vastloper door installer...

vastloper door installer... discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb dus allemaal sources toegevoegd aan installer . nadat ik dat had gedaan probeerde ik een paar apps te downloaden. de iphone kwam vast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2007, 20:39
burakk_a's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: den haag
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar burakk_a
Standaard vastloper door installer...

ik heb dus allemaal sources toegevoegd aan installer. nadat ik dat had gedaan
probeerde ik een paar apps te downloaden. de iphone kwam vast te zitten en ik heb m ge-reset. als ik nu de iphone aanzet zit hij meteen weer vast niets werkt dan nog ik kan m alleen maar weer resetten. ook ibrickr ziet niet dat de iphone is aangesloten en itunes al helemaal niet.

kan iemand me helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2007, 14:00
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem............baal er verschikkelijk van en kan egt helemaal niets meer........ik had ook sources toegevoegd en nadat ik een thema geinstallerd had deed die het nie meer......het enige wat ik kan is resetten.........ik heb ook een ander topic gepost maar heb daar nog geen antwoord....als ik wat weet laat ik het je weten, als jij dat ook doet.......suc6
  #3  
Oud 23 November 2007, 14:11
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Jullie hebben waarschijnlijk applicaties geinstalleerd die corrupt zijn en daardoor je iPhone niet meer 'werkt'.
Als je die apps kan deinstalleren, dan kan het weer werken of je iPhone opnieuw herstellen oftewel recoveren.
  #4  
Oud 23 November 2007, 14:24
burakk_a's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: den haag
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar burakk_a
Standaard

ik probeer m al de hele tijd te restoren maar hij wil niet downgraden en nu wilt itunes ook niet melden dat ik in de recovery mode zit, terwijl ik wel een plaatje heb van een kabel en itunes logo:S
  #5  
Oud 23 November 2007, 15:03
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

als je de kabel en iTunes logo te zien krijgt is het niet goed gedaan
je moet je iphone uitzetten dan iTunes opstarten dan iphone aanzetten en als het appeltje komt je aanknop en homeknop inhouden todat het Scherm van je iphone zwart Word !!dan laat je de aanknop los en houd je de homeknop ingedrukt !! nu zal iTunes zeggen iphone in Recovery mode zit.

Of kijk anders in de wiki: https://forum.iculture.nl/f1/ip...very-mode.html

Laatst gewijzigd door MacFoxx; 23 November 2007 om 15:05.
  #6  
Oud 23 November 2007, 15:08
burakk_a's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: den haag
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar burakk_a
Standaard

dat heb ik al verschillende keren geprobeerd maar het wil maar niet lukken
  #7  
Oud 24 November 2007, 00:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Provincie Zeeland
Berichten: 14
Talking

Ik had vanavond hetzelfde. Mijn Springboard was corrupt geraakt (had ik die extra Repositories maar niet moeten uitproberen). Daardoor bleef hij rebooten en daarna enorm traag reageren, totdat hij de Springboard opnieuw opstartte. Uitzetten ging ook erg traag.
Ik kon hem ook niet meer vanaf een PC benaderen via de USB Kabel.

Uiteindelijk heb ik opnieuw opgestart, maar dan bleeik ik de aanknop en de homeknop ingedrukt houden. Na enige tijd, kreeg ik toen niet de gele driehoek, maar een wit icon met iTunes en de USB connector te zien.
Toen ik hem daarna aansloot, kon ik via iTunes weer een restore uitvoeren.

Eerder deze week had ik de een update van 1.0.2 naar 1.1.1 uitgevoerd (na eerst een revirginize). Dat was verder prima verlopen.
Nu kon ik ook dus direct naar 1.1.1 restoren.
Inmiddels weer even de jailbreak en de unlock uitgevoerd en ik kan weer opgelucht adem halen. Alleen jammer dat ik mijn laatste afspraken niet had kunnen synch'en naar een PC en dat ik weer even de laatst gelezen pagina in mijn ebook moet opzoeken (The Hidden Layer)...
__________________
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?

Laatst gewijzigd door Richard; 24 November 2007 om 00:38.
  #8  
Oud 24 November 2007, 08:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 206
Standaard

hier precies hetzelfde probleem ...iphone rageert niet of traag.
aansluiten op itune werkt ook niet iemand een idee?
  #9  
Oud 24 November 2007, 12:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Provincie Zeeland
Berichten: 14
Standaard

Na een korte nachtrust (teveel rotzooien met de iPhone), heb ik hem niet alleen kunnen restoren naar 1.1.1 (waarna ik er weer controle over had), maar gelijk ook een upgrade naar 1.1.2 uitgevoerd.
Het liep in eerste instantie niet geheel vlekkeloos, maar dat zal grotendeels wel aan het late tijdstip gelegen hebben.
Tip: Niet dit soort belangrijke acties uitvoeren na middernacht!!!
  #10  
Oud 24 November 2007, 14:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 206
Standaard

Ik heb nu ook 1.1.2 erop ben nu bezig hem verder te unlocken...wat een gezoek??

