Iphone 3G 2.2.1 T-Mobile gebruiken met andere provider

Iphone 3G 2.2.1 T-Mobile gebruiken met andere provider discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Goeden avond allen, Wat een top forum! Had een iphone eerste generatie en die heb ik kunnen unlocken, maar nu ligt het wat anders. Hier ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 March 2009, 20:49
Juun's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Standaard Iphone 3G 2.2.1 T-Mobile gebruiken met andere provider

Goeden avond allen,

Wat een top forum! Had een iphone eerste generatie en die heb ik kunnen unlocken, maar nu ligt het wat anders.

Hier de situatie:
Ik heb bij de phonehouse een t-mobile I-500 abo afgesloten en daar kreeg ik een iphone 3G (fw 2.2.1) bij. Dit abonnement gaat pas over 120 dagen in en ik wil eigenlijk voor die tijd al mijn iphone gebruiken op mijn huidige provider (vodafone). Als ik hem nu mod, kan ik hem dan als mijn t-mobile abo ingaat herstellen op de officile manier waardoor alles weer origineel is? En welke methode raden jullie aan om de iphone te modden? Pwnage? Zie door de bomen het bos niet meer!

Alvast dank voor de hulp!

Groeten,

Juun
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 March 2009, 20:55
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt er met je vodafone simkaart niet mee bellen. Je hebt firmware 2.2.1 en deze is nog niet te unlocken.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 8 March 2009, 21:07
Juun's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Standaard

Thanks, dan weet ik dat ik nog even kan wachten ! En weet je misschien of het modden invloed heeft? Kan ik straks gewoon via itunes officieel herstellen? Heb ik dan weer exact wat ik nu heb of zijn baseband etc. veranderd?
  #4  
Oud 8 March 2009, 21:10
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je herstelt met 2.2.1 dan is er niks aan de hand. Als je straks herstelt met een nieuwere firmware, dan krijg je wel een nieuwe baseband. Of je moet een custom firmware gebruiken.
  #5  
Oud 24 March 2009, 19:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 29
Standaard

Kan er niet gedowngrade worden naar fw 2.2? Ik heb zojuist bij Belcompany een iphone 3G 16GB besteld (dus er zal wel de nieuwste fw opzitten), maar ook ik heb nog een abo bij Vodafone. Aangezien ik met behoud van nummer heb gekozen ben ik bang dat ik nu voor een lange tijd (3 of 4 maanden) met een enorm dure ipod touch zit...

-edit-

Of kan ik er wel mee bellen met de tijdelijke sim die ik erbij krijg? (ik heb een T-Mobile relax 300 abo)

Laatst gewijzigd door yozd; 24 March 2009 om 20:06.
  #6  
Oud 25 March 2009, 08:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 22
Standaard

Wat ik heb begrepen is dat de 2.2.1 met 02.30.03 niet softwarematig dus te unlocken is maar wel gewoon met de Rebelsim, je zou dus niet met je aankoop hoeven te wachten.

Over een tijdje is 3.0 er, hopen dat er daar wel weer een softwarematige unlock voor ontworpen wordt...
  #7  
Oud 25 March 2009, 09:34
Juun's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Standaard Rebelsim

Ik heb gehoord dat rebelsim ook zo zijn gebreken heeft. 3G zou niet goed werken. Je kan via T-Mobile een legale unlock laten uitvoeren voor 120,- maar dit schijnt alleen te kunnen als je abonnement al actief is....Mijn abo gaat pas over 3 maanden in, dus dat is voor mij geen optie.

Idd hopen dat er voor 3.0 snel een unlock komt!!
  #8  
Oud 4 April 2009, 12:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 9
Standaard

hallo,
ik heb dus dezelfde situatie als de poster.
dus als ik het goed begrijp kan ik dus ok niet de cust. firmware erop zetten en hem dan gebruiken met mijn KPN simkaart?
het enig alternatief is dus de rebelsim ?

groet,
  #9  
Oud 4 April 2009, 13:14
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Klopt. Je hebt een unlockbare baseband (modemfirmware) en dan is een unlocksim de enige redelijk werkende oplossing.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #10  
Oud 6 April 2009, 12:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 1
Standaard

Mensen ben een broekie op dit forum, weet dus ook niet of ik goed zit.
Maar de vraag is:
Als je een iphone uit amerika over laat komen, en je hebt een sim-only abonnement van t-mobile, en je vraagt daar onbeperkt internet bij. Heb je dan alle mogelijkheden en toegangen als met een iphone abonnement die t-mobile zelf aanbiedt?

Als iemand me dat kan beantwoorden, graag.
Reageren

Labels
iphone 3g unlock, jailbreak, t-mobile


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone gebruiken met zelfde provider maar ander abbo gunray Archief 4 26 January 2011 10:34
iPhone 3G: Iphone 3G met sim van andere provider stefspijk Unlock 1 18 November 2010 14:23
bellen met andere provider michiel110 Overige providers Nederland 2 26 May 2010 19:52
iPhone 3G: unlock met t-mobile nl , en dan andere sim gebruiken ?? derappe Unlock 4 22 May 2010 14:34
Andere t-mobile simkaart gebruiken sjors1 T-Mobile 2 6 May 2009 13:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:15.