Iphone 2G simlock vrij maken lukt niet.

Iphone 2G simlock vrij maken lukt niet. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iphone 2g. Vandaag legde ik hem aan de usb en installeerde perongeluk nieuwe software, welke dat weet ik niet!? Eenmaal geinstalleerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 August 2009, 01:30
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Berichten: 12
Standaard Iphone 2G simlock vrij maken lukt niet.

Hallo,

Ik heb een iphone 2g. Vandaag legde ik hem aan de usb en installeerde perongeluk nieuwe software, welke dat weet ik niet!? Eenmaal geinstalleerd kon ik mijn eigen simkaart er niet meer in doen omdat er een simlock opzat.

Ik ging zoeken op internet en vond deze site. Ik deed wat me gezegt werd en installeerde redsnow etc etc. Nu staat er in de handleiding van redsnow dat er na "downloading jailbreak data" een programma moet gaan starten dat bootneuter heet. Dit programma start bij mij niet waardoor ik denk dat mijn iphone dus niet geunlockt word.

Wie kan me helpen? Wat moet ik doen? of moet ik soms gebruik maken van een ander programma? Zo ja kunt uw dan percies uitleggen wat de stappen zijn die ik moet ondernemen!?

Mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2009, 02:44
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Als ik je verhaal goed begrijp heb je na de officieele update van iTunes
GEEN "gepatchte" firmware op je iPhone 2G gezet.
Je moet even de 3.0 firmware downloaden, te vinden op dit forum
en daarna zoals in de tutorial staat met Redsnow deze 3.0 patchen.
Daarna via shift herstel in iTunes naar deze 3.0 firmware verwijzen.
De 3.01 update kun je niet bewerken met Redsnow.
Als ik het goed zeg blijft je iPhone 3.01 ondanks je via shift herstel verwijst naar
de 3.0 update.
Bootneuter start alleen als Redsnow de orginele firmware/update bewerkt heeft,
en deze bewerkte update op je iPhone is gezet.
  #3  
Oud 29 August 2009, 07:54
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Welkom hier op het forum.

Je hebt nu 3.0.1 op je iPhone staan. Om te jailbreaken en unlocken met redsnw0w heb je ook 3.0 nodig; download die ook (als je dat al niet had gedaan).

In stap 12 van deze handleiding kun je de beide bootneuters downloaden die nodig zijn voor de unlock. Als je je precies aan die handleiding houdt gaat het bijna vanzelf.
Succes!
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 29 August 2009, 12:56
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Berichten: 12
Standaard

Oke maar als ik nu doormiddel van de shift toets + herstellen druk en de nieuwe software 3.0.0 erop probeer te zetten krijg ik na een tijdje laden deze melding: De iphone kan niet worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (10).
Wat is het probleem?
  #5  
Oud 29 August 2009, 13:03
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Zet je telefoon eerst eens in de DFU modes.
  #6  
Oud 29 August 2009, 13:30
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Berichten: 12
Standaard

Heb ik net gedaan maar ik hou hetzelfde probleem.
  #7  
Oud 29 August 2009, 17:51
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Berichten: 12
Standaard

Ik krijg een foutmelding waarneer ik 3.0.0 erop probeer te zetten, wie kan me helpen?
Foutmelding (10) en soms ook (13).
  #8  
Oud 29 August 2009, 22:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je hebt wel de nieuwste iTunes versie?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3g Simlock vrij maken jelle956 Jailbreak apps en thema's 2 23 November 2010 22:11
iPhone: 2G iphone simlock vrij maken lukt maar niet. Genius66 Jailbreak 4 23 February 2010 20:40
Iphone 3G Simlock vrij maken keesdr Archief 1 6 November 2009 12:03
waarom is iphone 3g niet simlock vrij te maken? r21 Archief 1 16 October 2008 16:15
simlock vrij maken met anysim na downgrade 1.1.2 naar 1.1.1 gaat niet. targony Unlock [archief] 1 18 November 2007 00:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:35.