Cydia werkt plots niet meer !?

Cydia werkt plots niet meer !? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door CurlyBarbie Als bij jou alle vorige fixes niet werken kan het zijn dat een cydia update file corrupt is. Dat kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 2 September 2009, 21:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Berichten: 2
Smile Cydia werkt plots niet meer !?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CurlyBarbie Bekijk bericht
Als bij jou alle vorige fixes niet werken kan het zijn dat een cydia update file corrupt is. Dat kan gebeuren als een update (van een app of prog) wordt onderbroken of niet volledig is geinstalleerd.

Verwijder dan via SSH alle genummerde bestandjes (0000,0001,0002 etc) in:

/var/lib/dpkg/updates/

Open dan Cydia weer op je iPhone en alles zou weer normaal moeten werken. Mocht je bij eerdere fixes de Big Boss repo hebben verwijderd, ga dan naar search, type Big Boss in en installeer de Big Boss repo opnieuw.
Dit is DE oplossing! Na alles geprobeerd te hebben is dit dus wat werkte!
Voor iedereen met dit probleem: Ik kwam via de USBkabel en DISKAID op de iphone en kon zodoende de hierboven beschreven files verwijderen!
Alles werkt weer als een zonnetje!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #62  
Oud 5 September 2009, 00:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Hulde!!
Bij mij was dit ook de oplossing.
Thank you!
  #63  
Oud 16 September 2009, 10:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2008
Berichten: 26
Standaard

de iphone van mijn zoon werkt weer normaal.
maar bij mij iets te enthousiast de partial verwijderd.
hoe krijg ik die weer terug .

IEMAND?
  #64  
Oud 16 September 2009, 16:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

opnieuw jailbraken zonder restore
  #65  
Oud 20 September 2009, 14:17
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door waalboer Bekijk bericht
Dit werkte top voor mij
Werkte bij mij ook, thnx
  #66  
Oud 20 September 2009, 19:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: rotterdam
Berichten: 10
Stuur een bericht via ICQ naar carravera Stuur een bericht via Instant Messenger naar carravera Stuur een bericht via MSN naar carravera Stuur een bericht via Yahoo naar carravera
Standaard

Ik heb net een update gedaan naar 3.1 maar nu wil ik de bigboss repo weer toevoegen alleen geeft deze constant een fout dat deze niet geladen kan worden, en ik krijg dan een errorscherm te zien met daarin Failed to fetch http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia host unreachable
hoe los ik dit op?
  #67  
Oud 20 September 2009, 19:45
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 42
Send a message via twitter to RobinvD
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door carravera Bekijk bericht
Ik heb net een update gedaan naar 3.1 maar nu wil ik de bigboss repo weer toevoegen alleen geeft deze constant een fout dat deze niet geladen kan worden, en ik krijg dan een errorscherm te zien met daarin Failed to fetch http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia host unreachable
hoe los ik dit op?
Denk dat die repo down is. Heb er ook last van :-(
  #68  
Oud 20 September 2009, 19:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: rotterdam
Berichten: 10
Stuur een bericht via ICQ naar carravera Stuur een bericht via Instant Messenger naar carravera Stuur een bericht via MSN naar carravera Stuur een bericht via Yahoo naar carravera
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobinvD Bekijk bericht
Denk dat die repo down is. Heb er ook last van :-(
Ah! gelukkig maar. Ik ben dus niet de enige dan wachten we nog maar even af.
Bedankt iig
  #69  
Oud 20 September 2009, 23:56
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 42
Send a message via twitter to RobinvD
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door carravera Bekijk bericht
Ah! gelukkig maar. Ik ben dus niet de enige dan wachten we nog maar even af.
Bedankt iig
hij doetet alweer geen probleem!
  #70  
Oud 22 September 2009, 12:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 1
Standaard Cydia start niet meer op

SSH in to youre iphone

And remove al inside

/private/var/lib/dpkg/updates

this will do the trick

Greetz,

Wilderness
  #71  
Oud 16 November 2009, 13:32
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 3
Standaard Cydia wil opent en sluit meteen, wat moet ik doen...?

Hoi, ik heb een probleem, cydia wil niet meer starten, dat gebeurde omdat ik onlangs bitesms ging updaten. het updaten duurde heel lang, halverwege heb ik besloten om mijn iphone opnieuw op te starten. Sindsdien doet cydia het niet meer, als ik er op klik dan opent die heel snel, en gaat weer snel dicht.

Ik heb geen openssh genstalleerd en kan de root bestanden dus niet naderen ook niet via diskaid, omdat ik dat patch bestand niet genstalleerd had via cydia. Ik heb nu geen idee hoe ik cydia weer kan herinstalleren. Het blackra1n icoon had ik ook al verwijderd, anders kon ik bv rock installeren en dan cydia weer installeren.. Heb blackra1n nogmaals geprobeerd, hopend zijn icoon terug te krijgen om cydia weer te installeren, maar dat heeft gefaald.

