iphone 3g unlock redsnow os 3.0...geen signaal provider meer

iphone 3g unlock redsnow os 3.0...geen signaal provider meer discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) beste mensen van iphoneclub, zoals de titel al zegt, na het jailbreaken, unlocken van de iphone met redsnow heb ik opeens geen signaal van t-mobile ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2009, 00:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 3
Standaard iphone 3g unlock redsnow os 3.0...geen signaal provider meer

beste mensen van iphoneclub,

zoals de titel al zegt, na het jailbreaken, unlocken van de iphone met redsnow heb ik opeens geen signaal van t-mobile meer. Ik heb geen enkel streepje bereik en de t-mobile letters linksboven zijn ook weg. Alles is verder goed gegaan ik heb al mijn instellingen weer en cydia staat er ook werkend en netjes op. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

edit: ik heb ook de simkaart in een andere tel gedaan en daar doet hij het gewoon. Het moet dus aan de telefoon liggen. Het sim aan en uit vakje is ook doorzichtig en kan ik dus niet veranderen.

alvast bedankt.

Steef
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2009, 00:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Je iPhone is nu gelockt.
Je moet wachten tot er unlock software uitkomt. Genaamd Ultrasnow via cydia.
Dan is je probleem opgelost.
  #3  
Oud 23 June 2009, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 3
Standaard

ok dat hadik dus al verwacht. En als ik nu de iphone gewoon restore naar zijn normale status...kan ik dan als ultrasnow uit is meteen ultrasnow erop knallen of eerst redsnow? In ieder geval bedankt! (Ik ben hem nu weer ''origineel'' aan het maken vandaar.)
  #4  
Oud 23 June 2009, 00:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Eerst jailbreaken met redsn0w en dan via Cydia Ultrasn0w installeren.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 23 June 2009, 00:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Ik zou hem toch gejaibreakt houden want ultrasnow komt via cydia uit.
En voor cydia moet je een gejailbreakte iPhone hebben.
Anders gaat het vrees ik niet lukken.
  #6  
Oud 23 June 2009, 00:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse Bekijk bericht
Ik zou hem toch gejaibreakt houden want ultrasnow komt via cydia uit.
En voor cydia moet je een gejailbreakte iPhone hebben.
Anders gaat het vrees ik niet lukken.
ja zover was ik ook al maar ik wil wel kunnen bellen en smsen enz. op de iphone dus dan w8 ik wel ff en doe het wel opnieuw als ultrasnow er is. In ieder geval iedereen bedankt!
  #7  
Oud 23 June 2009, 01:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Als de nood echt hoog is kun je altijd je telefoon officieel laten unlocken via T-mobile, zolang je de aankoop bon nog hebt van de eerste eigenaar.
Of iig zijn naam etc.
Daarnaast update 3.0 je baseband, dat is het probleem met de unlock, maar volgens mij kom je niet terug naar een eerdere baseband als je je iPhone restored naar bv. 2.2 (de versie die te unlocken is met yellowsn0w).
  #8  
Oud 23 June 2009, 03:48
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 62
Standaard

De 3G moet je toch ook niet unlocken met redsnow op 3.0 of ben ik gek?
  #9  
Oud 23 June 2009, 13:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MsG Bekijk bericht
De 3G moet je toch ook niet unlocken met redsnow op 3.0 of ben ik gek?
Daar heb je gelijk in, echter heb je wel redsn0w nodig om te jailbreaken. Vanuit cydia kun je vervolgens ultrasn0w installeren, zodat je je simkaart weer kan gebruiken.
  #10  
Oud 23 June 2009, 13:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Wat voor iphone heb je? Als je toch een t-mobile iphone hebt hoef je helemaal niet te unlocken toch? Ik begrijp tenminste uit je eerste post dat je zelf t-mobile hebt...

Ik had het zelf ook, heb een t-mobile sim en t-mobile iphone. Ik had echter gelijk na het installeren van 3.0 redsn0w uitgevoerd, en daarna kon hij niet meer geactiveerd worden. Daarna heb ik eerst 3.0 geinstalleerd, de telefoon via itunes geactiveerd, en daarna pas redsn0w gedraaid, et voila, probleem opgelost!
  #11  
Oud 24 June 2009, 11:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door avdwerf Bekijk bericht
Wat voor iphone heb je? Als je toch een t-mobile iphone hebt hoef je helemaal niet te unlocken toch? Ik begrijp tenminste uit je eerste post dat je zelf t-mobile hebt...

Ik had het zelf ook, heb een t-mobile sim en t-mobile iphone. Ik had echter gelijk na het installeren van 3.0 redsn0w uitgevoerd, en daarna kon hij niet meer geactiveerd worden. Daarna heb ik eerst 3.0 geinstalleerd, de telefoon via itunes geactiveerd, en daarna pas redsn0w gedraaid, et voila, probleem opgelost!
aha had/heb priecies hetzelfde problee, heb moeten unlocken met ultrasnow terwijl ik gewoon bij t mobile zit

als ik het goed begrijp mag je eerst je iphone activeren en daarna redsnowgebruiken? dacht dat het meteen moest
  #12  
Oud 24 June 2009, 12:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shin Bekijk bericht
aha had/heb priecies hetzelfde problee, heb moeten unlocken met ultrasnow terwijl ik gewoon bij t mobile zit

als ik het goed begrijp mag je eerst je iphone activeren en daarna redsnowgebruiken? dacht dat het meteen moest

Volgens mij moet je toch altijd eerst activeren met de orginele sim en daarna jailbreake en unlocke...

Tenzij dat doe ik altijd activeren met een orange/tmobile sim en dan jailbreake, unlocke en kpn/hi skm erin
  #13  
Oud 29 August 2009, 00:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 2
Standaard

hallo iedereen,ik heb een prob, als volgt ik heb een iphone uit de us en die was met een at&t simkaart dus die heb ik gejailt en met veel nieuwe programma's op en af te smijten begon die te flippen heb hem via itunes weer volledig laten herstellen en die herkende mijn sim kaart niet meer dus weer met redsnow gejaild en via cydia prob ultrasnow op te zetten maar die geeft een foutmelding en kan niet geinst worden kan er mij iemand uit de nood helpen ben op het ogenblik onberijkbaar. thx
  #14  
Oud 29 August 2009, 00:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 2
Standaard

heb die at&t kaart ook niet meer...
  #15  
Oud 29 August 2009, 00:53
EN-IS's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Ben Dakloos!
Berichten: 356
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dezman Bekijk bericht
heb die at&t kaart ook niet meer...
Probeer het volgende:

https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post309093
__________________
Origineel: iPhone 3G 16GB | Huidige versie: 4.1 Bootloader: ?? | Baseband: 05.13.02 | JB: Pwnage & UL: Ultrasn0w
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Na RedSnow Unlock Iphone niet meer aan MarlonW Jailbreak 1 28 November 2010 17:39
iPhone: ineens geen signaal meer? jacobz Jailbreak 6 29 August 2010 16:28
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 23:34
na jailbreak geen signaal meer biggy25 Archief 5 10 August 2009 23:29
Geen gsm signaal meer na iLibertyX jailbreak Iger Unlock [archief] 4 4 June 2008 17:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:53.