"De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan."

"De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan." discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben nu al een tijdje met Eelco (mod van dit forum) aan het proberen om mijn iphone te unlocken. We hebben al heel veel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 07-03-09, 15:56
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Standaard "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan."

Ik ben nu al een tijdje met Eelco (mod van dit forum) aan het proberen om mijn iphone te unlocken. We hebben al heel veel geprobeerd maar elke keer krijg ik via iTunes dezelfde rare error als hij de FW 2.2 uitpakt. Als hij namelijk klaar is met uitpakken zegt iTunes: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan."

En dan gebeurt er verder niks meer.
Ik heb de FW2.2 van dit forum en heb al meerdere manier geprobeerd het erop te zetten.

het iTunes opnieuw geinstalleerd.
heb het op een Mac en een windows gedaan.
en heb hem in DFU mode en normale mode geprobeerd.
en in verschillende USB slots (achter en voor)
eeen met verschillende kabels.

allemaal dezelfde fout.

Zal het aan de hardware liggen?
Wat wel raar is omdat ik hem werkend heb gezien!!

alvast bedankt
Joeri
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 07-03-09, 16:01
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 181
Standaard

Heb je er geen garantie meer op? Aangezien je toch geen jailbreak hebt.
  #3  
Oud 07-03-09, 16:18
npv's schermafbeelding
npv npv is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 6
Standaard

Heb je het al eens via een usb hub geprobeerd?
  #4  
Oud 07-03-09, 16:44
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Wat is het nummer van de foutmelding?
Je kan altijd proberen om met pwnage op een mac je eigen custom te maken of met quickpwn
  #5  
Oud 07-03-09, 17:53
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Unhappy

1. via pwnage moet je toch eerst een firmware erop zetten?
Want 2.2 staat erdus nog niet op.

2. Nog niet via USB hub geprobeerd. Wel op 3 verschillende PC's op de achterse en voorste USB slots. ik heb het op 2 PC's en op 1 MAC gedaan.

3. Er zit nog garantie op volgens mij.
Heb er namelijk nu nog niks mee gedaan.
Ik heb nu namelijk gewoon een locked iPhone waar ik niks mee kan


Ik hoop dat ik hem vandaag nog kan unlocken
  #6  
Oud 07-03-09, 18:19
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JSM93 Bekijk bericht
1. via pwnage moet je toch eerst een firmware erop zetten?
Want 2.2 staat erdus nog niet op.
Neen je moet de firmware van 2.2.1 hebben en dan de stappen volgen en dan heb je je eigen custom firmware en vervolgens helpt hij je om de iPhone in dfu te zetten. Maar dat moet wel op een mac maar als ik je uitleg lees zie ik dat je er een ter beschikking hebt.
https://forum.iculture.nl/f59/i...2g-iphone.html dit is een een guide voor de 2G alles is hetzelde voor de 3G behalve de firmware
Iphone firmware download | Iphone firmware
hier vind je de juiste firmware voor de 3G

Laatst gewijzigd door holbewoner; 07-03-09 om 18:21. Reden: toevoeging
  #7  
Oud 07-03-09, 19:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door holbewoner Bekijk bericht
Neen je moet de firmware van 2.2.1 hebben en dan de stappen volgen en dan heb je je eigen custom firmware en vervolgens helpt hij je om de iPhone in dfu te zetten.....
.....juiste firmware voor de 3G
Dit kn een -voor een 3G- dodelijk advies zijn. Zodra je daar de standaard 2.2.1 firmware op zet heb je ook de nieuwste baseband en daarmee is ie gelocked totdat er een nieuwe unlock beschikbaar is.

Ik zou proberen de custom van Michael te installeren, die heeft de oude baseband nog. Dat al eens geprobeerd JSM93-Eelco?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 07-03-09, 20:06
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik heb ooit eens een soort gelijk probleem met een 2G gehad, kreeg op geen enkele manier een firmware genstalleerd m.b.v. een windows machine. Toen ik het uiteindelijk op een Mac deed werkte het direct. Ik weet niet of dit ook bij jou gaat werken maar het is het proberen waard denk ik...
p.s. En als je geen officieel geunlockte 3G iPhone hebt, neem dan de opmerking van ButcherJF ter harte...

Laatst gewijzigd door ControlSje; 07-03-09 om 20:08.
  #9  
Oud 07-03-09, 21:00
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

@butcherJF
Dat was ik inderdaad vergeten. My bad
  #10  
Oud 08-03-09, 16:10
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Dit kn een -voor een 3G- dodelijk advies zijn.
Ik zou proberen de custom van Michael te installeren, die heeft de oude baseband nog. Dat al eens geprobeerd JSM93-Eelco?
Ik in ieder geval nog niet.
Als je die hebt geinstalleerd kun je dan alles wat een normale simlock vrije iPhone ook kan?

