Auto3G

Auto3G discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had vorig jaar op mijn iPhone 3GS Auto 3G staan, dit vond ik erg goed werken. Nu lees ik gemengde reacties qua werking op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 March 2012, 11:06
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard Auto3G

Ik had vorig jaar op mijn iPhone 3GS Auto 3G staan, dit vond ik erg goed werken. Nu lees ik gemengde reacties qua werking op iOS 5. Ik heb dus nu een iPhone 4S.

Mijn vraag; zijn hier mensen die Auto3G hebben draaien op iOS 5(.0.1) en wat zijn jullie ervaringen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2012, 11:12
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geert1976 Bekijk bericht
Mijn vraag; zijn hier mensen die Auto3G hebben draaien op iOS 5(.0.1) en wat zijn jullie ervaringen?
Hier werkt het perfect op iOS 5.0.1 en iOS 5.1. Een acculading gaat (overduidelijk) langer mee als ik Auto3G gebruik.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 22 March 2012, 11:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

oke Timosha. Heb hem nu geinstalleerd. Wat heb jij gekozen als Timeout met switching to preferred network?
ik zou zeggen NONE, maar wellicht is 5 seconden beter
  #4  
Oud 22 March 2012, 11:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

De Timeout Switching staat bij mij op 5 seconden.
  #5  
Oud 22 March 2012, 11:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

oke...thanks!
  #6  
Oud 23 March 2012, 10:18
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2011
Berichten: 6
Standaard

Auto3G werkt perfect hier. Heb alleen bij SBSettings niet meer het icoontje (is nu een leeg vlak, maar het werkt wel)
  #7  
Oud 23 March 2012, 12:17
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

Is het niet zo dat als de Radio modus steeds veranderd( door het unlocken en weer locken van de iPhone) van Edge naar 3G en vice versa, dit ook aardig wat batterij slurpt?

Of beeld ik me dat maar in?
  #8  
Oud 23 March 2012, 12:53
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2011
Berichten: 6
Standaard

ja volgens mij ook, maar je kan aangeven of je voor bepaalde apps full 3G etc wilt gebruiken. In principe lijkt het me dan dat je 3G gewoon aan blijft, maar dat hij niet alle energie trekt voor meerdere apps.

Ik heb sinds kort de 4S (Had hiervoor de 4) maar ik vind sowieso dat de levensduur van de 4S i.c.m. 5.01 niet goed is. Weliswaar beter, met Auto3G, maar met m'n iPhone 4 gaat het langer mee.
  #9  
Oud 23 March 2012, 13:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geert1976 Bekijk bericht

Of beeld ik me dat maar in?
Dat is inderdaad inbeelding. Het veranderen van transceiver modus (GPRS -> EDGE -> 3G) veroorzaakt geen (meetbaar) energieverbruik.

Energieverbruik = Bandbreedte
  #10  
Oud 23 March 2012, 14:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

dankje voor de opheldering, Timosha!
  #11  
Oud 15 April 2012, 07:41
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2010
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xixmeister Bekijk bericht
Auto3G werkt perfect hier. Heb alleen bij SBSettings niet meer het icoontje (is nu een leeg vlak, maar het werkt wel)
Zoek in Cydia op: auto3G sbssettings Toggle
Installeert een auto3g button in sbsettings
  #12  
Oud 17 May 2012, 09:38
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

kan het kloppen dat ik auto3g niet kan installeren op een downgrade ios5.01
  #13  
Oud 26 May 2012, 04:22
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iredydo Bekijk bericht
kan het kloppen dat ik auto3g niet kan installeren op een downgrade ios5.01
Er staat boven en in de beschrijving duidelijk dat het niet met iOS 5 compatibel is.
  #14  
Oud 26 May 2012, 08:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Er staat boven en in de beschrijving duidelijk dat het niet met iOS 5 compatibel is.
Nogmaals, Auto3G is 100% compatibel met iOS 5.x.x
  #15  
Oud 26 May 2012, 08:48
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Hoe kan je dan langs het 'recheck' gebeuren komen?

Laatst gewijzigd door Bubbly; 10 November 2013 om 04:21.
  #16  
Oud 26 May 2012, 08:50
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Hoe kan je dan langs het 'recheck' gebeuren komen?
In een vorige post schreef ik al dat ik PKGBackup gebruik. Omdat PKGBackup de Cydia apps opslaat in DropBox en van daar uit ook restored.
  #17  
Oud 26 May 2012, 08:51
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Op die manier ja, maar daar hebben anderen helaas niks aan
  #18  
Oud 26 May 2012, 09:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Op die manier ja, maar daar hebben anderen helaas niks aan
Ik heb de ontwikkelaar al vijf keer een e-mail gestuurd met de melding dat het wel werkt en ik heb zelfs bewijzen bijgevoegd dat het werkt. Nooit een antwoord gekregen
  #19  
Oud 26 May 2012, 09:03
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2010
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Op die manier ja, maar daar hebben anderen helaas niks aan
Ik heb ook problemen met auto3g sinds de update gisteren van 5.01 naar 5.1.1
Ik heb voorlopig icontrol in gebruik (via cydia)
  #20  
Oud 26 May 2012, 09:09
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik heb de ontwikkelaar al vijf keer een e-mail gestuurd met de melding dat het wel werkt en ik heb zelfs bewijzen bijgevoegd dat het werkt. Nooit een antwoord gekregen
Onderhand bestaat die hele website van hem niet meer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Auto3G verwijderen?? miicker Jailbreak apps en thema's 0 12 February 2011 17:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:02.