werkt niet meer na update

werkt niet meer na update discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Iphone was unlocked en ge-jailbraked, maar na per ongeluk te hebben ge-update via itunes doet ie het niet meer. Ik krijg alleen een scherm dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 31 March 2011, 19:13
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard werkt niet meer na update

Iphone was unlocked en ge-jailbraked, maar na per ongeluk te hebben ge-update via itunes doet ie het niet meer. Ik krijg alleen een scherm dat mn simkaart niet goed is.

Is dit nog te herstellen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 March 2011, 19:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Prima te fixxen.
De eerste generatie iPhone is nooit in Nederland uitgegeven, en gaat dus gegarandeerd niet werken met je Nederlandse simkaart.

Waarom dacht je dat hij dat nu opeens wel zou doen?

Je zal hem opnieuw moeten jailbreaken/unlocken.
  #3  
Oud 31 March 2011, 19:49
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Op welke versie zit je nu en welke modemfirmware heb je?
  #4  
Oud 31 March 2011, 19:51
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pl0xs Bekijk bericht
Op welke versie zit je nu en welke modemfirmware heb je?
Doet er allebei echt geen bal toe, waarom is dat interessant?
  #5  
Oud 31 March 2011, 19:58
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Hey maat, sorry hoor :'(
  #6  
Oud 31 March 2011, 20:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pl0xs Bekijk bericht
Hey maat, sorry hoor :'(
Ik vraag me gewoon af waarom je naar die informatie vraagt. Als je naar z'n baseband en firmware vraagt, duidt dat erop dat je niet weet hoe je hem moet helpen, aangezien dat irrelevant is voor het jailbreaken van de iPhone 2G. Dan vraag ik me vervolgens af waarom je een ander probeert te helpen als je niet weet waar je het over hebt, aangezien dat gevaarlijk is.

Wat als jij hem nu de verkeerde info had gegeven, en hij z'n iPhone gebrickt had?

TS moet met een oude versie van PwnageTool een custom 3.1.3 maken en die shift-restoren in iTunes, problem solved. Is gedaan in 5 minuten.
  #7  
Oud 31 March 2011, 20:24
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaan Bekijk bericht
Prima te fixxen.
De eerste generatie iPhone is nooit in Nederland uitgegeven, en gaat dus gegarandeerd niet werken met je Nederlandse simkaart.

Waarom dacht je dat hij dat nu opeens wel zou doen?

Je zal hem opnieuw moeten jailbreaken/unlocken.
Nee hij was ook al unlocked, dus eerst werkte de simkaart gewoon. Maar ik proberen om opnieuw te jailbreaken en unlocken.
  #8  
Oud 31 March 2011, 20:33
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

[QUOTE=
TS moet met een oude versie van PwnageTool een custom 3.1.3 maken[/QUOTE]

Hoe maak ik dat? Of waar kan ik dat zo'n bestand vinden? (die van deze site geeft foutmelding als ik unzip?)
  #9  
Oud 31 March 2011, 20:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gu1do Bekijk bericht
Hoe maak ik dat? Of waar kan ik dat zo'n bestand vinden? (die van deze site geeft foutmelding als ik unzip?)
Als je even geduld hebt maak ik er wel 1 voor je. Wil je een aangepaste root partition of gewoon standaard?
  #10  
Oud 31 March 2011, 20:52
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Ik denk standaard gewoon (wat is het verschil ?) Maar als je dat zou kunnen maken heel graag.
  #11  
Oud 31 March 2011, 20:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Here you go.
  #12  
Oud 31 March 2011, 22:54
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Bedankt! Het werkt alleen nog niet helaas, ik krijg steeds foutmelding 1600 of 1604 Maar het bestandje is wel goed.
  #13  
Oud 31 March 2011, 23:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gu1do Bekijk bericht
Bedankt! Het werkt alleen nog niet helaas, ik krijg steeds foutmelding 1600 of 1604 Maar het bestandje is wel goed.
Je zet je iPhone niet goed in DFU modus.
  #14  
Oud 31 March 2011, 23:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gu1do Bekijk bericht
Bedankt! Het werkt alleen nog niet helaas, ik krijg steeds foutmelding 1600 of 1604 Maar het bestandje is wel goed.
Fouten in de 1600-reeks wijzen vaak op een USB-fout. Probeer eens een andere USB-poort en/of start je computer een keer opnieuw op.
  #15  
Oud 31 March 2011, 23:35
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Nee hij zit zeker in DFU modus.
  #16  
Oud 31 March 2011, 23:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gu1do Bekijk bericht
Nee hij zit zeker in DFU modus.
Gebruik dan een tool om hem in DFU modus te zetten.
Wat ook nog wel eens wilt helpen is zodra je hem in DFU modus hebt zitten en iTunes herkent hem, hem even loskoppelen, wachten tot hij verdwenen is uit iTunes, en vervolgens weer aankoppelen en dan pas herstellen met de IPSW.
  #17  
Oud 1 April 2011, 21:28
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Werkt nog steeds niet... geen idee waarom niet
  #18  
Oud 2 April 2011, 20:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 8
Standaard

Toch gelukt, met redsnow
  #19  
Oud 28 February 2012, 23:44
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2012
Berichten: 2
Standaard

Hallo,

Ik heb een 1e generatie iPhone;
Firmware 1.1.3 iPhone1,1_1.1.3_4A93.Nadat ik hem per ongeluk heb ge-update doet hij niks meer alleen slide for emerg...
Heb al de Restore FW gedownload maar een gebeurd niks het bestand wordt niet eens geopend.
????????
  #20  
Oud 29 February 2012, 00:01
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 631
Standaard

lees dit: http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...e-2g-vast.html

en dit: http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...nmogelijk.html
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone werkt niet meer na update 3.1.3 Rob S. Archief 3 11 March 2010 10:06
Hardware: GPS werkt niet meer na 3.0 update!! vcau32 iPhone Navigatie 52 23 July 2009 12:33
iPhone 3G werkt niet meer na update mathim iPhone algemeen 11 8 August 2008 22:26
Na update 1.1.3 werkt internet niet meer. Help? Marc-R Unlock [archief] 3 30 January 2008 17:21
1.1.2 werkt niet meer na update 1.1.3 LOLA Unlock [archief] 15 24 January 2008 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:39.