Turbosim geunlocked 3G niet werkend

Turbosim geunlocked 3G niet werkend discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb dat allemaal opgegeven en als er netwerk is valt het na een paar seconden meteen weg....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 May 2009, 13:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik heb dat allemaal opgegeven en als er netwerk is valt het na een paar seconden meteen weg.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 May 2009, 13:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
Ik heb dat allemaal opgegeven en als er netwerk is valt het na een paar seconden meteen weg.
heb je wel de zelfde sim als ik bij het zelfde bedrijf en staan je instellinggen goed en heb je bij instellingen netwerk locatievoorzieningen uit en bij netwerk als je daar drukt dataroaming uit anders werkt die niet ik hoor het wel
  #23  
Oud 11 May 2009, 13:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Dat locatie voorzieningen had ik aan. Zou je de instellingen die jij hebt even kunnen neer zetten?
  #24  
Oud 11 May 2009, 13:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
Dat locatie voorzieningen had ik aan. Zou je de instellingen die jij hebt even kunnen neer zetten?
naar instellingen bluetooth uit codeslot uit beperkingen uit op netwerk drukken daaroming uit 3g uit ik hoor het wel ben benieuwd laat even weten of het werkt
  #25  
Oud 11 May 2009, 13:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Hej, het probleem is dat ie netwerk pakt en dat het binnen enkele seconden weer weg valt. Volgens mij maakt de turbosim dus niet goed contact met de netwerk simkaart.
  #26  
Oud 11 May 2009, 13:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
Hej, het probleem is dat ie netwerk pakt en dat het binnen enkele seconden weer weg valt. Volgens mij maakt de turbosim dus niet goed contact met de netwerk simkaart.
moet je hem met een tape vast plakken
  #27  
Oud 11 May 2009, 13:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
Hej, het probleem is dat ie netwerk pakt en dat het binnen enkele seconden weer weg valt. Volgens mij maakt de turbosim dus niet goed contact met de netwerk simkaart.
je moet hem wel opnieuw opstarten
  #28  
Oud 11 May 2009, 13:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

ik heb ze nu aan elkaar geplakt. en uitgezet, stop 'm er nu in
  #29  
Oud 11 May 2009, 13:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
ik heb ze nu aan elkaar geplakt. en uitgezet, stop 'm er nu in
hoor het zo wel anders moet je een nieuwe bestellen bij http://www.rebel-sim.nl/
  #30  
Oud 11 May 2009, 13:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

nou ik stuur dit ding terug, dit is ook een rebelsim. het werkt gewoon niet goed bij mij.
  #31  
Oud 11 May 2009, 13:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
nou ik stuur dit ding terug, dit is ook een rebelsim. het werkt gewoon niet goed bij mij.
welk firmware heb je ik heb 02.30.03 versie 2.2.1 ik heb ook een rebel sim gekocht bij een ander die werkte ook niet maar bij deze site wel
  #32  
Oud 11 May 2009, 13:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Hej, ja ik heb 2.2.1. en 02.30.03. Ik heb deze rebelsim besteld bij TurboSim.net - Unlock uw iPhone 3g, Blackberry, Samsung, Sony Ericcson, LG, Nokia en meer met de TurboSim!. En jij?
  #33  
Oud 11 May 2009, 13:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
Hej, ja ik heb 2.2.1. en 02.30.03. Ik heb deze rebelsim besteld bij TurboSim.net - Unlock uw iPhone 3g, Blackberry, Samsung, Sony Ericcson, LG, Nokia en meer met de TurboSim!. En jij?
bij www.rebel-sim.nl zie hierboven werkt wel ze zetten de goede sofware op binnen 1 dag leveren ze
  #34  
Oud 11 May 2009, 18:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

he hij doet 't nu wel, moest netwerk niet op automatisch zoeken zetten hij werkt voorlopig nu en houdt m constant vast
  #35  
Oud 11 May 2009, 22:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
he hij doet 't nu wel, moest netwerk niet op automatisch zoeken zetten hij werkt voorlopig nu en houdt m constant vast
ben blij dat die werkt voor je ja dat was ik nog vergeten te zeggen dat je hem niet op aut... moest zetten nu hopen dat die het blijft doen nu zie je maar weer hoe handig dit forum is nu succes verder laat over een paar dagen eens horen of die het nog doet groetjes
  #36  
Oud 12 May 2009, 09:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

hej, hij houdt t nu langer vol dan eerst. af en toe is ie het even kwijt, maar dan nog geen 10 seconden later heeft ie alweer signaal. daar valt voorlopig even mee te leven, totdat de software unlock er is van het Dev Team
  #37  
Oud 12 May 2009, 11:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
hej, hij houdt t nu langer vol dan eerst. af en toe is ie het even kwijt, maar dan nog geen 10 seconden later heeft ie alweer signaal. daar valt voorlopig even mee te leven, totdat de software unlock er is van het Dev Team
oke dan nu als jij weet waarneer het Dev team met de software uitkomt hoor ik het graag dat is voor mij ook beter heb jij toevallig of kan jij wel ins*******us instaleren ik niet meer na die update ik hoor het wel groetjes
  #38  
Oud 12 May 2009, 11:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

ja vast binnenkort, want 3.0 komt er ook nog aan in juli denk ik. maar wat bedoel je met ins*******us?
  #39  
Oud 12 May 2009, 12:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koenleerentveld Bekijk bericht
ja vast binnenkort, want 3.0 komt er ook nog aan in juli denk ik. maar wat bedoel je met ins*******us?
dat is een progamma net als cydia een dounload programma mijn zoon heeft dat wel en ik kan hem niet vinden op cydia
  #40  
Oud 12 May 2009, 12:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Ow. Ik heb geen gejailbraickte, heb m ff met een t-mobile kaartje geactiveerd van een ander, maar heb je alle Cydia updates genstalleerd dan? Want daardoor kan die soms ook dingen niet vinden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: mijn Iphone 1e gen krijg ik niet geunlocked. jteriele Unlock 1 12 June 2010 00:01
Krijg hem niet geunlocked help! Kasper.L Archief 4 30 May 2008 22:00
Geunlocked iphone opnieuw geunlocked met iDemocracy 3, Maar is nu vastgelopen>> HELP Heratie Unlock [archief] 4 6 May 2008 01:48
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
Wie is er bereid mijn iphone 1.1.2 Oob 4.6 werkend te krijgen dmv een turbosim? grobben Unlock [archief] 7 28 November 2007 10:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:14.