Whatsapp op iPad chatvenster niet fullscreen

Whatsapp op iPad chatvenster niet fullscreen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb zojuist Whatsapp op mijn iPad geinstalleerd. Alles werkt prima, geluid etc. Alleen wanneer ik in een chat zit, en ik ga ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 May 2012, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard Whatsapp op iPad chatvenster niet fullscreen

Hallo allemaal,


Ik heb zojuist Whatsapp op mijn iPad geinstalleerd. Alles werkt prima, geluid etc.

Alleen wanneer ik in een chat zit, en ik ga typen, dan gaat de typbalk helemaal omhoog totdat je nog maar een klein stukje chat ziet en daaronder is een groot leeg vak tot aan het toetsenbord.

iemand bekend met dit probleem?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 May 2012, 16:56
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Whatsapp op de iPad? Dat kan niet volgens mij...
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 27 May 2012, 17:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

haha het is toch echt waar!
Alles werkt ook volledig. Alleen wanneer ik in een chat zit gaat dat typbalkje omhoog waardoor je amper de chat kunt zien. erg frustrerend dus..
  #4  
Oud 27 May 2012, 17:01
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Dat is niet via de normale weg gegaan denk ik... Ik vraag me dan ook af of het berhaupt wel goed gaat werken op de iPad.
  #5  
Oud 27 May 2012, 17:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Nee uiteraard. Jailbreak ofcourse.

Het enige probleem wat ik nog niet opgelost krijg is de switch tussen iPhone en iPad. Aangezien ik regelmatig op mijn iPad aan het werk ben en ik dan ook mijn telefoon erbij meot houden om te Whatsappen.
Vandaar dat het dus fijn is alles onder 1 dak te hebben. Maar de switch is het 2e probleem.
  #6  
Oud 27 May 2012, 17:07
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ok. Je profiel geeft aan dat je geen jailbreak hebt. Dat kun je beter even aanpassen.

Ik vrees dat whatsapp op 2 apparaten (onder hetzelfde telefoonnummer) niet gaat werken.
  #7  
Oud 27 May 2012, 17:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Dat is dus het tweede probleem waar ik tegenaan liep. Probleem voor Probleem oplossen.

Iemand bekend met mijn bovenstaande problemen?
  #8  
Oud 27 May 2012, 19:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Nu met een foto erbij. Misschien herkent iemand dan wel het probleem!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto (1).jpg‎ (37,3 KB, 52x gelezen)
  #9  
Oud 27 May 2012, 22:00
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Keuning Bekijk bericht
Nee uiteraard. Jailbreak ofcourse.

Het enige probleem wat ik nog niet opgelost krijg is de switch tussen iPhone en iPad. Aangezien ik regelmatig op mijn iPad aan het werk ben en ik dan ook mijn telefoon erbij meot houden om te Whatsappen.
Vandaar dat het dus fijn is alles onder 1 dak te hebben. Maar de switch is het 2e probleem.
WhatsPad is een slechte tweak, levert bij wel meer mensen problemen op. Neem aan dat je die hebt gebruikt?
  #10  
Oud 27 May 2012, 22:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Jaa ik gebruik inderdaad die tweak.
Heb je er ervaring mee? heb je alternatieven?
  #11  
Oud 28 May 2012, 03:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Zelf niet, maar twee vrienden van mij hebben het op een iPod en een iPad geprobeerd en dat werkte niet goed. Ken helaas geen alternatieven!
  #12  
Oud 28 May 2012, 10:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 15
Standaard

Hmm.. duidelijk dus dat het geen succes is.
Wat ik overigens erg storend vind aan het jailbreaken met alle tweaks etc dat ik enkele tweaks heb geinstalleerd en opeens mijn balk transparant word, geen klok meer zie terwijl ik dat toch echt niet heb geinstalleerd.

Nu zit er zoveel ''crap' op dat ik de iPad terug ga zetten en opnieuw ga beginnen met het dlen van tweaks etc.



Heeft iemand trouwens een FREE alternatief van de nieuwe tweak Quasar? Dat is echt exact wat ik nodig heb!
  #13  
Oud 29 May 2012, 02:35
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dan ligt dat aan een van die tweaks, je kunt ze in MobileSubstrate uitzetten en zo uittesten wat het probleem veroorzaakt.

& ik denk niet dat je een gratis alternatief gaat vinden op Quasar
  #14  
Oud 30 May 2012, 11:43
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Keuning Bekijk bericht
Nu met een foto erbij. Misschien herkent iemand dan wel het probleem!
Wat ik op jou screenshot zie had ik voorheen ook met FaceBook Chat op mijn iPad2 toen hij nog niet gejailbreaked was.. na een update van FB was dit weg? Misschien eventjes de ontwerper/schrijver van de tweak een mailtje oid doen?

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Whatsapp voor iPad doet het niet Ipoelie iPad algemeen 19 19 September 2015 18:58
iPad 3 beeld fullscreen via AppleTV 3 op 1080p scherm? kevinos Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 27 March 2012 19:14
iPad fullscreen notification center Wolfkie Jailbreak apps en thema's 2 26 February 2012 12:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:38.