Kunnen ze hier niet een mooi programma voor maken die alles doet ???

ahahaha

laat het even weten als alles werkt..

groeten Carlo

***EDIT***

Ik kom niet verder bij het stukje waar je weer moet updaten naar 1.1.2 en tussen tijds niet mag resetten(opnieuw opstarten).
Je moet dan een windows.bat bestand uitvoeren dit doet het wel maar als ik dat ssh aanvink en jailbreak kies dan krijg ik een melding dat ik oktoprep eerst moet uitvoeren?? wat al is gedaan?? via de installer een paar stappen terug??

iemand een idee...ik kon trouwens de community source niet vinden in de installer??
moet deze geinstallerd worden?

groeten carlo

Laatst gewijzigd door Carlo_1983; 24 November 2007 om 16:06.
  #11  
Oud 24 November 2007, 22:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Provincie Zeeland
Berichten: 14
Standaard

@Carlo:
Heb je een restore of een update naar 1.1.2 uitgevoerd?
Als je de restore uitvoert ipv een update, wordt de Oktoprep ongedaan gemaakt.

Waarschijnlijk moet je de restore naar 1.1.1 opnieuw uitvoeren, de nodige stappen (tot aan upgrade naar 1.1.2) opnieuw uitvoeren.
Dan moet het daarna een stuk beter gaan. Tenminste bij mij wel.

Ik had zelf wat problemen met de AnySIM 1.2 beta (kreeg de melding dat er geen unlock was uitgevoerd), maar hij bleek het naderhand wel goed te doen.
Soms moet je de stappen even een paar keer opnieuw lezen voordat je ze uitvoert. Dat heeft bij mij in ieder geval goed geholpen.
  #12  
Oud 24 November 2007, 23:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Het probleem is al opgelost...
  #13  
Oud 25 November 2007, 02:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 206
Standaard

??? (het probleem is al opgelost) wat bedoel je?

Ik doe hem updaten naar 1.1.2 via help.moet goed zijn toch...
hoe zie je of oktoprep is geinstalleerd???
  #14  
Oud 25 November 2007, 02:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

burakk_a had een... nou ja, ueberBrick na verscheidene update pogingen. We hebben z'n fone helemaal geunbrickt. Hij had een unlocked 1.0.2 tijdens de crash. Na verschillende updatepogingen had z'n iPhone de baseband van 1.1.2. Unvirginized!
Ja jongens, die hebben we samen draaiend gekregen. Denk daar maar eens over na...

burakk_a vertelt de rest zelf wel denk ik...

Fresh...

Laatst gewijzigd door Fresh; 25 November 2007 om 02:34.
  #15  
Oud 25 November 2007, 02:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 206
Standaard

@fresh, hoe kan ik zien of oktoprep is geinstalleerd?
misschien dat ik hierdoor niet verder kan...
En moet je elke keer je sim verwisselen?

greetz Carlo
  #16  
Oud 25 November 2007, 03:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Dat kun je niet zien, heel vreemd. Maar maak wel de hele installatie af! De installatie gaat nog door na de popup!
Je hoeft je SIM alleen te wisselen bij anySIM.

Laatst gewijzigd door Fresh; 25 November 2007 om 03:44.
  #17  
Oud 25 November 2007, 10:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 206
Standaard

Alles gaat goed totdat ik oktoprep doe installeren ?? tijdens de install springt hij terug naar het springboard, stel dat dit goed is dat hij direct terug sprint naar het springboard dan doe ik de iphone updaten met de functie help updates zoeken dit gaat ook allemaal goed maar na de update krijg ik weer dat witte stekkertje te zien en de itunes teken? de iphone is dan weer gelocked? wat moet ik dan doen ?

bedankt alvast ....greetz Carlo
  #18  
Oud 25 November 2007, 14:59
burakk_a's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: den haag
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar burakk_a
Standaard

1000x dank aan fresh! hij heeft me in totaal bijna 5 uur geholpen
het was heel moeilijk, en fresh gaf t al bijna op, maar uiteindelijk kon de iphone gee weerstand meer bieden!!

wat we hebben gedaan is eigenlijk heel vaak restoren en proberen te booten, dat was het grootste struikelblok
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vastloper..... Boeddha1939 Jailbreak apps en thema's 10 11 August 2010 13:56
Vastloper in Cydia! RioolDokter Jailbreak apps en thema's 3 11 October 2009 14:11
Vastloper na SummerBoard op 1.1.4 pytrick Archief 1 16 April 2008 08:40
Continue vastloper eek-87 Unlock [archief] 0 8 February 2008 21:48
Vastloper ViSioN iPhone algemeen 9 24 December 2007 22:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:44.