Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN

Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) bij mij is et gelukt door een stuk of 20 keer mijn ipod touch te rebooten...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 29 May 2008, 18:01
» iPod touch 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 7
Standaard

bij mij is et gelukt door een stuk of 20 keer mijn ipod touch te rebooten
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 29 May 2008, 18:24
houseguru's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
Als je hier oplossingen leest, en je leest geen reactie meer van de users, dan mag je er wel vanuit gaan dat het werkt. Anders vragen ze het nog wel een keer...
Maar ik snap niet dat er mensen zijn die dit appje, ondanks de veeeeeeele problemen, toch nog willen installeren...
Ik had Kate geinstalleerd, iphone werkte prima. Daarna geuninstald omdat ik op het eerste zicht geen veranderingen waarnam. Daarna is de ellende begonnen dus de trucs om Kate nog te verwijderen via de mehode bijv om het icoontje ingedrukt te houden en dan via de "X" verwijderen werkt niet.
Alle andere oplossingen heb ik al geprobeerd, behalve dan via de pc aansluiten en via de pc in het geheugen handmatig de mappen verwijderen. Maar heb m net dus een volledige reset is ook nog geen ramp.
  #83  
Oud 30 May 2008, 15:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 10
Standaard

nadat ik hetzelfde probleem heb gehad met kate.. en mijn iphone opnieuw heb moeten unlocken/jailbraiken/etc.
kwam ik na een tijdje op een ander forum het volgende bericht tegen:

PS: INSTALLEER KATE NIET ALS JE DOCK HEBT GEINSTALLEERD!

Toen ik Kate had geinstalleerd stond dock er bij mij ook op... kan iemand dit bevestigen die dezelfde problemen heeft of heeft gehad met Kate.. of juist niet

Misschien is dit de oplossing voordat je kate installeerd
  #84  
Oud 30 May 2008, 15:44
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Nope. Ik heb Dock gehad, maar dit stond er niet op toen ik Kate getest heb... Dus volgens mij is daar weinig verband...
  #85  
Oud 10 June 2008, 12:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

is het nu al "veilig" om kate te instaleren?
kate heeft namelijk een mooiere interface dan intelliscreen enzo..
kalender word mooier weergegeven op lockscreen.
want bij de rest gaat dat door mijn tijd heen :S
  #86  
Oud 10 June 2008, 12:33
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

wel moetzeggen dat ik iTody net heb geinstallerd en is mooier dan intelliscreen .... en gratis.
  #87  
Oud 16 August 2008, 15:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 41
Standaard

jongens die KATE moet echt verdwijnen wat die zuigt echt big time kon niet meer bij me contacten komen en alles liep heel slecht... ban die lui voorgoed!!!
  #88  
Oud 8 September 2008, 13:09
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

heb kate verwijderd via app maar nu staat er bij mijn instellingen nog het icoontje van kate en zegt dat mij trial is verlopen en moet nu een code geven of zoiets hoe kan ik dit verwijderen mvg
  #89  
Oud 9 September 2008, 16:51
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: NL,D,It
Berichten: 12
Stuur een bericht via Skype™ naar mabuse
Standaard Kate verwijderen

/private/var/mobile/Library zit een map Rip dev,die verwijderen!!
Rip dev is dann well nog in de setting , maar alleen om springboard te restarten!
Kate is verwijdert!
greetz
  #90  
Oud 9 September 2008, 17:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

bedankt maar waar moet ik zijn om die map te verwijderen ik ben nog al nieuw op dit gebied waar vind ik die map mvg
  #91  
Oud 9 September 2008, 19:45
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: NL,D,It
Berichten: 12
Stuur een bericht via Skype™ naar mabuse
Standaard

Jij moet met Wincscp het Iphone benaderen(kijk in de Wiki hoe),dann de path volgen die ik jouw heb gegeven /private/var/mobile
also eerst mapje private kiezen, dann var, dann mobile ,en in deze map beneden Rip dev verwijderen!!!!!
greetz

Laatst gewijzigd door mabuse; 9 September 2008 om 19:49. Reden: stupidity
  #92  
Oud 15 September 2008, 09:45
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

ok is gelukt bedankt voor je hulp greets
  #93  
Oud 21 October 2008, 20:19
FleavKe's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Lommel
Berichten: 66
Standaard

Pfff... wat een geluk dat jullie er nog zijn

Ik had dus ook Kate geinstalleerd, en in mijn instellingen dus ook iets veranderd. Maar ik merkte dat het niet geweldig goed werkte, dus dacht ik "Verwijderen die handel".
Nu kreeg ik het wel verwijderd, behalve de dingetjes waar ik iets in had veranderd.
Nu via winscp heb ik dan toch Kate kunnen verwijderen.
Ik heb mijn lesje geleerd nu. Kate is Kate -e en a=u (Voorzichtig proberen te vloeken zonder een berisping te krijgen )
  #94  
Oud 7 January 2009, 13:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 41
Standaard Kan niet meer bellen

Hallo allen,

ben sinds kort de trotse eigenaar van een iphone met fw 2.2

nu heb ik een probleempje, hij werkte helemaal goed tot nu. Ik kwou net een vriend bellen maar kwam er achter dat dit niet meer kon. Ik drukte op het telefoontje maar kon gene nummers intoetsen en het verdween automatisch weer. Ik heb alle topics door gelezen en geprobeerd om kate te verwijderen (heb ik gedaan maar haalde niks uit)

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt
  #95  
Oud 7 January 2009, 15:18
klaverentwee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 194
Standaard

Ik zou eens beginnen met de boel te herstellen gezien kate verwijderen nogal problematisch kan zijn (zie op forum). Grote kans dat het daarna weer werkt.
__________________
"Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It's a creative art." (Ansel Adams)
  #96  
Oud 7 January 2009, 15:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

herstel met shift herstel in itunes, kies dan een custom FW en daarmee verlies je niet teveel tijd.
suc6.
  #97  
Oud 7 January 2009, 22:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd. Leek me wel een goede plaats
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #98  
Oud 8 January 2009, 01:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 41
Standaard

Bedankt allen voor uw reactie! Heb helaas de hele boel opnieuw moeten installeren. Maar na een avondje prutsen (wat natuurlijk leuk is ) is het gelukt. Heb begrepen dat ik kate voorlopog even niet hoef te installeren!

Thnxx all!
Reageren

Labels
caterpillar, kate


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4G: Voorlopig niet Mazereeuw Vodafone 0 7 July 2009 15:54
Voorlopig even niet aanwezig ArB Archief 13 5 June 2008 23:10
Nike+ voorlopig niet op Iphone claus iPhone accessoires en onderdelen 2 26 February 2008 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:06.