[1.0] Custom FW 2.2.1

[1.0] Custom FW 2.2.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) THX michael alles werkt weer Bedankt voor al het werk wat je er in stopt!!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 28 February 2009, 12:08
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Locatie: Den haag
Berichten: 59
Standaard

THX michael alles werkt weer
Bedankt voor al het werk wat je er in stopt!!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 1 March 2009, 12:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 20
Standaard

Ik heb een iphone 2g van een vriend van me.

Hij heeft hem geupdate via i tunes er staat nu 2.2.1 (5H11) op.
Ik wil hem weer unlocken maar er gaat iets mis.
Ik heb de custum uit de eerste post via itunes er op gezet dit ging goed. maar geen service. niet bellen dus.

modemfirmware 04.05.04_G


Ik heb het ook geprobeerd met quikPwn2.2.5
Hier heb ik eerst originele herstel gedaan in i tunes en toen gejailbraekt via QuikPwn daar kon ik ook unlock aanklikken maar dan moest ik 2 bootload bestanden hebben die ik nergens kan vinden. dus heb ik hem alleen gejailbreakt. en Bootneuter er op gezet maar die loopt steeds vast.

HELP???
  #143  
Oud 1 March 2009, 12:23
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remq Bekijk bericht
Ik heb een iphone 2g van een vriend van me.

Hij heeft hem geupdate via i tunes er staat nu 2.2.1 (5H11) op.
Ik wil hem weer unlocken maar er gaat iets mis.
Ik heb de custum uit de eerste post via itunes er op gezet dit ging goed. maar geen service. niet bellen dus.

modemfirmware 04.05.04_G


Ik heb het ook geprobeerd met quikPwn2.2.5
Hier heb ik eerst originele herstel gedaan in i tunes en toen gejailbraekt via QuikPwn daar kon ik ook unlock aanklikken maar dan moest ik 2 bootload bestanden hebben die ik nergens kan vinden. dus heb ik hem alleen gejailbreakt. en Bootneuter er op gezet maar die loopt steeds vast.

HELP???
je zult bootneuter uit cydia moeten downloaden en dan unlocken.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #144  
Oud 1 March 2009, 16:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 20
Standaard

Deze heb ik geinstalleerd. Maar loopt vast.
Eerst loopt hij vast en staat er dat ik auto lock op never moet zetten.
Als ik dat heb gedaan loopt hij vast zonder dat er een melding komt.
Het scherm dimt iets en het midden is wat feller.
Maar zit totaal vast.

Update: Ik heb hem een aantal keer opnieuw geinstalleerd en opnieuw geopend.
Hij heeft het een ker gedaan. En de telefoon is weer te gebruiken.

Alleen blijft het programma bootneuter vastlopen. Als ik het open????

Zou ik nu bootneuter er af kunnen halen of moet ik hem er op laten staan??

Laatst gewijzigd door King1987; 1 March 2009 om 17:03. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #145  
Oud 2 March 2009, 17:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 17
Standaard Geen netwerk

Ik heb deze costum erop gezet maar krijg vanaf die tijd geen netwerk meer..
Heb hem weer gedowngrade naar 2.0.2 en ook andere versie's die hier tussen vallen maar geen resultaat!! Elke keer met pwn-tool en i-tunes maar niets werkt. ZiPhone ook een aantal keer gebruikt maar die gooit hem alleen maar in restore-mode..

Begin hier na 5 uur wel gek van te worden!!!!!

Iemand een idee of oplossing??
  #146  
Oud 2 March 2009, 19:22
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kwak Bekijk bericht
Ik heb deze costum erop gezet maar krijg vanaf die tijd geen netwerk meer..
Heb hem weer gedowngrade naar 2.0.2 en ook andere versie's die hier tussen vallen maar geen resultaat!! Elke keer met pwn-tool en i-tunes maar niets werkt. ZiPhone ook een aantal keer gebruikt maar die gooit hem alleen maar in restore-mode..

