Vodafone plaatje

Vodafone plaatje discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe ik zo'n rode vodafone logo bij mijn provider kan zetten? Ik dacht aan cydia en ik heb ook een beetje rondgezocht maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 February 2009, 16:35
» iPhone NL 16GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Berichten: 4
Standaard Vodafone plaatje

Weet iemand hoe ik zo'n rode vodafone logo bij mijn provider kan zetten?

Ik dacht aan cydia en ik heb ook een beetje rondgezocht maar heb niets kunnen vinden.

Als iemand source weet en hoe het heet?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 February 2009, 16:48
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Carrier logo's moet je downloaden, maar dat had je ook hier via de zoekfunctie kunnen viden.
  #3  
Oud 27 February 2009, 16:59
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Zie de bijlage Zet de inhoud in /System/Library/Carrier Bundles/Unknown Bundle en reboot je iPhone. Vergeet niet de originelen even te back-uppen.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip iPhone Carrier-Bundles new.zip‎ (153,4 KB, 51x gelezen)
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #4  
Oud 28 February 2009, 11:32
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Volgens mij staat er wel een in ifoneguide en anders in die nederlandse 'hackers' repo.
__________________
Marc.
  #5  
Oud 11 March 2009, 01:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

Heb dit geprobeerd, heb geprobeerd een eigen carrier.plist aan te maken met plaatjes, heb geprobeerd de standaardlogo's uit cydia en uit installer te gebruiken maar krijg het niet voor elkaar :S. Voordat ik mn update naar 2.2.1 uitvoerde lukte het wel gewoon (via het logo dat in cydia staat, weet zo snel niet meer welke repo) maar nu krijg ik het op geen enkele manier voor elkaar... Iemand een idee?
__________________
Finally Iphone again
  #6  
Oud 11 March 2009, 01:39
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

zie mijn vorige post. Gewoon ssh-en in de aangegeven map.
  #7  
Oud 11 March 2009, 01:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

dat heb ik ook al geprobeerd maar zelfs dan werkt het nog steeds niet...
  #8  
Oud 11 March 2009, 07:31
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zwaan Bekijk bericht
Volgens mij staat er wel een in ifoneguide en anders in die nederlandse 'hackers' repo.
Precies heb ik 'm ook vandaan
  #9  
Oud 14 March 2009, 03:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

die van iPhone-notes.de en de nederlandse hackers repo werken bijde niet, kon er geen vinden onder ifoneguide. Ook die uit installer werkt niet, de manier van yingie werkt niet, heb zelf geprobeerd een carrier.plist aan te maken en dat lukte ook al niet... In 2.2 gebruikte ik gewoon de bundel uit van de nederlandse hackers repo maar sinds ik op 2.2.1 zit krijg ik het dus niet meer voor elkaar...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
plaatje bij film Hoppieee iPad algemeen 4 18 August 2010 22:02
Albums tonen geen plaatje G-rie iPhone algemeen 2 21 July 2010 14:17
plaatje v/d batterij wijzigen? levirobben Jailbreak apps en thema's 5 8 April 2010 13:40
Verkeerd plaatje bij Apps Smaliepaard Archief 2 29 July 2009 20:43
Iconen hebben ander plaatje??? miteho Archief 1 6 July 2009 19:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.