Customize en rSBT

Customize en rSBT discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik heb veel gelezen over customize en op mijn 1.1.1 heeft ie m'n springboard al eens leeg gegooid een week of 2 geleden. Maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 November 2007, 00:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard Customize en rSBT

Hallo. Ik heb veel gelezen over customize en op mijn 1.1.1 heeft ie m'n springboard al eens leeg gegooid een week of 2 geleden. Maar ik wil toch echt onderhand de volgorde van m'n icoontjes op mijn springboard veranderen en heb daar dus rSBT voor nodig. Is die echt alleen beschikbaar voor customize of ook alleenstaand? en werkt ie 100% goed met 1.1.1? en customize zelf misschien ook nu inmiddels? ik wil niet weer heel m'n iPhone restoren dus wil ZEKER weten dat t werkt voordat ik customize en/of rSBT installeer... Kunnen jullie mij hierbij helpen? Ervaringen en tips en weetjes zijn welkom!!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2007, 09:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 24
Standaard

rSBT zit tegenwoordig in Customize verwerkt.

Bij mij werkt rSBT niet. Als ik instel dat ik 12 icons op mijn springboard wil hebben, dan toont hij er vrolijk 16. Ook een ander ingestelde volgorde wordt niet doorgevoerd.
  #3  
Oud 4 November 2007, 11:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

oke... voor zulke dingen was ik al bang. Misschien dat ik t beter niet kan gebruiken...
  #4  
Oud 6 November 2007, 00:56
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

Hier werkt het in combinatie met Customize perfect. Ook 1.1.1 firmware. rSBT zit hier inderdaad in verwerkt.
  #5  
Oud 6 November 2007, 08:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

dus de ene keer wel en de andere keer niet... dus t is een beetje een gok of dat ie t doet? en als ie t niet doet heeft ie waarschijnlijk mijn iPhone overhoop gehaald!
  #6  
Oud 6 November 2007, 08:53
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Bij mij werkt rSBT niet. Als ik instel dat ik 12 icons op mijn springboard wil hebben, dan toont hij er vrolijk 16. Ook een ander ingestelde volgorde wordt niet doorgevoerd.
Bij mij werkt'ie wel perfect, alhoewel hij niet zo goed kan rekenen.
Volgens mij rekent die die 12 icons als het originele aantal rijen (3X4) bij levering.
Als je dan bij Customize kijkt bij rSBT, kun je het aantal icoontjes in het dock veranderen (ik heb er 5 van gemaakt) , Dan komt de rubriek "Springboard" en daar staan dan inderdaad 12 icoontjes. Daaronder staat nog een rubriek "Extended Springboard", dit is de extra rij icoontjes in vergelijking met de maagdelijke versie
en brengt inderdaad het totale aantal op 16.
Kortom .....l bij mij werkt het prima.

Heb je na het instellen van de nieuwe volgorde wel op Save gedrukt alvorens het programma te verlaten?

Laatst gewijzigd door macron; 6 November 2007 om 08:55. Reden: kleine aanvulling
  #7  
Oud 7 November 2007, 08:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Thanks voor de uitleg.
Zelf met 5 icons in de dock zet rSBT vrolijk 16 icons op springboard neer. Ik vul 12 in in de settings en kan er ook maar 12 heen schuiven, maar er komen er op springboard toch 4 bij (willekeurige die ik onder 'extended spingboard' in Customize heb staan.
  #8  
Oud 7 November 2007, 09:33
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Hoe had'u het dan graag gehad mijnheer ;-)
  #9  
Oud 7 November 2007, 21:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 24
Standaard

4 icons in de dock, 12 op mijn springboard en de overige apps op de extended springboard, maar hij weigert mijn wens
  #10  
Oud 7 November 2007, 22:08
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

heb ik een heel stuk aan gewijd op mijn site (in tips &tweaks)
werkt als een tierelier
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #11  
Oud 18 December 2007, 20:32
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Als door rSBT restore to backup te doen je iconen verdwijnen en je iphone een 'iPod' wordt, dit omdat een of ander bestand 'corrupted' wordt moet je ofwel M68AP.plist of N45AP.plist vervangen(of allebei). (" What happens is that M68AP.plist or N45AP.plist--or both--get corrupted") -> iPhone behaves like a bricked iPod Touch - iPhone | iPod Touch forums
Gewoon die bestandjes vervangen en 't zou gefixed moeten zijn.
  #12  
Oud 18 December 2007, 20:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

goed nieuws!
  #13  
Oud 21 February 2008, 11:51
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

is er iets bekend over rSBT/CustomizeNM en firmware 1.1.3?

