Cydia error in 3.0

Cydia error in 3.0 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik heb net man iPhone 3G geupdated naar 3.0 en met redsn0w gejailbreakt. Bij het starten van Cydia vraagt hij om te upgraden, dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2009, 13:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 11
Standaard Cydia error in 3.0

Hey, ik heb net man iPhone 3G geupdated naar 3.0 en met redsn0w gejailbreakt.
Bij het starten van Cydia vraagt hij om te upgraden, dat heb ik gedaan. Maar na een tijdje, geeft hij een error:
Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Alvast bedankt,
Mvg,

Vincent
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2009, 13:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 142
Standaard

Yup... opnieuw redsnow draaien, en ALLEEN Cydia aanvinken.
Daarna de stappen weer volgen, en na de reboot heb je een werkende cydia.
  #3  
Oud 23 June 2009, 17:06
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 12
Standaard

Tnx mdiersma2, ik had net namelijk precies hetzelfde probleem. Maar het werkt nou perfect

Grtz kris
  #4  
Oud 23 June 2009, 19:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdiersma2 Bekijk bericht
Yup... opnieuw redsnow draaien, en ALLEEN Cydia aanvinken.
Daarna de stappen weer volgen, en na de reboot heb je een werkende cydia.
Danku mdiersma2, nu heb ik idd een werkende cydia
Reageren

Labels
3.0, cydia, error


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
HELP rare error in cydia?!? jailbreakme Jailbreak apps en thema's 4 27 February 2011 09:15
error cydia? antwan Jailbreak apps en thema's 7 23 May 2010 18:51
gpg error cydia rayman76 Jailbreak apps en thema's 2 6 May 2010 07:10
3.0 Cydia iphone 1ste gen Cydia error... Krideri Jailbreak apps en thema's 8 29 June 2009 13:15
Cydia error Serge123 Archief 1 28 June 2009 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.