officiŽle unlock aanvragen bij mobistar o.d.?

officiŽle unlock aanvragen bij mobistar o.d.? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn toestel 3GS 32gig aangekocht in een winkeltje in BelgiŽ, maar niet via mobistar. Toestelcode is MC133NF/A dus hij is ook afkomstig uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-03-10, 19:21
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Oudenaarde, BE
Berichten: 11
Standaard officiŽle unlock aanvragen bij mobistar o.d.?

Ik heb mijn toestel 3GS 32gig aangekocht in een winkeltje in BelgiŽ, maar niet via mobistar.
Toestelcode is MC133NF/A dus hij is ook afkomstig uit BelgiŽ.
Heb nu geupdated naar 3.1.3 maar dus blijkbaar is de telefoon nu gesimlocked en kan hem niet meer gebruiken. Jailbreaken enzo gaat dus ook al niet omdat hij op 3.1.3 zit. Maar ik dacht dat alle belgische iPhones standaard sowieso geen simlock hadden? Waarom zit ik dan nu wel met een simlock?
Hoe kan ik eventueel deze simlock verwijderen, kan ik die aanvragen bij mobistar?

Het is niet zo dat ik de telefoon jejailbreaked wil hebben, enkel een unlock is nodig voor mij.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-03-10, 22:55
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Dat is dan duidelijk geen Belgische iPhone, want die zijn officieel simlockvrij. Mobistar zal je ook niet willen helpen, want je hebt je iPhone immers niet bij hen gekocht. Pech dus.
  #3  
Oud 06-03-10, 02:10
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Oudenaarde, BE
Berichten: 11
Standaard

van waar zou mijn iphone dan komen?
heeft toestelcode MC133NF/A
en heeft gebruikershandleidingen in NL en FR, net zoals alle belgische artikelen...
ik ken geen ander land dat NL en FR als hoofdtaal heeft...
  #4  
Oud 06-03-10, 08:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Tja, je iPhone mag van eender waar komen maar bij Mobistar gaan ze je echt niet willen helpen. Daar had je bij de aankoop aan moeten denken. Die handleidingen zeggen trouwens niets, dat kan er ook later bijgestoken zijn.
  #5  
Oud 06-03-10, 09:36
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

ga der mss eens mee terug naar da winkeltje da kan ook wel helpen !!!!!
  #6  
Oud 06-03-10, 10:17
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 10
Standaard

hij is gesimlocked omdat er "sim-lock" in beeld komt zodra je er een andere simkaart in doe ?
Je zou dan gewoon de pincode van de simkaart in moeten toetsen. Alle Belgische iPhones zijn simlock vrij, dat moet daar volgens de wet.
  #7  
Oud 06-03-10, 10:45
h.m h.m is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 18
Standaard

Ik had ook een beetje lopen speuren en zit met hetzelfde probleem een belgisch toestel maar toch een simlock en helaas geupdate.
Waardoor ik nu met een dure ipod zit inplaats met een iphone
  #8  
Oud 06-03-10, 13:21
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Oudenaarde, BE
Berichten: 11
Standaard

neen, ik moet hem aan itunes hangen, maar dan geeft hij aan dat er een andere simkaart inmoet, maar dus kan er niets mee doen, zelfs geen ipod of dergelijke!
  #9  
Oud 06-03-10, 13:31
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 65
Standaard

Kijk eens op de verpakking, als daar een originele sticker op zit, dan kan daar wel opstaan waar de foon vandaan komt.

Ik dacht dat de eerste van mij uit duitsland kwam, maar die kwam achteraf uit China!!
  #10  
Oud 06-03-10, 13:41
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Oudenaarde, BE
Berichten: 11
Standaard

ja, via die code kan je dat toch nakijken? MC133NF/A
komt dus weldegelijk origineel uit belgiŽ!
  #11  
Oud 06-03-10, 18:27
FAZ's schermafbeelding
FAZ FAZ is offline
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Breda
Berichten: 5
Standaard

.... of uit Luxemburg, tenminste volgens dit overzicht:

IPHONE 3G & 3GS Unlock factory [Archive] - GSM-Forum
  #12  
Oud 06-03-10, 18:41
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Ter voorkoming van misverstanden: je hebt niet toevallig een simpin ingesteld? Dan geeft de iPhone een soortgelijke melding namelijk....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #13  
Oud 06-03-10, 18:54
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Oudenaarde, BE
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ter voorkoming van misverstanden: je hebt niet toevallig een simpin ingesteld? Dan geeft de iPhone een soortgelijke melding namelijk....
wat bedoel je met simpin?
  #14  
Oud 04-05-10, 23:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 66
Standaard

ik heb ook dit probleem, het serienummer van mijn iphone 3gs 32gb is ook mc133nf/a maar er zit wel een simock op... als ik hem update naar 3.1.3 kan ik hem niet activeren via i tunes... ook niet als ik mijn pincode invoer ik maak gebruik van een vodafone simkaart.


iemand enig idee?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Officiele unlock aanvragen. Welke site is het beste? 7donjuan7 Unlock 10 21-04-11 18:03
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21-01-11 15:52
iPhone 3G: OfficiŽle iphone 3G van Mobistar maico21 Unlock 1 17-11-10 09:17
OfficiŽle iPhone prijzen Mobistar belgiŽ zonder abonnement grungie Archief 2 31-10-09 13:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:09.