Supreme Preferences 3.0 - By iMario

Supreme Preferences 3.0 - By iMario discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door -DUS- Als ik jouw screenshot vergelijk met die van mij zie ik dus dat de positie van de cijfers verschoven is..? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1201  
Oud 14 July 2009, 20:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -DUS- Bekijk bericht
Als ik jouw screenshot vergelijk met die van mij zie ik dus dat de positie van de cijfers verschoven is..?

Zou het mogelijk zijn dit ergens aan te passen via SSH?

Edit:

Ik zie zelfs dat het cijfer op mij kalender te hoog staat...
Probleem opgelost!

Sorry dat ik dacht dat het an SP3 lag, maar het bleek een probleem te zijn met Fontswap

Ik heb de default font gedownload en via SSH terug gezet en nu is het weer normaal.

Nu ga ik weer lekker verder spelen met SP3 en kijken welk tweakplezier deze mij gaat brengen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1202  
Oud 14 July 2009, 22:09
Mackjenzie's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 178
Standaard

Prachtig werk iMario, petje af!!
  #1203  
Oud 15 July 2009, 15:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Ok heb je gelijk in dus hier mijn vragen:

Waarom doet na een installatie van SP (surpreme preferences), een update van WB (winterboard) en een update van MS (mobile substrate) eigenlijk niets het meer, zoals instellingen veranderen in WB, SP kan dus ook niet geactiveerd worden in WB, niets meer ook niet deactiveren, alleen door middel van een deinstallatie, iconen kunnen wel verplaats worden, maar na een respring, reboot staat alles weer terug zoals het voorheen was, enig idee iemand ??

Dit probleem heb ik dus ook....
Zijn er mensen die hier een oplossing voor hebben?
  #1204  
Oud 15 July 2009, 15:18
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zieniks Bekijk bericht
Dit probleem heb ik dus ook....
Zijn er mensen die hier een oplossing voor hebben?
Als het goed is helpt het veranderen van de permissies van de SupremePreferences.dylib. Zet het even naar 0777.

Dylib staat in /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #1205  
Oud 15 July 2009, 15:27
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Wink

iMario nice work (Y)

is er ook een mogelijkheid om de batterij weg te halen? zodat je alleen percentage ziet.
  #1206  
Oud 15 July 2009, 15:29
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
iMario nice work (Y)

is er ook een mogelijkheid om de batterij weg te halen? zodat je alleen percentage ziet.
Kort maar krachtig: nee.
  #1207  
Oud 15 July 2009, 16:35
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

OK dat antwoord van iMario is duidelijk, moet dus op 777 staan de anderen zoals staan op 755 en op 644, is dat wel goed, ik dacht dat ze allemaal op 755 moesten staan.
  #1208  
Oud 15 July 2009, 16:52
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
OK dat antwoord van iMario is duidelijk, moet dus op 777 staan de anderen zoals staan op 755 en op 644, is dat wel goed, ik dacht dat ze allemaal op 755 moesten staan.
0775 zou ook kunnen, geen idee.
  #1209  
Oud 15 July 2009, 16:58
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

heb die op 777 gezet maar nog niks anders, ligt het probleem niet bij wb?
  #1210  
Oud 15 July 2009, 17:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zieniks Bekijk bericht
Dit probleem heb ik dus ook....
Zijn er mensen die hier een oplossing voor hebben?
Zou het niet op manier van imario opgelost zijn dan kan je sp3 ,winterboard deinstalleren > reboot > opnieuw jailbreaken ( alleen jailbreaken 5 min werk in redsn0w ) > winterboard opnieuw downloaden en sp 3 opnieuw downloaden. dat werkte bij mij
  #1211  
Oud 15 July 2009, 17:24
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

heb ik al gedaan, maar niet opnieuw JB, hoe staan jouw permissies?
  #1212  
Oud 15 July 2009, 17:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eniux Bekijk bericht
Zou het niet op manier van imario opgelost zijn dan kan je sp3 ,winterboard deinstalleren > reboot > opnieuw jailbreaken ( alleen jailbreaken 5 min werk in redsn0w ) > winterboard opnieuw downloaden en sp 3 opnieuw downloaden. dat werkte bij mij


