iphone met simlock unlocken zonder jailbreak

iphone met simlock unlocken zonder jailbreak discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenmorgen allen, Ik heb een vraag. Ik heb een gejailbreakte 3GS met ipad baseband en een tethered unlock , ik heb nu gehoord dat je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2011, 12:41
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard iphone met simlock unlocken zonder jailbreak

Goedenmorgen allen,

Ik heb een vraag. Ik heb een gejailbreakte 3GS met ipad baseband en een tethered unlock, ik heb nu gehoord dat je je iPhone kan unlocken via iTunes.. Moet ik dan mijn iPhone herstellen met originele firmware en daarna die procedure volgen om via iTunes mijn simlock eraf te halen? Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2011, 12:47
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colin_kuijntjes Bekijk bericht
Goedenmorgen allen,

Ik heb een vraag. Ik heb een gejailbreakte 3GS met ipad baseband en een tethered unlock, ik heb nu gehoord dat je je iPhone kan unlocken via iTunes.. Moet ik dan mijn iPhone herstellen met originele firmware en daarna die procedure volgen om via iTunes mijn simlock eraf te halen? Alvast bedankt
hoi,
als hij T_mobile gesimlocked dan :

ja, de unlock door cydia - repo666 ..... modify - uninstall (dus verwijderen), opnieuw starten (dus uitschakelen - en aanschakelen) met andere provider sim erin aangesloten met iutens ..... verder lees hier :

http://forum.iculture.nl/f18/iphone-...officieel.html

mvg
  #3  
Oud 5 February 2011, 12:52
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dany1962 Bekijk bericht
hoi,
als hij T_mobile gesimlocked dan :

ja, de unlock door cydia - repo666 ..... modify - uninstall (dus verwijderen), opnieuw starten (dus uitschakelen - en aanschakelen) met andere provider sim erin aangesloten met iutens ..... verder lees hier :

http://forum.iculture.nl/f18/iphone-...officieel.html

mvg
Dus herstellen is niet nodig met originele firmware?

mvg
  #4  
Oud 5 February 2011, 12:53
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

nee, mag ook gejailbreakd staan, alleen de ultrasn0w verwijderen.

heel veel suc6

mvg
  #5  
Oud 5 February 2011, 12:54
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dany1962 Bekijk bericht
nee, mag ook gejailbreakd staan, alleen de ultrasn0w verwijderen.

heel veel suc6

mvg
Dan ga ik dat maar is even doen, bedankt voor de uitleg

mvg
  #6  
Oud 5 February 2011, 12:58
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

graag gedaan,
oh ja, als de ultrasn0w verwijderd dan krijg je zowiezo krijg je (( reboot device)) dus automatische opnieuw wordt gestart vanzelf,

mvg
  #7  
Oud 5 February 2011, 13:02
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dany1962 Bekijk bericht
graag gedaan,
oh ja, als de ultrasn0w verwijderd dan krijg je zowiezo krijg je (( reboot device)) dus automatische opnieuw wordt gestart vanzelf,

mvg
Oh, oke dank je wel. Ik heb nog wel 1 vraag, na het jailbreaken werkte mijn 3G internet niet meer, is er ook geen mogelijkheid om hem te herstellen met originele firmware om te kijken of het aan de jailbreak lag? Of kan ik nooit originele firmware erop zetten doordat hij gejailbreakt is/was?

mvg
  #8  
Oud 5 February 2011, 13:09
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Je zit (voorlopig?) vast aan de iPad baseband...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #9  
Oud 5 February 2011, 13:13
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Je zit (voorlopig?) vast aan de iPad baseband...
Maar als ik mijn iPhone kan unlocken met iTunes maakt het toch niet meer uit als ik een iPad baseband heb??
  #10  
Oud 5 February 2011, 13:14
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colin_kuijntjes Bekijk bericht
Maar als ik mijn iPhone kan unlocken met iTunes maakt het toch niet meer uit als ik een iPad baseband heb??
Je schrijft dat je 3G problemen hebt. Dat zou door de iPad baseband kunnen komen en die kun je niet vervangen...
  #11  
Oud 5 February 2011, 13:18
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Je schrijft dat je 3G problemen hebt. Dat zou door de iPad baseband kunnen komen en die kun je niet vervangen...
Oh oke, dank je wel voor het uitleggen
  #12  
Oud 5 February 2011, 13:41
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

ben effe weg gegaan mijn dochters ophalen, draaid bij mij 3G met ipad BB zonder probleem. oke hij is nu officieel geunlocked mischien daardoor.
  #13  
Oud 5 February 2011, 18:17
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2011
Berichten: 71
Standaard

Ik wist niet dat ze de iPad baseband officieel unlocken?
  #14  
Oud 15 March 2011, 09:09
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 36
Standaard

Mn vorige iPhone kocht ik over van iemand en dat was helemaal ok, tot ik met mn lompe harses de software wilde herstellen via iTunes. Ik krijg het voor elkaar om mn iPhone volledig te killen. Zelfs de reparatiedienst van Apple kreeg het niet voor elkaar om hem aan de praat te krijgen. Ik heb een gloednieuwe iPhone gekregen, enkel met Duitse T-mobile lock. Gister mn T-mobile simkaart gekregen en de telefoon geactiveerd. So far so good.
Ik heb gister geprobeerd mn iPhone te jailbreaken en unlocken, maar blijkbaar ben ik niet nerd genoeg dat het me lukt. Ik heb diverse programma’s geprobeerd, alles wat ik voor de Mac kon downloaden heb ik geprobeerd, maar het lukt me niet. Als ik via Pwnagetool 4.2 nieuwe IPSW bestand in elkaar zet ie hem op bureaublad. Zelfs met de laatste iTunes geeft ie aan dat bestand niet goed is, en dus zet ie hem automatisch terug naar 4.3. Ik hoef geen Cydia of whatever omdat er extra apps mee te downloaden zijn, ik wil gewoon dat dat ding freakin’unlocked is, zodat ik mn Nederlandse simkaart er in kan doen…Overigens kreeg ik mn iPhone met 4.1 erop, door het herstel staat er nu 4.3 via iTunes, maar unlocked ho maar…
wat doe ik fout?

ps. reacties graag mailen (rbvangenderen@hotmail.com)

Laatst gewijzigd door robvangenderen; 15 March 2011 om 09:14. Reden: emailadres toegevoegd...
Reageren

Labels
3gs, itunes, jailbreak, unlock


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Jailbreak en unlocken zonder sim-kaart xanderz94 Unlock 6 6 May 2011 14:26
iPhone 3GS: firmware 4.1 met simlock. unlocken? sies Unlock 6 15 January 2011 16:36
iPhone 3G: Iphone 3g met simlock zonder jailbreak notorieusjb Unlock 4 31 May 2010 15:44
iPhone 3G: Unlocken zonder jailbreak? niels241 Unlock 7 2 August 2009 19:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.