iPhone als baksteen

iPhone als baksteen discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) ok, ik heb een mega probleem. Ik was op vakantie in de VS, en daar heeft een foute hotelmanager mijn iPhone (1e generatie) gestolen. De ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 June 2010, 11:29
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard iPhone als baksteen

ok, ik heb een mega probleem.
Ik was op vakantie in de VS, en daar heeft een foute hotelmanager mijn iPhone (1e generatie) gestolen. De dag erna heb ik hem via de zoon van de manager (die ik onder druk had gezet van de politie) mijn iPhone teruggekregen, maar hij doet nu niets meer. (ze hebben hem verkloot)

Het grote probleem is nu: Ik heb geen idee meer welke firmware ik had, ik heb geen reservekopie en heb geen AT&T simkaart meer.

De melding die ik in eerste instantie kreeg toen ik hem terugkreeg was dat iTunes hem graag wilde zien, en ik kon mijn telefoon niet meer gebruiken tot dan (behalve voor noodoproep)

Toen heb ik (omdat ik dacht 3.1.2 te hebben) blackra1n op mijn computer gezet en gerunt (hij begon, kreeg meldingen, en stopte)

Nu doet hij helemaal niets meer (geen noodoproepmogelijkheid, en de melding van vodafone in mijn linkerbovenhoek is verdwenen, net als de batterijindicatie) nu start mijn afgekoppelde iPhone elke minuut ongeveer automatisch opnieuw op, zonder iets veranderd te hebben.
Wat nu?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 June 2010, 11:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

In DFU mode zetten en herstellen met deze custom firmware (de eerste downloadlink voor jou)
  #3  
Oud 17 June 2010, 15:03
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

hoi!
heel erg bedankt voor je informatie, maar helaas. Ik heb de software (iPhone 2G Cydia Unlock.ipsw) gedownload en de iPhone in DFU gezet (dit werkte prima) daarna met shift-herstel de firmware geselecteerd, en dan krijg ik de volgende foutmelding:

Citaat:
De iPhone iPhone kon niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1600).
  #4  
Oud 17 June 2010, 15:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Even iReb gebruiken voor die foutmelding.
  #5  
Oud 4 July 2010, 21:08
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

hoi,
helaas ben ik 2 weken offline geweest in verband met een computerstoring, maar tot nu toe krijg ik mijn iPhone nog altijd niet aan de praat.

Ik heb dat iReb gebruikt, en kreeg een wit scherm (en als ik nu de powerknop en home knop 10 seconden ingedrukt hou, en dan de powerknop loslaat en de home knop ingedrukt hou, wordt het scherm geheel wit.

als ik vervolgens iTunes start gebeurt er helemaal niets. Wat kan er nu fout zijn? Na verloop van tijd verschijnt overigens het iTunes logo met USB kabel weer in beeld. Hij herstart niet meer continu (wel soms, dan komt er alleen een aple logo in beeld), maar verder doet hij niets. Ik kan de telefoon ook niet normaal uit zetten oid. iTunes herkent hem ook niet meer.

hoop dat iemand me nog kan helpen. groetjes!
  #6  
Oud 4 July 2010, 23:33
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 733
Send a message via twitter to spysical
Standaard

Triest verhaal,
Probeer even in dfu modes te restoren. En dan gewoon op restore rammen en gewoon terug gaan naar 3.1.3 dan kun je met redsnow activeren, unlocken, jailbreaken. (www.redsn0w.com) (NIET DE BETA PAKEN!)
__________________
iPhone 3G Black 16GB 2008 iOS4.2.1
Mac Mini 2009 Mac OS X 10.7.x
iMac 27" Quad Core 2,8GHz 2011 Mac OS X 10.7.x

  #7  
Oud 4 July 2010, 23:47
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

hoi, bedankt voor je reactie.
DFU modus gaat mis in stap 3:
stap 1
Sluit je iPhone aan op je Mac of PC - en zorg ervoor dat iTunes openstaat.
stap 2
Druk de "home button" en "power button" tegelijkertijd in.
stap 3
Na exact 10 seconden laat je de powerknop los.
Blijf de homeknop indrukken tot itunes opspringt en zegt dat het een iphone in recoverymodus heeft gevonden.

