Mobile Terminal foutje...

Mobile Terminal foutje... discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Net geprobeerd om het wachtwoord van Mobile Terminal te veranderen (is gelukt trouwens) en kwam dit bugje (?) tegen... Ik heb dit screenshotje echt zelf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 June 2009, 20:34
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard Mobile Terminal foutje...

Net geprobeerd om het wachtwoord van Mobile Terminal te veranderen (is gelukt trouwens) en kwam dit bugje (?) tegen...




Ik heb dit screenshotje echt zelf genomen en er is niet mee geknoeid...
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 June 2009, 20:41
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Heb ik ook, maar je kunt hem gewoon draaien, door je iPhone te draaien. Accelerometor gedoe dus.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 24 June 2009, 20:45
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Nee, dat werkte dus niet, moest per se andersom gaan zitten....

EDIT
nu werkt dat dus wel, ik heb het echt de eerste keer geprobeerd

  #4  
Oud 24 June 2009, 20:48
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Sinds wanneer gebruik jij een AT&T abbo in Nederland
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 24 June 2009, 20:48
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Al ruim een jaar, de roamingskosten lopen wel erg hard op moet ik zeggen hoor....
  #6  
Oud 24 June 2009, 20:49
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

En dan heb jij een 'E' van EDGE i.p.v. het mooi rondje hier in NL?
  #7  
Oud 24 June 2009, 20:54
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

tja, EDGE h... beter als dat achterlijk rondje.....
  #8  
Oud 2 August 2010, 01:39
Nowa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 41
Standaard

Als ik mobile terminal start gaat hij weer terug naar het home scherm. Zal m nog s opnieuw opstarten.

Edit: Na een reboot kan hem nog steeds niet starten. Check het morgen wel weer.. val bijna in slaap.

Laatst gewijzigd door Nowa; 2 August 2010 om 01:41.
  #9  
Oud 2 August 2010, 13:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: doesburg
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar hapemo Stuur een bericht via Skype™ naar hapemo Send a message via twitter to hapemo
Standaard

hier netzo
  #10  
Oud 2 August 2010, 16:16
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Hier hetzelfde probleem, Mobile Terminal start op, een zwart scherm en het toetsenbord verschijnen. Twee seconden later crasht de applicatie. Is hier wat aan te doen door een bestandje aan te passen in de root?
  #11  
Oud 2 August 2010, 16:32
Nowa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 41
Standaard

MobileTerminal-426.deb schijnt de oplossing te zijn. Ik gaat het even proberen.

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
  #12  
Oud 2 August 2010, 17:29
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nowa Bekijk bericht
MobileTerminal-426.deb schijnt de oplossing te zijn. Ik gaat het even proberen.

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Ik ga het ook even proberen. Thnx voor de link iig!

EDIT: Werkt voor mij! Bestand downloaden via bovenstaande link, via SSH op je iPhone zetten en installeren met iFile, te downloaden via Cydia

Laatst gewijzigd door Mart-in; 2 August 2010 om 17:38.
  #13  
Oud 3 August 2010, 11:51
Nowa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 41
Standaard

Yeps werkt inderdaad Ben er blij mee.
  #14  
Oud 3 August 2010, 12:40
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard

Mobile Terminal 426.deb werkt inderdaad prima onder iOS4, de versie die in Cydia staat niet. Overigens vind ik SSH echt een achterhaalde en ingewikkelde techniek als je alleen USB gebruikt. Met het gratis "iPhone Folders" , een Windows Explorer extensie, sleep je het bestand naar /var/root/Media/Cydia/AutoInstall op je iPhone, reboot de iPhone en klaar is Kees.
  #15  
Oud 3 August 2010, 15:58
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arttext Bekijk bericht
Mobile Terminal 426.deb werkt inderdaad prima onder iOS4, de versie die in Cydia staat niet. Overigens vind ik SSH echt een achterhaalde en ingewikkelde techniek als je alleen USB gebruikt. Met het gratis "iPhone Folders" , een Windows Explorer extensie, sleep je het bestand naar /var/root/Media/Cydia/AutoInstall op je iPhone, reboot de iPhone en klaar is Kees.
Moet je ergens nog een instelling activeren om dat AutoInstall werkend te krijgen? Ik heb wel de mappen op de juiste locaties aangemaakt. Maar als ik reboot lijkt er niks geinstalleerd. Het *.deb bestand is wel verdwenen, maar zelfs na meerdere malen rebooten verschijnt er niks op m'n Springboard..
  #16  
Oud 3 August 2010, 20:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bekijk bericht
Moet je ergens nog een instelling activeren om dat AutoInstall werkend te krijgen? Ik heb wel de mappen op de juiste locaties aangemaakt. Maar als ik reboot lijkt er niks geinstalleerd. Het *.deb bestand is wel verdwenen, maar zelfs na meerdere malen rebooten verschijnt er niks op m'n Springboard..
Hetzelfde probleem hier: ik doe hetzelfde wat arttext beschrijft...

EDIT: hmm 2 keer rebooten helpt schijnbaar... weird ass gebeuren...
  #17  
Oud 4 August 2010, 12:37
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bekijk bericht
Moet je ergens nog een instelling activeren om dat AutoInstall werkend te krijgen? Ik heb wel de mappen op de juiste locaties aangemaakt. Maar als ik reboot lijkt er niks geinstalleerd. Het *.deb bestand is wel verdwenen, maar zelfs na meerdere malen rebooten verschijnt er niks op m'n Springboard..
Neen, geen settings, het gaat vanzelf.Toen ik het de eerste keer deed met "iPhonebrowser" werkte het ook niet, ik sleepte het bestand in de aangegeven folder en herstarte de iPhone. Niks, Nada, Niente. Toen ik met "iFile" op de iPhone controleerde of het bestand echt wel in die folder stond, was er niets. Toen ik hetzelfde de tweede keer deed met "iPhone Folders" werkte het wel. Gewoon een paar keer proberen, denk ik.
  #18  
Oud 5 August 2010, 01:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2009
Berichten: 32
Standaard

Klopt het overigens ook als je een Firmware update hebt gedaan, je root wachtwoord dan standaard weer "alpine" is?
  #19  
Oud 5 August 2010, 12:08
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisE36 Bekijk bericht
Klopt het overigens ook als je een Firmware update hebt gedaan, je root wachtwoord dan standaard weer "alpine" is?
Ja, ik heb mijn wachtwoorden juist gisteren weer veranderd.
  #20  
Oud 17 August 2010, 17:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Voor het overzetten van gegevens lijkt mij dit programatje erg geschikt: iPhone Explorer - A USB iPhone browser for Mac and PC
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen SSH na jailbreak, mobile terminal start niet B3rt Jailbreak apps en thema's 5 9 April 2011 01:20
mobile terminal bug TheJab Jailbreak apps en thema's 1 15 August 2010 05:19
Control+C (Break) in Mobile Terminal? InternetRebel Jailbreak apps en thema's 4 17 December 2008 16:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.