Ik heb al op het forum gekeken, maar geen antwoord gevonden voor mijn probleem.

Kan iemand me helpen?
  #72  
Oud 16 November 2009, 13:38
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

even updaten naar de firmware waar je op zit, raak je je Jailbreak mee kwijt maar de rest van je iphone niet. en dan even opnieuw jailbreaken
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #73  
Oud 16 November 2009, 13:40
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Verplaatst naar Problemen met Installer/Cydia.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #74  
Oud 16 November 2009, 15:09
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
even updaten naar de firmware waar je op zit, raak je je Jailbreak mee kwijt maar de rest van je iphone niet. en dan even opnieuw jailbreaken
Ik zit nu op firmware 3.1.2, als ik ga herstellen, dan ben ik weer uren bezig om alles erop te zetten en te sorteren, is er geen andere manier beschikbaar?
  #75  
Oud 18 November 2009, 01:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CurlyBarbie Bekijk bericht
Als bij jou alle vorige fixes niet werken kan het zijn dat een cydia update file corrupt is. Dat kan gebeuren als een update (van een app of prog) wordt onderbroken of niet volledig is geinstalleerd.

Verwijder dan via SSH alle genummerde bestandjes (0000,0001,0002 etc) in:

/var/lib/dpkg/updates/

Open dan Cydia weer op je iPhone en alles zou weer normaal moeten werken. Mocht je bij eerdere fixes de Big Boss repo hebben verwijderd, ga dan naar search, type Big Boss in en installeer de Big Boss repo opnieuw.
Geweldig.
DIT heeft bij mij geholpen inderdaad.
Het verwijderen van de apt.lists had ik gedaan, maar nog steeds deed Cydia het niet.
Nadat ik de update 001 002 lijst had verwijderd, deed hij het weer perfect.
THANKS
  #76  
Oud 15 December 2009, 19:58
LuBJe's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Locatie: Zutphen
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CurlyBarbie Bekijk bericht
Als bij jou alle vorige fixes niet werken kan het zijn dat een cydia update file corrupt is. Dat kan gebeuren als een update (van een app of prog) wordt onderbroken of niet volledig is geinstalleerd.

Verwijder dan via SSH alle genummerde bestandjes (0000,0001,0002 etc) in:

/var/lib/dpkg/updates/

Open dan Cydia weer op je iPhone en alles zou weer normaal moeten werken. Mocht je bij eerdere fixes de Big Boss repo hebben verwijderd, ga dan naar search, type Big Boss in en installeer de Big Boss repo opnieuw.
Je bent m'n held

Thx!
  #77  
Oud 28 December 2009, 19:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik kan niet eens in mijn root folder komen met diskaid..
En ik kan dus ook niet via cydia ssh installeren, om het met winscp te proberen

Iemand een oplossing?

Laatst gewijzigd door Rickske; 28 December 2009 om 19:17.
  #78  
Oud 28 December 2009, 19:32
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

Cydia werkt bij mij ook ineens niet meer, het zegt "Loading data" en kapt ermee.
Een heleboel mensen hebben dit vandaag, wellicht dat er iets fout zit aan de server kant.
Geen paniek dus als je hetzelfde hebt, even afwachten.

[edit]
Fix voor het probleem van vandaag:
Ga naar /var/lib/apt/lists/ en verwijder de drie zodttd bestanden.
Ga naar /private/etc/apt/sources.list.d en verwijder de zodttd list.
Bij mij werkte Cydia hierna weer.

Laatst gewijzigd door wim66; 28 December 2009 om 19:57.
  #79  
Oud 28 December 2009, 19:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 15
Standaard

ik heb nu het zelfde probleem, ik heb alleen Wel rock, weet iemand hoe ik cydia weer aan de praat kan krijgen/herinstalleren?
  #80  
Oud 28 December 2009, 19:55
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

Cydia werkte bij mij ook ineens niet meer, het zei "Loading data" en kapte ermee.
Dit was de fix.
Ga naar /var/lib/apt/lists/ en verwijder de drie zodttd bestanden.
Ga naar /private/etc/apt/sources.list.d en verwijder de zodttd list.
Bij mij werkte Cydia hierna weer.
Reageren

Labels
cydia


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia werkt niet meer franc.winter Jailbreak apps en thema's 0 8 May 2010 14:32
cydia werkt niet meer bites12 Archief 2 22 February 2010 11:07
Cydia werkt niet meer ferrari95ishot Archief 3 20 February 2010 19:30
Cydia werkt niet meer! mcowly Archief 2 19 October 2009 21:50
Wi-Fi werkt plots niet meer Luvlektrik Wi-Fi 7 20 October 2008 14:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.