Turbosim geunlocked 3G niet werkend

Turbosim geunlocked 3G niet werkend discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) waar doe ik dat bij more packages sources...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 12 May 2009, 12:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

waar doe ik dat bij more packages sources
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 12 May 2009, 12:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Uhm , volgens mij zoekt cydia zelf naar updates en als die er niet zijn ja dan zijn er geen updates, en anders even zoeken naar dat programma
  #43  
Oud 12 May 2009, 12:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

oke bedankt
  #44  
Oud 12 May 2009, 14:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Ik heb dit probleem ook met de turbo sim , Heb er vervolgens een ticket aangemaakt maar geen response. Zodra 3G aanstaat kan ik niet gebeld of gesmst worden vrij lastig vind ik zelf zo.

Ik ben benieuwd of iemand al een oplossing heeft
  #45  
Oud 12 May 2009, 14:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

Hallo,

als je me je e-mailadres even geeft dan stuur ik je ff de handleiding. Je moet namelijk ff in een simlock vrij toestel je netwerk dingen aanpassen, dat ie niet automatisch zoekt e.d.
  #46  
Oud 12 May 2009, 16:42
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
Ik heb dit probleem ook met de turbo sim , Heb er vervolgens een ticket aangemaakt maar geen response. Zodra 3G aanstaat kan ik niet gebeld of gesmst worden vrij lastig vind ik zelf zo.

Ik ben benieuwd of iemand al een oplossing heeft
Dat klopt, 3G wordt vaak niet ondersteund.

Je zult het met 2G en EDGE moeten doen, totdat er een update komt die wel 3G ondersteund.
  #47  
Oud 13 May 2009, 11:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

3G wordt niet ondersteund bedoel je daarmee dat het totaal niet zou werken. Want ik kan wel verbinding maken met 3G en alles doen wat ik wil.

Ik hoop nog steeds dat ik nog is ooit mijn baseband omlaag kan halen waardoor yellowsn0w weer bruikbaar is.
  #48  
Oud 13 May 2009, 11:25
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flyte Bekijk bericht
3G wordt niet ondersteund bedoel je daarmee dat het totaal niet zou werken. Want ik kan wel verbinding maken met 3G en alles doen wat ik wil.

Ik hoop nog steeds dat ik nog is ooit mijn baseband omlaag kan halen waardoor yellowsn0w weer bruikbaar is.
Als 3G aan staat mis je inkomende oproepen en SMS'jes, zoals je zelf al vastgesteld hebt.
  #49  
Oud 13 May 2009, 20:55
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

bij mij werkt de rebelsim eigenlijk prima, heb alleen geen onbeperkt internet (dus gprs en 3g uit staan) maar verder vind ik het echt een topding!
ik had hem besteld bij uzw en daar had ik ook echt goede service mocht er iets mis zijn!!
ik heb hi (op kpn netwerk) en dat werkt prima, vraag me alleen af hoe het dan gaat als ik dan naar het buitenland ga. welke provider ik dan moet kiezen als ik over de grens ga...?
  #50  
Oud 13 May 2009, 22:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2009
Berichten: 2
Standaard

kan iemand mij helpen
heb iphone 3G werkt via turbosim (rebelsim) op belgisch netwerk Mobistar.
Toestel heeft regelmatig (bij verplaatsing per auto) melding geen service of geen netwerk...
  #51  
Oud 13 May 2009, 22:22
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frederic.hanssens Bekijk bericht
kan iemand mij helpen
heb iphone 3G werkt via turbosim (rebelsim) op belgisch netwerk Mobistar.
Toestel heeft regelmatig (bij verplaatsing per auto) melding geen service of geen netwerk...
Heb je dataroaming wel aan staan?
  #52  
Oud 13 May 2009, 22:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2009
Berichten: 2
Standaard

merci voor de tip, zal het eens proberen.....
maakt het iets uit als 3G al dan niet aan staat ???
  #53  
Oud 13 May 2009, 22:37
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

ik had het niet aan staan en toen werkte het prima, en heb het nu maar eens aangezet en het werkt nogsteeds, maar ik hoop voor je dat het bij jou nu ook gaat werken!!
  #54  
Oud 13 May 2009, 22:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

eej allemaal, ik heb 3G en dataroaming uit staan en dat werkt perfect. constant verbinding, goede lijn, geen storingen, geen vertragingen dus perfecto
  #55  
Oud 15 May 2009, 19:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 57
Stuur een bericht via MSN naar Sergioni Stuur een bericht via Skype™ naar Sergioni
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pienaar Bekijk bericht
Hallo,

Ik ben sinds kort in het bezit van een iPhone 3G en zit met een probleem. Ik ben het namelijk nog niet tegen gekomen op dit forum.

Ik maak gebruik van een turbosim en dit alles werkt. Als mijn 3G aanstaat kan ik niet gebeld worden, gelijk voicemail. Als hij uitstaat krijg ik ook geen normaal gprs ontvangst. Als mijn 3G uit staat kan ik weer gebeld worden.

Weet iemand hoe ik 3G en bellen/smsen etc allemaal tegelijk kan doen icm 3G de yellowsn0w unlockmethode werkte namelijk ook al niet op mijn phone.

Thanks Stefan

Turbosim is niet hetzelfde als Rebelsim???
  #56  
Oud 15 May 2009, 19:28
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

dat dacht ik dus ook niet maar lees ook regelmatig op het forum dat het dus wel hetzelfde is.
  #57  
Oud 15 May 2009, 20:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

hallo, turbosim.net levert gewoon rebel simkaarten.
  #58  
Oud 15 May 2009, 20:41
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan
kunnen ze beter gewoon alles hetzelfde noemen dus ook de site
  #59  
Oud 15 May 2009, 20:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 17
Standaard

ja, maarja, ik las soms slechte recensies over rebelsim, dus ik dacht bestel een turbosim, maar die leveren dus hetzelfde, nu heb ik gelukkig getroffen dat het na wat hindernissen nu werkt, maar ik zou eerder bij rebelsim zelf bestellen, die mensen reageren veel sneller op e-mailsupport.
  #60  
Oud 15 May 2009, 20:56
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

ik had het ia uzw telecom, en die geeft zelfs msn ondersteuning!! is echt goed!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: mijn Iphone 1e gen krijg ik niet geunlocked. jteriele Unlock 1 12 June 2010 00:01
Krijg hem niet geunlocked help! Kasper.L Archief 4 30 May 2008 22:00
Geunlocked iphone opnieuw geunlocked met iDemocracy 3, Maar is nu vastgelopen>> HELP Heratie Unlock [archief] 4 6 May 2008 01:48
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
Wie is er bereid mijn iphone 1.1.2 Oob 4.6 werkend te krijgen dmv een turbosim? grobben Unlock [archief] 7 28 November 2007 10:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.