Begin hier na 5 uur wel gek van te worden!!!!!

Iemand een idee of oplossing??
probeer anders uit cydia bootneuter eens, dat helpt bij geen netwerk problemen.
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #147  
Oud 4 March 2009, 02:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 4
Standaard

Hallo, ik ben sinds kort in het bezit van een mooie iPhone 3G maar kan op geen enkele manier jailbreaken. Heb inmiddels al zo'n beetje alles geprobeerd, op de forums gekeken en ben ruim 6 uur achter elkaar bezig zonder resultaat. Kan ook nergens goed uithalen of ik voor deze spiksplinternieuwe 3G gewoon via herstellen de FW moet installeren of eerst in een speciale mode... Heb beide geprobeerd maar beiden zonder succes. Er staan vele versies van de FW op de site maar weet nu ook niet meer zeker welke nou voor de 3G moet worden gebruikt... HELP HELP ik wordt hier gek van... Hopelijk kan iemand mij duidelijk vertellen wat ik moet doen... Bij voorbaat dank

OK, het is me eindelijk gelukt (hoop ik) met de steps die ik hier ( http://www.iphonehacks.com/2009/02/s...dows.html#more ) gevonden heb...

Laatst gewijzigd door dicky; 4 March 2009 om 02:30.
  #148  
Oud 5 March 2009, 13:20
xxMartenxx's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via MSN naar xxMartenxx Stuur een bericht via Skype™ naar xxMartenxx Send a message via twitter to xxMartenxx
Standaard

Even een vraagje!

Ik heb hier een iPhone 2G uit de US met de volgende firmware en baseband!

firmware versie 1.1.4 (4a102)
modemfirmware 04.04.05_G

kan ik nu gewoon deze custom er overheen draaien en upgraden naar 2.2.1 via QuikPWN 2.2.5?

Zonder dat ik hem weer opnieuw moet unlocken?
__________________
[B]iPhone 4S Wit iOS 5.0.1 16GB iPad 2 Wi-Fi Wit 32GB iOS 5.0.1

Laatst gewijzigd door xxMartenxx; 5 March 2009 om 13:25.
  #149  
Oud 5 March 2009, 13:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat klopt jij kan gewoon de custom gebruiken.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #150  
Oud 5 March 2009, 13:45
xxMartenxx's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via MSN naar xxMartenxx Stuur een bericht via Skype™ naar xxMartenxx Send a message via twitter to xxMartenxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Dat klopt jij kan gewoon de custom gebruiken.
Moet ik nadat ik hem geQuikpwnd heb niet iets installeren om het te unlocken?
BOOTNEUTER uit Cydia?
  #151  
Oud 5 March 2009, 13:47
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xxMartenxx Bekijk bericht
Moet ik nadat ik hem geQuikpwnd heb niet iets installeren om het te unlocken?
Jij hebt het eerst over het gebruik van een Custom FW en daarna over Quickpwn? Maar iig, je hoeft na het gebruik maken van de Custom FW niet meer te jailbreaken of te unlocken. Mocht hij de unlock niet gepakt hebben (kan gebeuren) kan je Bootneuter uit Cydia halen of Quickpwn een keer draaien. Maar ga dr vanuit dat het gewoon werkt.
  #152  
Oud 5 March 2009, 13:49
xxMartenxx's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via MSN naar xxMartenxx Stuur een bericht via Skype™ naar xxMartenxx Send a message via twitter to xxMartenxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Jij hebt het eerst over het gebruik van een Custom FW en daarna over Quickpwn? Maar iig, je hoeft na het gebruik maken van de Custom FW niet meer te jailbreaken of te unlocken. Mocht hij de unlock niet gepakt hebben (kan gebeuren) kan je Bootneuter uit Cydia halen of Quickpwn een keer draaien. Maar ga dr vanuit dat het gewoon werkt.
Ik was van plan om met Quikpwn 2.2.5 firmware 2.2.1 erop te zetten want ben bang als ik hem eerst via i-Tunes herstel en dan met Quikpwn 2.2.5 de custom eropzet dat ie me baseband update..

