[1.1.1] Apptap installatie probleempje

[1.1.1] Apptap installatie probleempje discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb een 8GB 1.1.1 iPhone, jailbroken en geactiveerd met Independence (op m'n Mac). Ik heb al wat gelezen over apptap en installer.app ; ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 October 2007, 12:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 12
Standaard [1.1.1] Apptap installatie probleempje

Beste,

Ik heb een 8GB 1.1.1 iPhone, jailbroken en geactiveerd met Independence (op m'n Mac).
Ik heb al wat gelezen over apptap en installer.app; is dat een en dezelfde applicatie?

Op deze website staan downloads, maar er staat bij dat ze niet geschikt zijn voor firmware 1.1.1?
Ik kan alle paketten installeren via Independence, maar ik vind geen pakket voor een 1.1.1 iPhone?

Ik kom er even niet uit...

Tx,

Phil
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 October 2007, 13:48
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

Je kan installer.app installeren via iNdependence. Hierna kan je dat programma draaien en je zal zien dat de installer.app je verteld dat firmware 1.1.1 wordt aangeraden. Zorg wel dat je de nieuwste installer.app hebt (3.0b4).
  #3  
Oud 24 October 2007, 13:21
Dylan's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shorty Bekijk bericht
Je kan installer.app installeren via iNdependence. Hierna kan je dat programma draaien en je zal zien dat de installer.app je verteld dat firmware 1.1.1 wordt aangeraden. Zorg wel dat je de nieuwste installer.app hebt (3.0b4).
Dit werkt niet, hij installeert installer wel maar je hebt dan een icoont met een papiertje en een podlood, is dus geen applicatie die je kan runnen ..

Wie o wie verteld me hoe installer erop moet?
  #4  
Oud 24 October 2007, 14:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Klik op je mac rechts op de AppTapp Installer (gewoon de laatste versie downloaden) en kies voor 'Toon pakketinhoud'. In n van de mappen staat Installer. Sleep dit bestand eruit en plaats het op je iPhone in /Applications (via iNdependence in /Applications/User). Dat werkte bij mij op 1.1.1. Daarna kun je het starten en updaten.
  #5  
Oud 24 October 2007, 19:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 12
Standaard

Je kan iJailbreak downloaden (ik denk versie 0.3) en dan het programma in iJailbreak/resources/Installer.app installeren met iNdependence (onder het Customize menu).
Als je dan je iPhone herstart komt ie zeggen dat er een nieuwe versie is; je kan die gewoon updaten met een druk op de knop.
  #6  
Oud 24 October 2007, 21:05
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 14
Stuur een bericht via Instant Messenger naar appleduc
Standaard

Lukt me maar bij het refreshen geeft hij me geen updatemogelijkheden naar versie 3.0. Het blijft dus versie V2.63

Is er geen manier om versie 3.0 over de andere te installeren, heb vandaag echt bijna alles gelezen en gezocht en ik vind hier maar geen duidelijke oplossing voor.

Iemand nog met een beetje geduld en wijze raad?
  #7  
Oud 24 October 2007, 21:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Bij mij had ik na installatie op de iPhone onder 'update' de keuze om Installer naar 3.nogwat te updaten. Verschijnt daar bij jou helemaal niks op dat tabblad 'update'?
  #8  
Oud 24 October 2007, 21:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 14
Stuur een bericht via Instant Messenger naar appleduc
Standaard

Nee, ik had echter wel al onder 1.0.2 geupdate naar de beta. Als ik kijk bij de installs staat hij daar zelfs tussen!!!! Ik kan hem echter niet uninstallen (heb die keuze niet) en als ik bovenaan rechts dan op install klik dan geeft hij mij de error "no location defined in package"

????
  #9  
Oud 24 October 2007, 22:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Hmm, blijkbaar staan ergens op je iPhone nog restanten van de vorige installatie. In deze thread worden twee mogelijkheden genoemd om installer.app te verwijderen, maar eerlijk gezegd denk ik dat er nog een locatie op je iPhone is (Library?) waar Installer instellingen en bestanden bewaard.
  #10  
Oud 24 October 2007, 22:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 14
Stuur een bericht via Instant Messenger naar appleduc
Standaard

Ik heb nu in Var/Root/Library de volledig installer map weggegooid. Ik ga proberen nu via independence een "cleane" install app erop te zetten en kijken wat het geeft.

Of zijn er nog files die weg moeten?
  #11  
Oud 25 October 2007, 00:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

waarmee heb je dat gedaan? Fugu? ik kom daarmee m'n iPhone niet in!
  #12  
Oud 25 October 2007, 00:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

sorry maar ik krijg installer.app echt niet op m'n iPhone! kan iemand me daarmee helpen aub? ik heb 1.1.1 Alvast super bedankt!!
  #13  
Oud 25 October 2007, 00:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 14
Stuur een bericht via Instant Messenger naar appleduc
Standaard

Met Cyberduck kan je in je iPhone komen, hoe is 1.1.1 op je iphone gekomen? Via welke installatiemethode bedoel ik; independence?
  #14  
Oud 25 October 2007, 09:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

met independence ja! maar als ik met cyberduck in m'n iPhone ben, wat dan? hoe krijg ik installer.app er dan op?
  #15  
Oud 25 October 2007, 09:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 14
Stuur een bericht via Instant Messenger naar appleduc
Standaard

kijk eens bij de handleidingen; hier vind je er alles over:

Using SFTP in OS X with iPhone - ModMyiPhone - Wiki
  #16  
Oud 25 October 2007, 09:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

dank je!! moet ik m in het systeem zetten of bij de user?
  #17  
Oud 25 October 2007, 09:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

bedankt nogmaals! maar het werkt niet bij mij. zo deed ik het al eerder ook maar ik kom er niet in! Zou het misschien aan mijn netwerk liggen?

ik krijg 9 van de 10 keer een timeout!
  #18  
Oud 25 October 2007, 10:10
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

graphsic staat de autolock op never??
  #19  
Oud 25 October 2007, 10:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

nee op 5 minuten... ik dacht dat dat wel genoeg was... Zal m op never zetten!
  #20  
Oud 25 October 2007, 10:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

Hij doet t! maar toch betwijfel ik of dat het aan de autolock lag... want ik moest het ongeveer 4 a 5 keer proberen voordat ie iets deed! raar!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleempje madbulldog Archief 1 12 July 2009 18:10
Probleempje diadora Unlock [archief] 5 5 March 2008 00:11
probleempje. fpattiata Unlock [archief] 1 11 February 2008 15:44
AppTap 1.1.2 bakvis Jailbreak apps en thema's 6 28 December 2007 15:11
AppTap voor of na INdependence? pwain Archief 4 2 October 2007 18:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.