gpsphone ziet mijn gba roms niet?

gpsphone ziet mijn gba roms niet? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb gpsphone geinstalleerd op mijn iPhone 1.1.4. Heb de .gba roms al op diverse plekken proberen neer te zetten, maar elke keer als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 April 2008, 13:03
» iPhone US 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 55
Standaard gpsphone ziet mijn gba roms niet?

Ik heb gpsphone geinstalleerd op mijn iPhone 1.1.4.
Heb de .gba roms al op diverse plekken proberen neer te zetten, maar elke keer als ik gpsphone opstart dat zegt hij dat hij geen roms kan vinden...

Ik heb ook de NES emulator...die doet het wel netjes
Heb nu dus naast de ROMs/NES dir ook een ROMs/GBA dir waar de gba bestanden in staan... maar die ziet hij dus niet...

iemand enig idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2008, 13:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 46
Standaard

Zelfde verhaal hier, heb ook al alle lokaties geprobeerd, maar onder 1.1.4 lijkt het niet te werken. Jammer, ik verheugde me er al op om GBA spelletjes te kunnen spelen opde iphone
  #3  
Oud 6 April 2008, 17:16
» iPhone US 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 55
Standaard

hmmm lekker is dat...
Zal nog wel eens posten op het forum van de website van gpsphone zelf..
  #4  
Oud 7 April 2008, 12:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 4
Standaard

ik heb er gistrenavond lang aan bezig gezeten en het is mij eindelijk gelukt!.. het probleem bij mij was dat de machtegingen van de map Media in var/root/Media niet juist stonden.. de machtegingen van die map moet 0777 zijn
  #5  
Oud 7 April 2008, 15:06
» iPhone US 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 55
Standaard

Heej menace...

Thnx voor je reply.. ben net ook maar weer even aan het proberen geweest...ik had onder var/root/ geen Media dir etc.. maar die dus gewoon allemaal netjes aangemaakt. netjes alle rechten van al die mappen op 777 gezet... roms geupload... die ook maar op 777 gezet allemaal... daarna iPhone herstart gegeven...

en... ja hoor... ik zie mijn roms

kan ze alleen nog niet starten... dan krijg ik een foutmelding...
waarschijnlijk heb ik nog niet een goede gba_bios.bin
even verder zoeken dus....
  #6  
Oud 7 April 2008, 20:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 46
Standaard

Geweldige tip Menace, zover was ik nog niet gegaan Hij start nu op, ziet er goed uit. Tot nu toe helaas nog maar 1 spelletje die het goed doet, de rest wil nog niet opstarten. Anderen betere ervaringen? Ik wil vooral graag pokemon aan de praat krijgen.
  #7  
Oud 7 April 2008, 20:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 46
Standaard

opgelost.. rechten stonden nog niet goed, 777 en ze doen het
  #8  
Oud 8 April 2008, 08:28
» iPhone US 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 55
Standaard

Hier werkt nu alles ook netjes na alles op 777 te hebben gezet en een goede gba_bios.bin
De spellen die ik tot nu toe geprobeerd heb, starten wel, maar nog wel erg traag en eigenlijk niet speelbaar....

Iemand betere ervaringen? en zo ja, met welke spellen?
  #9  
Oud 10 April 2008, 11:54
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 8
Standaard

Mij is het ook gelukt om de spelletjes aan de praat te krijgen, maar ik kan de spellen nog niet opslaan.

kan iemand mij daarmee helpen, het liefst vanaf het begin en precies in stappen hoe je het moet doen?

mvg

teun
  #10  
Oud 22 May 2008, 10:10
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Hoe zet je dan de rechten van die spellen op 777? Ik heb windows en FW 1.1.4.
  #11  
Oud 22 May 2008, 20:09
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Met WinSCP en het aanpassen van de permissies
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #12  
Oud 23 May 2008, 10:14
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Perfect! Ik was er al achter gekomen wat CHMOD nou juist betekent en doet, en mijn spellen werken nu allemaal perfect!
Bedankt voor je hulp, ButcherJF!
  #13  
Oud 26 September 2008, 10:36
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2008
Berichten: 6
Standaard

heee!
k heb het programmatje cuteftp gedownload, daarmee zou je een connectie kunnen maken met je iphone en de computer om daarmee roms erop te zetten. ik kan alleen geen connectie maken met mijn iphone! iemand die mij kan helpen?
  #14  
Oud 19 July 2009, 18:25
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

ik heb nu ook een propleem he gpsphone geinstalleerd en de app is ook te zien in springboard bios is ook geinstalleerd elke keer als ik hem wil opstarten krijg ik een wit scherm en klapt die weer terug naar springboard en moet de bevoegdheid in cyberduck van die app ook op 777 staan
  #15  
Oud 20 July 2009, 21:18
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dudesome Bekijk bericht
heee!
k heb het programmatje cuteftp gedownload, daarmee zou je een connectie kunnen maken met je iphone en de computer om daarmee roms erop te zetten. ik kan alleen geen connectie maken met mijn iphone! iemand die mij kan helpen?
omdat als je ssh aan hebt staan je SFTP wel kan gebruiken, maar niet gewoon ftp? gebruik gewoon iphonebrowser
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn itunes ziet mijn iphone niet. matthewnl079 iTunes 3 19 June 2011 17:51
pc ziet mijn iboot niet van mijn iphone 3GS dennis33 iPhone algemeen 0 23 September 2010 00:00
Fout met GBA Roms sMilez Archief 1 5 December 2008 20:02
MBP ziet mijn iPhone 3g niet Donstil iTunes 4 4 October 2008 17:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.