Ik heb nu 1.1.3 maar ik kan nergens meer instellen da'k 12 icoontjes wil per pagina's...


HELP!
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #14  
Oud 21 February 2008, 13:12
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dirkuijt Bekijk bericht
is er iets bekend over rSBT/CustomizeNM en firmware 1.1.3?

Ik heb nu 1.1.3 maar ik kan nergens meer instellen da'k 12 icoontjes wil per pagina's...


HELP!
Kan zijn da'k je niet goed begrijp, maar ik heb 4 pagina's met ieder een verschillend aantal icoontjes.
Op de 'homepage' heb ik er maar 8 staan bijv. Kun je toch door te 'wiebelen' inmiddels zelf instellen in 1.1.3 zonder daarvoor Customize te hoeven gebruiken?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 21 February 2008, 13:16
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

dat heb ik ook, maar elke keer als ik iets installeer (heb 60 apps) dan komt het nieuwe icoon op pagina 1 omdat daar maar 12 icons staan.
Dan moet ik met elke icon 5 pagina's opschuiven om alle pagina's schoon te houden.

als ik net als rSBT kan instellen dat er 12 icons per pagina zijn, dan komt elk geinstalleerde programma netjes achteraan te staan...

  #16  
Oud 9 March 2008, 22:14
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard

Wil eigenlijk ook rSBT proberen, kan hem alleen nergens vinden.

iPhone 1.1.4 aanwezig met ziphone prep erop, en volgens mij alle mogelijke repo's!
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
  #17  
Oud 3 April 2008, 18:02
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 62
Standaard

heeft iemand customize werkende op 1.1.4?
__________________
1.1.1 OTB --> 1.1.2 Independence --> 1.1.3 Dev Team --> 1.1.3 ZiPhone --> 1.1.4 ZiPhone --> 1.1.4 Pwnage --> 2.0 Pwnage --> 2.0.1 Pwnage
  #18  
Oud 3 April 2008, 18:36
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard

repo = ipodtouched.net/repo.xml als het goed is ..

Geloof dat ik eerst die fix heb gedaan om 1.1.3 dingen op 1.1.4 te installen.
En toen cumstom customize of gewoon customize 1.1.2/3 gedownd heb.

zo niet dan toch zo iets
  #19  
Oud 2 June 2008, 01:25
gretta's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2008
Locatie: Diemen
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar gretta Stuur een bericht via Yahoo naar gretta Stuur een bericht via Skype™ naar gretta
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OwBeeGee Bekijk bericht
repo = ipodtouched.net/repo.xml als het goed is ..

Geloof dat ik eerst die fix heb gedaan om 1.1.3 dingen op 1.1.4 te installen.
En toen cumstom customize of gewoon customize 1.1.2/3 gedownd heb.

zo niet dan toch zo iets

Hallo!! Ik ben een nieuw lid hier. hehe.
Kan je even mij uitleggen hoe costumize in 1.1.4 kan werken? Ik heb die repo geprobeerd en ik kreeg niks :'(
Alvast bedankt!
  #20  
Oud 2 June 2008, 23:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gretta Bekijk bericht
Hallo!! Ik ben een nieuw lid hier. hehe.
Kan je even mij uitleggen hoe costumize in 1.1.4 kan werken? Ik heb die repo geprobeerd en ik kreeg niks :'(
Alvast bedankt!
installeer gewoon customize version 2 die doet het gewoon met 1.1.4... update je community sources en dan moet hij er tussen staan

succes

Laatst gewijzigd door msunique; 2 June 2008 om 23:36.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Customize 2.0 Larsmanson Unlock [archief] 12 28 April 2008 20:33
customize WybWyb Jailbreak apps en thema's 20 17 April 2008 19:00
Customize met rSBT? Shabbes iPhone algemeen 5 2 December 2007 01:39
Bugfixes na 1.1.1 Upgrade (rSBT, Ringtones, SSH) sjowol Unlock [archief] 14 25 October 2007 23:23
rSBT en KB LJJ Jailbreak apps en thema's 2 10 October 2007 21:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:36.