blacksn0w vast op 3.1.3 baseband 05.11.07

blacksn0w vast op 3.1.3 baseband 05.11.07 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Iphonerz, ik heb na aanwijzingen van een paar forum leden besloten om de custom FW er maar op te zetten, diegene die hier te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 March 2010, 00:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 34
Standaard blacksn0w vast op 3.1.3 baseband 05.11.07

Hallo Iphonerz,
ik heb na aanwijzingen van een paar forum leden besloten om de custom FW er maar op te zetten, diegene die hier te downloaden is op de site.
3.1.3 met baseband 05.11.07.

ik heb een KPN kaart maar de phone zelf is gelocked, ik wil hem dus graag unlocken.
dat zou moeten kunnen met blacksn0w als ik de source blackra1n.com toevoeg in cydia.

echter na downloaden blijft cydia op ''reloading data'' staan.
in het verleden heb ik deze phone gejailed en geunlocked met 3.1.2 zonder problemen.

wie kan me helpen om de phone geunlocked te krijgen? ik ben al de hele dag bezig zonder resultaat
thanks bigtime!

edit : ik heb een 3GS 32 GB van voor week 40

Laatst gewijzigd door neophron; 2 March 2010 om 00:52. Reden: extra info phone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 March 2010, 11:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 47
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neophron Bekijk bericht
wie kan me helpen om de phone geunlocked te krijgen?
wachten tot er een Unlock beschikbaar komt Binnen een paar weken. Hopen we
  #3  
Oud 2 March 2010, 11:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moto Bekijk bericht
wachten tot er een Unlock beschikbaar komt Binnen een paar weken. Hopen we
hoe kom je daar nou bij? unlocken met mijn ''opstelling'' zou reeds mogelijk moeten zijn... ik vraag me af wat ik verkeerd doe.
  #4  
Oud 2 March 2010, 11:52
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Ik heb een 16 Gb versie 3Gs(wk 36) en bij mij ging het ook niet lekker naar 3.1.3.
Dit heb ik gebrukt om terug te komen naar 3.1.2.
https://forum.iculture.nl/f59/i...e-versies.html
Ik heb ook m'n opgeslegen bestand in Cydia en een aanpassing van iTunes-server moeten gebruiken.(staat op de site)
Ik ben blij dat ik weer terug ben en heb geen zin in mer gezeik, alleen maar voor die kleine update.
Succes
  #5  
Oud 2 March 2010, 11:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paz Bekijk bericht
Ik heb een 16 Gb versie 3Gs(wk 36) en bij mij ging het ook niet lekker naar 3.1.3.
Dit heb ik gebrukt om terug te komen naar 3.1.2.
https://forum.iculture.nl/f59/i...e-versies.html
Ik heb ook m'n opgeslegen bestand in Cydia en een aanpassing van iTunes-server moeten gebruiken.(staat op de site)
Ik ben blij dat ik weer terug ben en heb geen zin in mer gezeik, alleen maar voor die kleine update.
Succes
bedankt, die instructie ken ik, die had ik al achter de hand...maar liever begin ik daar niet aan.

het rare is dat als ik bv f0recast gebruik om te kijken of het uberhaubt mogelijk is, dat het progje dan duidelijk aangeeft dat het ge-unlocked kan worden...met blacksn0w.

het stomme is, is dat blacksn0w niet goed installeerd.... ik vraag me dus af waarom, wie heeft hier ervaringen mee?
  #6  
Oud 2 March 2010, 12:06
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Pas op met F0recast, er zijn verschillende meldingen dat sommige resultaten van het programma nergens op slaan. ik krijg ook een tetherd-melding terwijl mijn 3Gs uit week 36 is ???
  #7  
Oud 2 March 2010, 12:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 34
Standaard

ja ik had inderdaad ook gelezen dat f0recast niet te vertrouwen is.... dat maakt me op zich ook niet zoveel uit, ik had me conclusie daat het mogelijk was ergens anders vandaan, ik meen zelfs van dit forum, al was f0recast enkel een bevestiging.

ik weet niet meer precies waar het geschreven staat, maar 3.1.3 met ( en het volgende is belangrijk ) een baseband van 05.11.07, dus een custom FW, is te unlocken met blacksn0w.

ik weet wel dat als het geschreven staat het nog niet perse hoeft te werken....maar ik wil dan wel weten waarom
  #8  
Oud 2 March 2010, 12:15
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Ik dacht hezelfde en ging ook voor blacksn0w, maar het liep allemaal vast. baseband 05.11.07.
  #9  
Oud 7 March 2010, 18:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 11
Standaard

Ik heb de iPhone 3GS 32GB met fw versie 3.1.3 ik heb hem gister gekocht en perongeluk geupgrade naar 3.1.3.

Kan ik hem nu nog jailbreaken en unlocken of niet?
Als het wel kan zouden jullie me dan a.u.b. kunnen helpen?
Ik heb de hele dag al rondgezocht
  #10  
Oud 7 March 2010, 18:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvrtjej Bekijk bericht
Ik heb de iPhone 3GS 32GB met fw versie 3.1.3 ik heb hem gister gekocht en perongeluk geupgrade naar 3.1.3.

