Installer toont 0 updates op springboard

Installer toont 0 updates op springboard discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik dus niet Ga hem maar eens syncen met mn pc dan en een paar keer rebooten, hopelijk is dat het dan...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 October 2008, 18:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik dus niet

Ga hem maar eens syncen met mn pc dan en een paar keer rebooten, hopelijk is dat het dan
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 October 2008, 20:05
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik dus niet

Ga hem maar eens syncen met mn pc dan en een paar keer rebooten, hopelijk is dat het dan
Heb ook wel community sources gedesinstalleerd, dan gereboot, dan in de folder
Code:
/private/var/mobile/Library/Preferences/
alle files die nog overbleven van de apps onder 1.1.4 verwijderd. Er staat ook 1 file die te maken heeft met ripdev, die heb ik ook verwijderd. Nog is gereboot, community sources ge´nstalleerd en dan had het reeds moeten opgelost zijn, maar dit was niet het geval. Misschien vergeten te rebooten, dit vandaag gedaan en weg.

Misschien heeft het met elkaar te maken, misschien niet...
  #23  
Oud 6 October 2008, 20:56
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 70
Standaard

De 0 is plots verdwenen. Het enige dat ik heb veranderd is het verplaatsen van het Installer icoon van het primaire naar het 2e springboard. Ik kan me haast niet voorstellen dat dit het sympthoon heeft opgelost.

Eigenlijk ben ik wel klaar met Installer, eens geweldig maar nu totaal achterhaald. Ik ga het Installer icoon verplaatsen naar het 3e springboard, misschien verdwijnt ie dan helemaal wel
  #24  
Oud 10 October 2008, 22:15
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Locatie: Den haag
Berichten: 59
Standaard re

Ik had hetzelfde probleem maar heb net via cydia KillSb geinstaleerd en nu is hij gelukkig weg joepie!!
  #25  
Oud 11 October 2008, 09:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Bij mij is hij nog steeds aanwezig, ben er zo klaar mee dat ik gewoon opnieuw quickpwn erover heen zet, zonder dat hij installer er op zet. Ifoneguide is ook overgestapt op Cydia dus heb installer niet meer nodig
  #26  
Oud 11 October 2008, 11:59
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Ik had dit probleem ook, zie m,n eerdere berichten in deze topic.
Na het instaleren van zo maar een applicatie in installer was het nultje verdwenen.
Misschien is dit een optie.
  #27  
Oud 11 October 2008, 13:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 97
Standaard

Zit ook met dit probleem sinds gistravond.. Ik heb nu alles geprobeerd behalve helemaal opnieuw met quikpwn.. maar daar heb ik niet echt zin in.. heeft iemand nog andere oplossingen ?
__________________
Love my aaaightphone!
  #28  
Oud 12 October 2008, 20:13
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Ik heb hier ook al 2 weken last van. categories, killsb werkte niet. opnieuw een programma installeren via installer werkt ook niet.

iemand nog een idee?
  #29  
Oud 12 October 2008, 20:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Cupertino, CA
Berichten: 82
Standaard

Heb ik ook, zal killSB is proberen.
  #30  
Oud 15 October 2008, 16:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Kippenhok van NL
Berichten: 27
Stuur een bericht via ICQ naar coolhva Stuur een bericht via Instant Messenger naar coolhva Stuur een bericht via MSN naar coolhva Stuur een bericht via Yahoo naar coolhva Stuur een bericht via Skype™ naar coolhva Send a message via twitter to coolhva
Standaard

ik wordt er ook gek van, misschien maar een restore ...
  #31  
Oud 28 October 2008, 14:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Cupertino, CA
Berichten: 82
Standaard

KillSB: Blijft staan
Respring via Categories: Niks
App Installeren: Niks
Verplaatsen naar 2de SB: Staat er nog altijd D:

Kan iemand hier plz RIP Dev over maile want ik heb er nu al ongeveer een maand fzo last van.
  #32  
Oud 1 November 2008, 16:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb er ook last van met m'n ipod touch. Heb ook alles geprobeerd maar niks helpt.

Is er ook een manier om installer te verwijderen zonder opnieuw een jailbreak?
  #33  
Oud 1 November 2008, 16:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Opnieuw jailbreaken is natuurlijk een optie (heb installer er meteen afgekegeld, Cydia werkt beter). Of er meer oplossingen zijn weet ik niet.
  #34  
Oud 1 November 2008, 16:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hem er net verwijderd via SSH. Cydia werkt toch een heel stuk vlotter en beter
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kalender icoontje op springboard toont alleen datum joncko Desktop-applicaties 0 20 June 2009 21:47
Updates installer deleten groovecollection Jailbreak apps en thema's 2 27 April 2008 11:50
Updates via de installer Wicky_Baby Archief 1 12 March 2008 16:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:59.