[1.0] Custom FW 2.2.1

[1.0] Custom FW 2.2.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Playboy Mansion F.ck...vastloper op error 1600 en error 21. Inmiddels al op drie Macs geprobeerd, zelf restore -files gemaakt, maar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 10 February 2009, 22:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playboy Mansion Bekijk bericht
F.ck...vastloper op error 1600 en error 21. Inmiddels al op drie Macs geprobeerd, zelf restore-files gemaakt, maar ik kom er niet aan uit.

Ik kan hem met een originele Apple ipsw herstellen, maar dan wordt de sim niet herkend. Vanuit die staat herstellen via de restore-ipsw in dit topic lukt niet, maar ook een DFU reset en restore lukt niet.

Iemand een ideetje?
Foutmelding 1600 krijg je volgens mij als je probeert te upgraden d.m.v. je iPhone in DFU, probeer hetzelfde maar dan in herstelmodus (recoverymode) zie https://forum.iculture.nl/f59/i...very-mode.html
Error 21 weet ik niet, maar ik ben van 2.2 naar 2.2.1 gegaan met de costum van Michael. Het enige wat ik gedaan heb is de iPhone aangesloten aan iTunes een reservekopie gemaakt en d.m.v. alt+herstel de costum geselcteerd en na een par minuten was het gedaan en had ik een iPhone met fw 2.2.1, probeer dit anders eens mischien dat dit wel werkt.
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3

Laatst gewijzigd door macmichel; 10 February 2009 om 22:57.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 12 February 2009, 21:35
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Locatie: San Antonio, Texas, United States
Berichten: 3
Standaard

Hij doet het.. Helemaal top..! thanx michael
  #63  
Oud 13 February 2009, 13:42
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 11
Standaard

top!

Thanks Michael!

Na enorm gevreest te hebben dat het fout zou gaan en ik met een brick zou eindigen is het allemaal gelukt. Keep up the good work!

Is het alleen wel mogelijk om de vertrouwde installer terug te krijgen (ik noem maar een kruier --> bijvoorbeeld met quickpwn) of is dit niet aan te raden?

Ik hoor graag van je!

Laatst gewijzigd door Sasce; 13 February 2009 om 13:45. Reden: aanvulling van m'n bericht
  #64  
Oud 14 February 2009, 00:45
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Volgens mij kan je Installer downloaden vanuit Cydia.. Ik heb het er in alle geval al zien instaan
  #65  
Oud 14 February 2009, 10:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

mijn spatie werkt niet stel voor als ik die nou update naar 2.2.1 zou die dam wel doen?
  #66  
Oud 14 February 2009, 10:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Werkt hier uitstekend, na 15 minuten weer helemaal op orde. Prima dienstverlening!
__________________
Bergen iDevices....
  #67  
Oud 14 February 2009, 10:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door osaka Bekijk bericht
mijn spatie werkt niet stel voor als ik die nou update naar 2.2.1 zou die dam wel doen?
je kan het gaan proberen. Misschien dat het probleem dan is opgelost.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #68  
Oud 14 February 2009, 10:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

als ik die update ga doen meot ik dan ook weer unlocken enzo?
  #69  
Oud 14 February 2009, 10:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door osaka Bekijk bericht
als ik die update ga doen meot ik dan ook weer unlocken enzo?
nee, want de baseband van de 1e generatie iPhones veranderd niet meer. Je kan dus gewoon updaten maar dan ben je nog niet jailbroken mischien is het handiger om de custom 2.2.1 te gebruiken.
  #70  
Oud 14 February 2009, 11:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

ik heb gedaan mijn spatie werkt nog steeds niet maar moet ik nog gaan jaibroken?
  #71  
Oud 14 February 2009, 11:05
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door osaka Bekijk bericht
ik heb gedaan mijn spatie werkt nog steeds niet maar moet ik nog gaan jaibroken?
Je kan proberen met de custom te herstellen Wie weet helpt het.
Pas ook gelijk je profiel aan als je op 2.2.1 zit.
  #72  
Oud 14 February 2009, 11:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

ik heb het gedaan de spatie werkt nog steeds niet

maar alvast bedankt
  #73  
Oud 14 February 2009, 11:20
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door osaka Bekijk bericht
ik heb het gedaan de spatie werkt nog steeds niet

maar alvast bedankt
Heb je iets geinstalleerd wat met je toetsenbord te maken heeft. Werken de andere knoppen naast je spatie wel?
  #74  
Oud 14 February 2009, 11:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

neee onderste gedeelte niet maar bij andere apps doet ie het wel alleen bij als je iets moet invullen ofzo bij toetsenbord ik heb niks geinstaleerd
ik heb zelf een programma gedownload bitesms enzo dat je toetsenbord schuin kan doen dan doet ie het wel maar niet bij alles kan je toetsenbord schuin doen
dat is mijn probleem

alvast bedankt
  #75  
Oud 14 February 2009, 14:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 3
Standaard

Michael, erg bedankt voor deze info. Was heel makkelijk om dit uit te voeren!!
  #76  
Oud 15 February 2009, 18:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard [1.0] Custom FW 2.2.1

Ben een newbie. Heb per ongeluk met Safari i.p.v. met Firefox de custom FW 2.2.1 van Michael gedownload. Is dat echt een probleem en moet ik het opnieuw downloaden?

Als ik in iTunes restore aanklik (met ingedrukte alt toets op mijn iMac) hoef ik dan alleen de ipsw-map te selecteren of moet ik een bestand erin selecteren?

Bij Michaels post staat dat je in DFU mode moet als je nog niet gepwned hebt. Ik weet niet of de mijne is gepwned. Voor de zekerheid dan waar in DFU mode zetten? Of hoeft dat helemaal niet zoals bij Astro's post staat.

Ik werk met Mac OSX 10.5.6 en las over een probleem dat bij installatie de software daardoor ontstond met keyboard en muis. Moest daarom eerst andere software van een hacker installeren. Daarna stond er dat binnen drie dagen een automatische oplossing voor dit probleem gepost zou worden. Zit die al in deze Custom van Michael?
  #77  
Oud 15 February 2009, 21:55
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 25
Standaard

weet iemand waarom ik in itunes geen nieuwe FW kan aanklikken? Ik doe alt herstel en dan ga ik naar het gedownloade mapje maar dan kan ik niks openen. Weet iemand wat ik fout doe?

alvast bedankt!

groetjess mark
  #78  
Oud 15 February 2009, 22:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misterx Bekijk bericht
weet iemand waarom ik in itunes geen nieuwe FW kan aanklikken? Ik doe alt herstel en dan ga ik naar het gedownloade mapje maar dan kan ik niks openen. Weet iemand wat ik fout doe?

alvast bedankt!

groetjess mark
Omdat het pakket is uitgepakt. Zet automatisch uitpakken uit in safari onder voorkeuren en opnieuw downloaden
  #79  
Oud 15 February 2009, 23:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

thanks ben hem nu an het installeren!
  #80  
Oud 16 February 2009, 11:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard

Ik heb ook Michaels Custom met Safari gedownload en zelf uitgepakt in een map op het bureaublad. Moet ik het er onuitgepakt inzetten en dan via iTunes selecteren met Restore en pakt iTunes het dan zelf uit?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 18:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 27 June 2009 00:42
iPhone: [3G] - [1.0] Custom FW 2.2 Destiny Jailbreak 741 15 June 2009 17:50
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:30.