Kan ik hem nu nog jailbreaken en unlocken of niet?
Als het wel kan zouden jullie me dan a.u.b. kunnen helpen?
Ik heb de hele dag al rondgezocht
Je kan hem niet jailbreaken/unlocken. Dat kon je hier vinden
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #11  
Oud 7 March 2010, 18:37
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 11
Standaard

Ok, dus het is afwachten tot ie wel te jailbreaken is?
Kan je hem ook niet meer downgraden?
  #12  
Oud 7 March 2010, 18:43
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Volgens mij heb je nu pech en heb je een ipod.
[3GS] 3.1.3 unlock without SHSH backup
correct me if i'm wrong, ik hoop het wel voor je.
  #13  
Oud 7 March 2010, 18:45
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paz Bekijk bericht
Volgens mij heb je nu pech en heb je een ipod.
[3GS] 3.1.3 unlock without SHSH backup
correct me if i'm wrong, ik hoop het wel voor je.
Ik heb een iPhone 3GS
  #14  
Oud 7 March 2010, 18:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvrtjej Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 3GS
Hij bedoelt dat je er niets meer mee kant, alleen dat je hem kan gebruiken als iPod, hij is niet unlock baar, dus je kan er niet mee bellen--> is dus een iPod
  #15  
Oud 7 March 2010, 18:53
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hij bedoelt dat je er niets meer mee kant, alleen dat je hem kan gebruiken als iPod, hij is niet unlock baar, dus je kan er niet mee bellen--> is dus een iPod
Oow oke maar kan ik hem nu ook niet jailbreaken?
Kan ik hem niet downgraden naar 3.1.2.?
  #16  
Oud 7 March 2010, 18:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvrtjej Bekijk bericht
Oow oke maar kan ik hem nu ook niet jailbreaken?
Kan ik hem niet downgraden naar 3.1.2.?
Nee, en dan gaan we nu weer ontopic, dit heeft weinig met dit topic meer te maken
  #17  
Oud 10 March 2010, 11:47
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 152
Standaard

hier net hetzelfde probleem...
custom 3.1.3 erop gezet (baseband 05.11.17)... normaal te unlocken met blacksn0w... als ik blacksn0w via cydia install dan blijft cydia hangen en uiteindelijk crasht de iphone die ik dan niet meer opkrijg.

Iemand een oplossing?
  #18  
Oud 10 March 2010, 12:01
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Downgraden naar 3.1.2.
3.1.3 is alleen maar uitgebracht om het ons moeilijker te maken, zonder verdere voordelen.(heb ik begrepen).

<edit>
Ik zie net dat je een 3G hebt en geen 3Gs, kijk even op het forum en de wiki, daar moet je de oplossing wel kunnen vinden.
tip: https://forum.iculture.nl/f14/i...d-3-1-3-a.html

Laatst gewijzigd door Paz; 10 March 2010 om 12:07.
  #19  
Oud 10 March 2010, 12:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 152
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paz Bekijk bericht
Downgraden naar 3.1.2.
3.1.3 is alleen maar uitgebracht om het ons moeilijker te maken, zonder verdere voordelen.(heb ik begrepen).

<edit>
Ik zie net dat je een 3G hebt en geen 3Gs, kijk even op het forum en de wiki, daar moet je de oplossing wel kunnen vinden.
tip: https://forum.iculture.nl/f14/i...d-3-1-3-a.html
beste paz...
het gaat over een ander toestel dat ik probeer te unlocken
3GS met momenteel custom 3.1.3 (05.11.17 baseband)... ik ben nu de custom 3.1.2 aan het downloaden. ik heb wel geen bestand via cydia opgeslaan maar ik hoop dat ik de custom zonder proberen ga kunnen installeren.

anders nog een oplossing? snowbreeze gebruiken misschien ? die doet ook unlock zeker?
  #20  
Oud 10 March 2010, 12:34
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.163
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgoolie Bekijk bericht
beste paz...
het gaat over een ander toestel dat ik probeer te unlocken
3GS met momenteel custom 3.1.3 (05.11.17 baseband)... ik ben nu de custom 3.1.2 aan het downloaden. ik heb wel geen bestand via cydia opgeslaan maar ik hoop dat ik de custom zonder proberen ga kunnen installeren.

anders nog een oplossing? snowbreeze gebruiken misschien ? die doet ook unlock zeker?
Dat gaat je niet lukken omdat 3.1.2 niet meer gesigned worden. Dat had je kunnen omzeilen door de truuk via Cydia en aangezien je aangeeft dat je dat niet gedaan hebt zal het je niet lukken om naar 3.1.2 terug te gaan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blacksn0w Heccer Archief 4 2 March 2010 21:33
[bricked] Baseband/IMEI/Wi-Fi weg, baseband restore mislukt norckon Unlock [archief] 21 13 March 2008 22:16
Handleidingen:Downgraden baseband 1.1.2 naar baseband 1.0.2 (Win & Mac) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 23 26 January 2008 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:13.