Het scherm wordt wit, en iTunes herkent niets. Ik hoor windows wel af en toe een piepje doen dat er iets wordt aangesloten, maar that's it. Ik heb de homeknop ingedrukt tot in een ons woog, maar er gebeurt niets...
  #8  
Oud 13 July 2010, 13:28
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2010
Locatie: Prov. Zeeland
Berichten: 7
Standaard

Ik ben geen specialist, maar vanaf je dat bliepje (dat er iets word aangesloten) hoort na 10-12 sec zou het goed moeten zijn en kun je de knop loslaten...

Ik dacht zelfs dat als je de knop te lang inhoud hij een zwart scherm krijgt (maar voor mij is dat weer al te lang geleden dat ik daarmee gespeeld heb) en je weer opnieuw moet beginnen.

Wat je ook moet doen is kijken in de taakbeheer (ctl-alt-del indrukken) of de iTuneshelper uit staat... dat kan ook problemen geven.


Succes
  #9  
Oud 13 July 2010, 19:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

camaro: dat zwart scherm = DFU mode
  #10  
Oud 13 July 2010, 20:59
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2010
Locatie: Prov. Zeeland
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bibi2205 Bekijk bericht
camaro: dat zwart scherm = DFU mode

I know , maar als je stap 2-3 niet goed uitvoert, en dus te lang de knoppies ingedrukt houd/te laat-vroeg loslaat word je scherm ook zwart en start ie toch opnieuw op, dus zit je niet in DFU en hoor je geen bliepjes.

Maar met iREB moet het scherm wit worden, en als ie dan zwart word is het toch ook niet goed?!

De bliepjes bij het witte scherm is perfect, dat doet (deed) ie bij mij ook...


maar wel ff kijken naar dat Ituneshelper! En Redsn0w gebruiken...werkte bij mij perfect!
  #11  
Oud 8 August 2010, 16:01
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

hoi, nou een kleine update, ik heb uiteindelijk (na 10x alles geprobeerd te hebben) in itunes zelf de update gedaan, en voor het eerst in maanden heb ik iets meer uit mijn iphone gekregen dan alleen het apple logo en de oproep naar itunes te gaan.

Nu vraagt itunes echter om een simkaart, omdat mijn telefoon leeg is. Maar wat nu? Ik heb uiteraard alleen een vodafone simkaart, bij mijn in amerika gekochtte iphone (het was de eerste 16GB versie)

wat moet ik nu doen? Ik gok dat hij het nu met mijn vodaphone sim niet doet (durf het niet te proberen omdat hij dan wellicht op slot gaat?) maar wat is jullie advies?
  #12  
Oud 8 August 2010, 16:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Heb je mogelijkheid om met je iphone via Wi-Fi op het net te geraken?
Staat cydia erop?
  #13  
Oud 8 August 2010, 16:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 84
Standaard

je hebt een at&t simkaart nodig om te activeren. Inmiddels is er ook een universele simkaart op de markt (zie unlock forum). Zonder de goede simkaart kan je er nu nog niets mee.
  #14  
Oud 8 August 2010, 16:35
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

oh jee, ik kan me niet herinneren dat ik die ATT kaar tnog heb , maar ik zal er eens naar zoeken. Cydia etc. staat er denk ik niet op, omdat het een officiele apple release is geweest deze firmware..
  #15  
Oud 8 August 2010, 19:43
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 8
Standaard

SO, ben tot nu toe bezig geweest met zoeken, en heb mijn SIM kaart van AT&T terug gevonden. (ik heb in totaal tussen alle troep (heb er een doos vol met telefoon/hardware/sims/etc. helemaal vol met alles door elkaar, heel handig) 24 simkaartjes teruggevonden)

Anyway, als ik nu mijn sim in de iphone plaats, vraagt itunes of ik 'let's get started' wil, en moet ik aangeven wat voor klant ik ben etc. Maar ik ben natuurlijk helemaal geen klant, wat nu?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone gestolen: Verzekering ziet het als een telefoon, ik als een computer chapp Archief 33 11 September 2009 00:29
als i k bel hoor ik geen toon overgaan alleen als ik luidspreker ellendautzenberg Archief 2 1 September 2009 10:21
iPhone 3G: HELP! Dure baksteen... durkboersma Unlock 20 31 January 2009 22:37
waar herken je een orginele iphone 3G 16GB aan als je als leek er een tweedehands wil mikeh Archief 2 11 January 2009 12:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:23.