Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN

Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb net een programmaatje geinstalleerd op me iphone via installer . Dit programmaatje heet Kate en is nieuw. Nadat ik het programmaatje geinstalleerd had en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 May 2008, 20:44
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 33
Standaard Installer App: Kate

Heb net een programmaatje geinstalleerd op me iphone via installer. Dit programmaatje heet Kate en is nieuw. Nadat ik het programmaatje geinstalleerd had en gerestart had, deed niks het meer. ik kon nergens meer bijkomen. Ik kan bij installer komen, maar de touch knopjes werken niet meer. Dus kan ik het programmaatje niet meer uninstalleren. Kan iemand me hierbij helpen? Want ik kan nu helemaal niks meer doen met me phone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 May 2008, 23:08
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

dit is het vroegere programma van caterpillar,maar deze zijn van naam moeten veranderen
Caterpillar changed to Kate (1.3)
  #3  
Oud 5 May 2008, 23:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 12
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem als larsmanson, heb hm voor de gein s geinstalleerd om te proberen, maar nu werkt het touchscreen niet meer zodra ik in een programma zit.
Kan hem dus niet uninstallen...wel geprobeerd via indepence, maar daardoor is ie alleen van me springboard verdwenen.

Ben bang dat ik hm maar moet herstellen...
  #4  
Oud 5 May 2008, 23:55
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

ik heb gelukkig mazzel gehad. toen hij na een tijdje nog steeds aan het einde van Downloading package bleef staan heb ik hem weggedrukt en me iPhone herstart, ookal ging dat raar want hij herstarte niet hij schoot naar het slide to unlock scherm. mja ben ertog vanaf en verder geen problemen gelukkig.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 5 May 2008, 23:59
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Berichten: 1
Standaard Install Kate - (VOORLOPIG) NIET DOEN

Beste mensen,

Ik heb zo juist Kate via de installer geinstalleerd en nu kan ik geen enkele applicatie meer bedienen omdat het touch screen niet meer werkt.
Mijn advies voorlopig niet installeren.

Heeft een van jullie een oplossing?
  #6  
Oud 6 May 2008, 03:09
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bilberg Bekijk bericht
Beste mensen,

Ik heb zo juist Kate via de installer geinstalleerd en nu kan ik geen enkele applicatie meer bedienen omdat het touch screen niet meer werkt.
Mijn advies voorlopig niet installeren.

Heeft een van jullie een oplossing?
Bij mij ook dezelfde probleem..maar ik heb het opgelost

Zet je iPhone helemaal uit en wacht ong 5 minuten, zet iPhone weer aan, dan kan je bij installer kate weer verwijderen. Nu werkt alles weer prima bij mij.
  #7  
Oud 6 May 2008, 07:45
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

is al een topic over
https://forum.iculture.nl/f14/i...-app-kate.html
  #8  
Oud 6 May 2008, 09:09
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larsmanson Bekijk bericht
Heb net een programmaatje geinstalleerd op me iphone via installer. Dit programmaatje heet Kate en is nieuw. Nadat ik het programmaatje geinstalleerd had en gerestart had, deed niks het meer. ik kon nergens meer bijkomen. Ik kan bij installer komen, maar de touch knopjes werken niet meer. Dus kan ik het programmaatje niet meer uninstalleren. Kan iemand me hierbij helpen? Want ik kan nu helemaal niks meer doen met me phone.
Dat is heel raar heb deze ook geinstalleerd en alles werkt perfect. Ik heb wel een licentie op caterpillar (nu Kate) . Ik kan gewoon alles doen zoals voorheen.
  #9  
Oud 6 May 2008, 11:04
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Ik heb geen licentie op caterpillar en heb de trial version nu er op staan. Werkt perfect! Ben zelfs aant overwegen om een licentie te nemen.
@ macfreaker: Hoeveel betaal je eigenlijk voor een licentie?
  #10  
Oud 6 May 2008, 11:18
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
@ macfreaker: Hoeveel betaal je eigenlijk voor een licentie?
Ik heb de unlimited genomen voor 45$, dus alle updates van kate gratis.
  #11  
Oud 6 May 2008, 11:50
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Thanks, ik ga er eens over nadenken...
  #12  
Oud 6 May 2008, 20:20
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 33
Standaard

heb me iphone dus nu moeten herstellen. Fijn.. alles kwijt. K L O T E programma. die ga ik niet meer installeren.
  #13  
Oud 6 May 2008, 20:33
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larsmanson Bekijk bericht
heb me iphone dus nu moeten herstellen. Fijn.. alles kwijt. K L O T E programma. die ga ik niet meer installeren.
Der staat thans hier op het forum een workaround om te beletten dat je moet restoren . En zoals eerder gezegd is bij mij alles verlopen zonder probs.
  #14  
Oud 6 May 2008, 20:52
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Die workaround heeft mij geholpen bij de installatie van de mcaffee 'tool'. Moest daarna nog wel tot 5 keer een harde reset uitvoeren maar daarna waren de problemen verholpen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #15  
Oud 6 May 2008, 22:53
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: belgie
Berichten: 17
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem maar met winscp kan ik het niet verwijderen want ik heb geen ssh eropstaan en iphonebrowser krijg ik ook niet alle mappen te zien want er staat geen ibricker fix op kan iemand mij helpen men telefoon doet nog amper iets
  #16  
Oud 6 May 2008, 22:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Installer OpenSSH via de installer. Daarna Winscp gebruiken
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #17  
Oud 6 May 2008, 22:59
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: belgie
Berichten: 17
Standaard

ja maar dit gaat niet omdat men iphone niets meer doet ik kan nog juist de telefoon oppake
  #18  
Oud 7 May 2008, 13:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Almere
Berichten: 12
Standaard

ik moet nu ook mijn telefoon herstellen !
alleen nu geeft de telefoon de melding dat mijn simkaart niet geldig is om de iphone te unlocken..

ik heb versie 1.1.4
hoe kan ik nu verder ?
  #19  
Oud 7 May 2008, 14:52
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

@Bierkameel:
probeer even iLiberty+ erover heen te laten gaan.
https://forum.iculture.nl/f59/i...s-ilberty.html
Begin in jouw geval rechtstreeks bij punt 8. Lukt dit niet, begin dan gewoon vanaf het begin... Veel succes!
  #20  
Oud 7 May 2008, 15:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Almere
Berichten: 12
Standaard

mooi het is gelukt !
dank je wel !
Reageren

Labels
caterpillar, kate


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4G: Voorlopig niet Mazereeuw Vodafone 0 7 July 2009 15:54
Voorlopig even niet aanwezig ArB Archief 13 5 June 2008 23:10
Nike+ voorlopig niet op Iphone claus iPhone accessoires en onderdelen 2 26 February 2008 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:03.