gedaan en alles werkt weer

THNX
  #1213  
Oud 15 July 2009, 20:40
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Nou ik heb alles geprobeerd maar niets hielp, ben nu weer helemaal terug bij af, 2x hersteld, 1x jailbreak, en kan niets installeren in Cydia, ik weet niet wat er aan de ahnd is maar doe voorlopig geen jailbreak, wacht wel op 3.1 misschien dat het daarna wel weer kan.
  #1214  
Oud 15 July 2009, 20:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Nou ik heb alles geprobeerd maar niets hielp, ben nu weer helemaal terug bij af, 2x hersteld, 1x jailbreak, en kan niets installeren in Cydia, ik weet niet wat er aan de ahnd is maar doe voorlopig geen jailbreak, wacht wel op 3.1 misschien dat het daarna wel weer kan.
Raar na een restore staat je iPhone weer op 0 dus zou hij het sowieso weer moeten doen. Of je maakt toch ergens een foutje ?
Install je trouwens alleen cydia of ook icy?

Laatst gewijzigd door eniux; 15 July 2009 om 20:47.
  #1215  
Oud 15 July 2009, 20:56
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik zal hem van de week wel weer eens proberen om via Itunes te restoren, en niet via mijn gedownloade ispw.

Zo erg is het nou ook weer niet.
  #1216  
Oud 16 July 2009, 08:23
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Uninstall SP3 and winterboard, than rejailbrake your phone with redsn0w (don't restore or anything, just rejailbreak real quickly, takes less than 5 minutes) Then download winterboard and SP3 again and activate SP3 in winterboard and it should work.
  #1217  
Oud 16 July 2009, 14:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Bij mij doet Winterboard ook niet meer na installatie van SP3 en de oplossingen die hier worden genoemd hebben ook geen effect.
Heb eerst permissies van de SupremePreferences.dylib aangepast, dat hielp niet. Daarna toch maar SP3 en Winterboard verwijderd en opnieuw jailbreak zonder restore gedaan. Winterboard en SP3 geÔnstalleerd, maar geen succes Winterboard reageert niet en notificaties van gisteren (gemist gesprek en wekker) blijven verschijnen na reboot. Een complete restore lijkt de enige oplossing, maar ik wacht liever nog even op een andere oplossing als iemand die heeft tenminste
  #1218  
Oud 16 July 2009, 22:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 156
Standaard

Ik heb iets verkloot volgens mij.

Ik deed als eerste een keer dubbelklikken op instellingen, en het icoontje verdween. Alsof het een nieuwe functie was :| .
Nu wou ik hem terug krijgen dus toen hield ik een icoon lang vast om te slepen en ineens was het icoon er weer. maar nu kan ik het instellingen icoon niet meer gebruiken. Alsof het deel uit maakt van de achtergrond.

Is dit een nieuwe feature van supreme preferances? Of van OS3?

In de veronderstelling toen het instellingen icoontje weer verscheen had ik nog een hoop andere icoontjes gedubbeltapt maar daar ball ik nu van.

Leek een nieuwe handige manier van opruimen .

Kan iemand mij helpen?


(gelukkig kan ik via de search nog wel bij de instellingen komen.

Laatst gewijzigd door firestarter; 16 July 2009 om 22:14.
  #1219  
Oud 17 July 2009, 04:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Ik had sp3 op mijn telefoon gezet.. Alleen ik vond het niet direct iets toevoegen dus gooi ik hem eraf. Blijft die oude dock staan. Hoe krijg ik me eigen mooie dock er weer op?
  #1220  
Oud 17 July 2009, 15:50
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rene1979 Bekijk bericht
Ik had sp3 op mijn telefoon gezet.. Alleen ik vond het niet direct iets toevoegen dus gooi ik hem eraf. Blijft die oude dock staan. Hoe krijg ik me eigen mooie dock er weer op?
Misschien SP eens opnieuw installeren en dan de dock terugzetten naar jouw keuze > terug verwijderen (als ik begrijp wat je bedoeld)?
__________________
iPhone 3G 16GB Black* iPod Touch v2 32GB * Iphone 3G S 32GB Black
~ Dormituri te salutant ~
Discussie gesloten

Labels
instellingen, preferences, settings, supreme, winterboard


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
supreme preferences pieter69 Jailbreak apps en thema's 8 30 May 2011 01:30
iPhone: Supreme preferences syds Jailbreak 1 24 May 2010 23:08
Supreme Preferences milan13 Archief 1 4 October 2009 16:54
FW 2.x: Supreme Preferences 1.6.3 RVPV2009 Jailbreak [archief] 1 1 May 2009 12:38
Supreme Preferences 3.0 Beta - Firmware 3.0 - By iMario iMario Archief 15 24 April 2009 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:33.