En zitten daar nog verder veel risico's aan?
  #11  
Oud 08-03-09, 16:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 147
Standaard

Nee, je kan niet alles wat een normale simlock vrije ook kan, het enige wat je kan, is yellowsn0w installeren om een andere sim erin te doen.

SIMLOCKVRIJ
Elke simkaart erin, en bellen maar.
Firmware upgraden? geen probleem, sim kan erin blijven, en bellen maar!


CUSTOM FIRMWARE 2.2.1
Sim eruit halen,
jailbreaken,
Vervolgens cydia updaten,
Dan yellosn0w installeren,
en dan pas simkaart erin,
bellen.
Dit alles in combinatie met opnieuw opstarten enzo.
Bij een firmware upgrade, of herstel in itunes.... ALLES WEER OPNIEUW DOEN!!!
  #12  
Oud 08-03-09, 16:58
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Standaard

Oke, wat kan ik allemaal niet met die custom van micheal?

en ik loop vast op het gedeelte waarin ik FW 2.2 wil uitpakken.
Loopt dat dan ook niet vast als ik 2.2.1 in een keer wil erop zetten?
  #13  
Oud 08-03-09, 17:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 147
Standaard

Dat zijn de verschillen, verder kan je alles, maar hij zal na het jailbreaken wel iets vaker crashen. Helaas...
  #14  
Oud 08-03-09, 18:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 10
Standaard

Heb precies hetzelfde probleem. De custom firmware (iPhone1_2_2.2.1_5H11_Custom_Restore.ipsw) laat zich vooralsnog niet installeren. De ene mac (MAC OS 10.5.6) geeft de foutmelding 1600, de andere (10.4.11) geeft foutmelding 1403. Heb ook een hub geprobeerd, en dan nog een en nog een derde mac. Zal het met de laatste iTunes versie te maken kunnen hebben?
  #15  
Oud 08-03-09, 18:27
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Standaard

Ja! Maar als je al hebt geupdate naar versie 8 niet.
Sommige zeggen ook dat iTunes verwijderen en weer instaleren helpt maar dat werkte bij mij ook niet.

Ik zie trouwens dat op internet dat het error 14 word genoemd.
dan vind je mensen met allemaal hetzelfde probleem..

Laatst gewijzigd door JSM93; 08-03-09 om 18:31.
  #16  
Oud 08-03-09, 18:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
dan vind je mensen met allemaal hetzelfde probleem..
En misschien ook mensen met een oplossing (?)
  #17  
Oud 08-03-09, 22:03
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wstuhlma Bekijk bericht
En misschien ook mensen met een oplossing (?)
Nope, maar ben nog steeds bezig met zoeken
Eelco is de laatste tijd ook niet online, mischien heeft hij ook wat aan dit topic om mij te helpen, maar zoals ik al zei moet hij dan wel even online komen
  #18  
Oud 09-03-09, 20:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Om even de feiten op een rijtje te zetten:
1. Het is een gesimlockte iPhone van T-mobile op FW 2.0.2 toen de TS hem kocht.
2. Om te unlocken heb je de baseband van FW 2.2 nodig. Vandaar dat je daar eerst heen moet en daarna de custom FW van Michael installeerd voor FW 2.2.1
3. Het is geprobeerd met de nieuwste iTunes op 3 (?) verschillende machine's waaronder een mac-mini.
4. De FW 2.2 komt gewoon van dit forum, dus de juiste
5. Als het goed is, heeft de TS het ook geprobeerd met een ander kabeltje en verschillende USB-poorten.


Even voor mezelf: ButcherJF: Heeft die Custom FW een baseband (die van FW 2.2) of gewoon geen baseband zodat je de huidige blijft houden?

Want volgens mijn is de custom FW nog niet geprobeerd om er op te zetten.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #19  
Oud 09-03-09, 21:45
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
(...)
Even voor mezelf: ButcherJF: Heeft die Custom FW een baseband (die van FW 2.2) of gewoon geen baseband zodat je de huidige blijft houden?

Want volgens mijn is de custom FW nog niet geprobeerd om er op te zetten.
Dat zou je Michael moeten vragen; in de startpost staat dat 'de baseband niet wordt geupdate'. Dat kan beide betekenen denk ik....
  #20  
Oud 09-03-09, 21:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Dat zou je Michael moeten vragen; in de startpost staat dat 'de baseband niet wordt geupdate'. Dat kan beide betekenen denk ik....
Vandaar dat ik altijd eerst FW 2.2 erop zet en daarna pas de custom.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (2) gertjancommandeur iPhone algemeen 2 21-09-10 20:48
De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (13) rj11 Archief 1 28-10-09 23:57
De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (10) Boy van Baal iPhone algemeen 3 09-05-09 21:13
iPhone: De iphone kan niet worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (9) . hababam Jailbreak 1 03-08-08 04:26
Help.., "iPhone kan niet worden hersteld"... CadmanF Archief 13 14-03-08 23:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:51.