Cydia Timed Out??

Cydia Timed Out?? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey gasten, Sinds vandaag zo ineens als ik cydia wil opstarten begin het te loaden daarna te reloaden en dan niks meer dan komt er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 February 2009, 15:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 8
Standaard Cydia Timed Out??

Hey gasten,

Sinds vandaag zo ineens als ik cydia wil opstarten begin het te loaden daarna te reloaden en dan niks meer dan komt er op Timed Out Network error.
Mijn internet is in orde en iphone hangt eraan dus zou zelf niet weten wat het kan zijn, kan iemand mij helpen aub.

Grtz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 February 2009, 15:48
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Hier hetzelfde probleem, ik ga er vanuit, dat het een probleem is, veroorzaakt door netwerk Cydia. (unable to load-melding)
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #3  
Oud 2 February 2009, 16:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Heb alles opnieuw geïnstalleerd en nog steeds geen verbinding dus daar ligt het ook niet aan.
  #4  
Oud 2 February 2009, 17:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 77
Standaard

Same here, dus het zal wel niet aan ons liggen.
  #5  
Oud 2 February 2009, 17:43
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Locatie: Aalst ( België )
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar Mike789
Standaard

Kheb hetzelfde probleem, ik hoop dat het rap opgelost is
  #6  
Oud 2 February 2009, 17:50
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

hopelijk meteen een hele hoop nieuwe, leuke en handige dingen te uploaden, als het netwerk weer werkt ;-)
  #7  
Oud 2 February 2009, 17:52
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Updates en dergelijke komen nog wel binnen alleen de homescreen van Cydia komt niet binnen. Gewoon een kwestie van geduld voordat dit weer gaat werken
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #8  
Oud 2 February 2009, 18:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 36
Standaard

Irritant heb net de upgrade naar 2.2.1 gedaan en ligt een gedeelte van cydia eruit kan nu winterboard, sbsettings, mobilesubstrate, niet downloaden Heeft iemand de source daarvan.... waarschijnlijk ontbreekt dat.
  #9  
Oud 2 February 2009, 19:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Tis weeral gefixt, draaien nu 2.2.1 en gejailbreakt maar nog steeds geen cydia. Zal wel bij hen zelf liggen waarschijnlijk dan.
  #10  
Oud 2 February 2009, 19:08
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ligt hem inderdaad gewoon aan Cydia zelf.
Iemand dit ook al eens gezien, kreeg ik net:



Het betekent iig wel dat Saurik er mee bezig is.
Misschien dat je straks een account ofzo kan maken? Geen idee, maar hopelijk (en vast) wel wat nieuws.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #11  
Oud 2 February 2009, 19:09
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door winter200 Bekijk bericht
Irritant heb net de upgrade naar 2.2.1 gedaan en ligt een gedeelte van cydia eruit kan nu winterboard, sbsettings, mobilesubstrate, niet downloaden Heeft iemand de source daarvan.... waarschijnlijk ontbreekt dat.
Heb van het zelfde last! Heeel irritant..
  #12  
Oud 2 February 2009, 19:15
TPI TPI is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar TPI
Standaard

Bij mij ook hetzelfde. Ligt het niet aan het feit dat we naar 2.2.1 zijn gegaan. Had namelijk vanmiddag nog nergens last van. Pas sinds de update naar 2.2.1 Kunnen mensen op een lagere FW versie niet even bevestigen dat het niet aan 2.2.1 ligt??
  #13  
Oud 2 February 2009, 19:18
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Hij geeft bij mij nu wel een essential update.. dus ik neem aan dat het gemaakt is.. nog even kijken.

Edit: Hij geeft nog geen voorkant, maar alles wat dr uit was, is staat er nu wel bij.
  #14  
Oud 2 February 2009, 19:19
TPI TPI is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar TPI
Standaard

Hij doet het weer bij mij
  #15  
Oud 2 February 2009, 19:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Cydia werkt weer...
Wat raken mensen soms toch snel in paniek
  #16  
Oud 2 February 2009, 19:37
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Cydia werkt weer...
Wat raken mensen soms toch snel in paniek
Ach, tis toch fijn dat het zo snel weer werkt dan maar he xD
  #17  
Oud 2 February 2009, 20:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Ja inderdaad, bij mij draait hij ook weer met 2.2.1.
Niceeee

Grtz
  #18  
Oud 6 March 2009, 18:15
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 75
Standaard

hey,
sinds gisteren wil hij de homepage van cydia weer niet weergeven..
unable to load, timed out.

is dit een algemeen probleem? of ligt het aan mij?
wat kan ik doen?

Laatst gewijzigd door RobinDeleener; 6 March 2009 om 18:18. Reden: typfout
  #19  
Oud 6 March 2009, 18:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

Gisteren? En nu? Hier werkt het
  #20  
Oud 6 March 2009, 18:59
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 75
Standaard

bij mij werkt hij nog steeds niet.

Van gisterenmiddag tot op dit moment...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CyDelete: Cydia apps vanaf je SpringBoard verwijderen [Cydia] iMario Jailbreak apps en thema's 21 14 July 2012 09:03
Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out)) MarcelMarcel1 Jailbreak apps en thema's 6 6 November 2009 22:05
FW 3.0: In Cydia juiste repo aanpassen bij geen Cydia-updates Buur Jailbreak apps en thema's 47 27 June 2009 11:34
Posix operation timed out bababakkus Jailbreak apps en thema's 21 1 September 2008 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.