Misschien heel stom maar wil het risico niet lopen dat i-tunes me baseband update..

Laatst gewijzigd door xxMartenxx; 5 March 2009 om 13:59.
  #153  
Oud 5 March 2009, 14:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

De baseband word ook met de custom FW geupdate. Want vanaf FW 2.0 heeft de 1e generatie een andere baseband. (04.05.04) Maar die is heel makkelijk te unlocken. Dus jij kan hem als je wilt ook gewoon updaten in iTunes en daarna mbv Quickpwn unlocken. Het is net waarvoor jij kiest.
  #154  
Oud 5 March 2009, 14:03
xxMartenxx's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 130
Stuur een bericht via MSN naar xxMartenxx Stuur een bericht via Skype™ naar xxMartenxx Send a message via twitter to xxMartenxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
De baseband word ook met de custom FW geupdate. Want vanaf FW 2.0 heeft de 1e generatie een andere baseband. (04.05.04) Maar die is heel makkelijk te unlocken. Dus jij kan hem als je wilt ook gewoon updaten in iTunes en daarna mbv Quickpwn unlocken. Het is net waarvoor jij kiest.
Oke dank je wel! en mocht dit niet lukken kan ik altijd Bootneuter installeren toch?
  #155  
Oud 5 March 2009, 14:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xxMartenxx Bekijk bericht
Oke dank je wel! en mocht dit niet lukken kan ik altijd Bootneuter installeren toch?
klopt, zie mijn eerdere berichtgeving.
  #156  
Oud 5 March 2009, 17:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2009
Berichten: 1
Standaard Probleem,

Hallo ik zit met een probleem,
Ik heb mijn 2G US 8 GB,

Ik zit nu op 2.0 Firmware, en hij geeft aan dat mijn Sim-kaart niet kan worden gebruikt,

Ik krijg hem wel in Restore mode, dus ik zie het USB Kabeltje met Itunes staan,
Ik heb mijn 7 USB aansluitingen geprobeerd en ik krijg de hele tijd 1604 foutmelding,

Is er niet nog een andere manier, en zou iemand die misschien kunnen geven?

Ik moet aannemen dat het in de recovery mode gedaan moet worden, of is er ook een andere manier mogelijk?

grtz
  #157  
Oud 6 March 2009, 02:14
» iPhone DE 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 March 2009
Berichten: 3
Standaard

hallo,
kan iemand dat bestandje van michael naar me mailen worteltje@hotmail.com
  #158  
Oud 6 March 2009, 08:18
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door m.ruyter3 Bekijk bericht
hallo,
kan iemand dat bestandje van michael naar me mailen worteltje@hotmail.com
Dat gaat nooit in je hotmail is veel te groot bestand.
En waarom niet gewoon downloaden?
  #159  
Oud 6 March 2009, 12:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
probeer anders uit cydia bootneuter eens, dat helpt bij geen netwerk problemen.
Ik heb deze erop gezet en alles uitgevoerd zoals het hoort maar nog steeds geen netwerk
Kan het zijn door de 2.2.1 op de 2G te zetten dat de baseband of iets dergelijks is aangetast? Ik heb overigens geen t-mobile maar vodafone..
  #160  
Oud 6 March 2009, 12:12
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kwak Bekijk bericht
Ik heb deze erop gezet en alles uitgevoerd zoals het hoort maar nog steeds geen netwerk
Kan het zijn door de 2.2.1 op de 2G te zetten dat de baseband of iets dergelijks is aangetast? Ik heb overigens geen t-mobile maar vodafone..
Download bootneuter uit cydia en unlock je iPhone
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 09:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 17:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 26 June 2009 23:42
iPhone: [3G] - [1.0] Custom FW 2.2 Destiny Jailbreak 741 15 June 2009 16:50
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 17:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:45.