live clock en live weather werken niet bij mij 3.0

live clock en live weather werken niet bij mij 3.0 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 en hoe heet de app dan, weathericon?? ja inderdaad...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 30 June 2009, 15:48
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
en hoe heet de app dan, weathericon??
ja inderdaad
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 30 June 2009, 15:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Werkt inderdaad perfect.
  #23  
Oud 30 June 2009, 16:08
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Werkt inderdaad perfect.
Ja enkel nu nog wachten op eventueel een update voor live clock
  #24  
Oud 30 June 2009, 16:11
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Die werkt ook, maar je moet op het woordje "klok" drukken om de app te openen (of bedoelde je iets anders?).
  #25  
Oud 30 June 2009, 16:20
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
ja inderdaad
kreeg eerst de graden goed te zien bij weather-icoon, maar nu alleen nog maar een ?
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #26  
Oud 30 June 2009, 17:06
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
kreeg eerst de graden goed te zien bij weather-icoon, maar nu alleen nog maar een ?
wel in verbinding blijven met internet anders lukt dat niet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Die werkt ook, maar je moet op het woordje "klok" drukken om de app te openen (of bedoelde je iets anders?).
ok werkt goed zoals je zegt gewoon andere manier van open doen

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 July 2009 om 10:05.
  #27  
Oud 7 July 2009, 23:34
MeX's schermafbeelding
MeX MeX is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar MeX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 1-2tje Bekijk bericht
Het ligt volgens mij eraan welke 'overlay' je gebruikt.
"Katra WeatherIcon" en "Weathericon - TICK" werken bij mij niet (krijg een vraagteken) maar "iPhone 3G WeatherIcon" werkt wel, alleen vind ik dat icoontje niet zo mooi
Het icoontje/temp in de taskbar werkt trouwens helemaal niet bij mij.
In de taskbar heb ik nu de juiste graden en afbeelding....
maar op het springboard nog steeds het standaard icoontje...

heb de tut van Imario doorgenomen maar nada nix

iemand nog een optie ?


thnks
__________________
Gisteren paniek gezaaid...staat nu al een meter hoog...
  #28  
Oud 8 July 2009, 02:07
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

ik heb die weathericon geinstalleerd, maar zie niks? wat doe ik fout of moet ik nog iets eribj hebben. Gr
  #29  
Oud 8 July 2009, 10:04
MeX's schermafbeelding
MeX MeX is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar MeX
Standaard

Heb je hem geactiveerd in Winterboard en dmv het = tekentje naar boven geschoven ..?
  #30  
Oud 8 July 2009, 11:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 26
Standaard

Ik heb net "weathericon" geinstalleerd en dat werkt prima met OS 3.0 als ik via instellingen-weathericon-override location "uit" zet. Dan verdwijnt de "?"
Daarna katra-based weathericons erop en aanzetten in winterboard.

Grt,

Robertus.

Laatst gewijzigd door Robertus; 8 July 2009 om 11:28.
  #31  
Oud 8 July 2009, 20:10
MeX's schermafbeelding
MeX MeX is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar MeX
Standaard

Wilde een restore doen, maar ben nog even aan het pielen geweest en het werkt nu..

Alles in winterboard uitgeschakeld, 1 voor 1 de programma's geactiveerd en een reboot uitgevoerd
ipv The Weather Channel heb ik iphone weather geselecteerd .

Eenieder bedankt voor het meedenken en hun posten van hun bevindingen
  #32  
Oud 8 July 2009, 23:06
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

als ik live weather in tik, krijg ik alleen maar van andere steden?
hoe krijg ik em op me eigen stad of een stad dicht in de buurt.

liveclock werkt overigens ook niet bij mij.
  #33  
Oud 11 July 2009, 00:14
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
als ik live weather in tik, krijg ik alleen maar van andere steden?
hoe krijg ik em op me eigen stad of een stad dicht in de buurt.

liveclock werkt overigens ook niet bij mij.
icoontje weer indrukken en dan zal je in je scherm vanonder een uitroepings teken zien staan daar op drukken en dan naam of postcode van je gemeente ivullen
  #34  
Oud 15 July 2009, 19:17
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Ik zit met het volgende:
Ik heb de laatste tijd nogal last van een vastlopend springboard. Dwz dat een van de mobile substrate apps crasht oid. Nou heb ik via sbsettings eens geprobeerd wat apps uit te schakelen en volgens mij ligt het aan weather icon. Zijn er meer mensen die hier last van hebben?
  #35  
Oud 20 August 2009, 17:00
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard liveclock is niet meer te installeren

LiveClock is niet meer te vinden in Cydia, weet iemand hoe ik toch mijn klok live kan laten werken?

Gisteren was het nog wel aanwezig in Cydia, want ik heb het er ook nog opgezet voor een vriend van mij...

Zou het te maken kunnen hebben, met het ontbreken van Ispaziorepo??
  #36  
Oud 21 August 2009, 09:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik tik net in de Cydia search liveclock, en zie hem gewoon staan Repo: from Unknown / Local (system) Animated Clock icon on the SpringBoard.

Laatst gewijzigd door smaui; 21 August 2009 om 09:17.
  #37  
Oud 21 August 2009, 11:00
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 35
Standaard

Hij staat er wel, maar downloaden lukt niet meer...
  #38  
Oud 21 August 2009, 13:50
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

exactly ! Jammer maar liveclock deed het eerst niet eens bij mij.
  #39  
Oud 21 August 2009, 14:08
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #40  
Oud 21 August 2009, 17:39
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smaui Bekijk bericht
Ik tik net in de Cydia search liveclock, en zie hem gewoon staan Repo: from Unknown / Local (system) Animated Clock icon on the SpringBoard.
Kan het nog steeds niet vinden in Cydia, dus het zou handig zijn om de repo erbij te vermelden waar die te vinden is...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Cydia] ~ Live Weather & Reflective Dock ~ iMario Jailbreak apps en thema's 129 26 March 2010 23:09
Any city live weather NesCio01 Jailbreak apps en thema's 0 16 January 2010 13:15
Weather en Clock slaan niet goed op mkrve iPhone algemeen 6 2 April 2008 00:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:07.