Unlock BB 5.14.02 via t-mobile

Unlock BB 5.14.02 via t-mobile discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb een Iphone 3G, ik heb hem laatst herstelt naar 4.1 . Ik heb dus nu baseband 5.14.02 waar nog geen ultrasnow voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 October 2010, 16:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Locatie: Earth
Berichten: 4
Standaard Unlock BB 5.14.02 via t-mobile

Hallo

Ik heb een Iphone 3G, ik heb hem laatst herstelt naar 4.1 .
Ik heb dus nu baseband5.14.02 waar nog geen ultrasnow voor is.
Hij draaid nu op 3.1.3 voor de snelheid en hij is gejailbreaked.
Maar zodra je ultrasnow installeert krijg je no service zelfs met tmobile sim der in. zelfs als je ultrasnow verwijderdt heb geen service meer.
Geen iedee als dit al bekendt was..

Maar nu komt het deze telefoon zat vast aan een abonnement en is 2 jaar oud.
Is het mogelijk om t-mobile te bellen en vragen als ze men telefoon kunnen unlocken en men vodafone kaart er in te proppen?
ik meen dat het kan bij 2 jaar oude iphones

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 October 2010, 18:05
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

Ja kan,
moet je wel je imei nummer bij dehand hebben en je tmobile abbonoments simkaart zeg maar,
de simkaart die bij de iphone zat
  #3  
Oud 8 October 2010, 21:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Locatie: Earth
Berichten: 4
Standaard

Thanks moet je dan ook aangeven welk provider je in plaats van t-mobile wilt?
  #4  
Oud 9 October 2010, 00:24
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Locatie: Thuis
Berichten: 124
Standaard

Nee hoor dat is niet nodig. Gewoon bellen en je imei doorgeven met je Vodafone kaartje erin. Ff wachten en dan krijg je van zelf te zien dat je toestel unlocked is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21 January 2011 16:52
iPhone 3GS: T-Mobile Unlock Dennis_iPhone Unlock 2 17 December 2010 17:25
Windows: T-mobile unlock bularax iTunes 1 7 December 2010 21:24
iPhone 3G: Unlock bij T-Mobile maar geen T-Mobile klant? sanders Unlock 10 29 April 2010 19:07
iPhone 3G: T-mobile Unlock??? Tahtah Unlock 4 12 October 2009 18:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:32.