Supreme Preferences 3.0 - By iMario

Supreme Preferences 3.0 - By iMario discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ehm... SP tree 1.0 geinstalleerd via cydia .. winterboard had ik al, maar ik zie de SP niet.. Volgens cydia is deze wel geinstalleerd, maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1181  
Oud 14 July 2009, 09:36
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Ehm... SP tree 1.0 geinstalleerd via cydia.. winterboard had ik al, maar ik zie de SP niet..
Volgens cydia is deze wel geinstalleerd, maar ik heb nog gewoon de normale instellingen...

Raar.. zo maar eens een reinstall doen van SP
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1182  
Oud 14 July 2009, 10:04
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdvorst Bekijk bericht
Ehm... SP tree 1.0 geinstalleerd via cydia.. winterboard had ik al, maar ik zie de SP niet..
Volgens cydia is deze wel geinstalleerd, maar ik heb nog gewoon de normale instellingen...

Raar.. zo maar eens een reinstall doen van SP
In winterboard activeren...
  #1183  
Oud 14 July 2009, 10:07
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
In winterboard activeren...
Reinstall heeft gewerkt. Had deze al aan staan in winterboard...
Maargoed, gisteren deed de telefoon wel meer rare dingen, verse install ipv herstel heeft hem goed gedaan
  #1184  
Oud 14 July 2009, 11:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

hallo,

ik heb een vraag en hoop eigenlijk dat iemand een antwoord voor me heeft zonder dat ik moet recoveren.

Gisternacht bedacht ik me ineens dat ik sp three maar eens moest installeren.

Hierbij vergat ik alleen dat ik de oude versie nog geinstalleerd had gestaan.

Dit conflicteerde een beetje maar toch de oude gedeinstalleerd en de nieuwe kunnen installeren

vanochtend dacht ik laat ik eens een paar opties proberen maar geen van de opties werkte.

dus dacht ik laat ik hem dan maar weer deinstalleren.

ik kon alleen sp3 niet meer deactiveren in winterboard en kreeg de hele tijd een gemiste oproep die ik eerder ook al had (vlak voordat ik sp 3 installeerde) alsof de iphone een backup van zichzelf heeft gemaakt.

nu (nadat ik sp3 weer verwijderd heb van mijn iphone) blijven mijn icons niet staan op de plek waar ze horen (na reboot/respring), krijg ik nogsteeds die gemiste oproep en laad mijn thema af en toe niet.

iemand van jullie misschien een idee?
Thanks
  #1185  
Oud 14 July 2009, 12:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: Ede
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Installeer MakItMine via Cydia. En je carrierlogo kan je weer terug plaatsen.
Thanxs, dat was de oplossing!
  #1186  
Oud 14 July 2009, 12:34
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pscherrenburg Bekijk bericht
Thanxs, dat was de oplossing!
Graag gedaan....

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eniux Bekijk bericht
hallo,

ik heb een vraag en hoop eigenlijk dat iemand een antwoord voor me heeft zonder dat ik moet recoveren.

Gisternacht bedacht ik me ineens dat ik sp three maar eens moest installeren.

Hierbij vergat ik alleen dat ik de oude versie nog geinstalleerd had gestaan.

Dit conflicteerde een beetje maar toch de oude gedeinstalleerd en de nieuwe kunnen installeren

vanochtend dacht ik laat ik eens een paar opties proberen maar geen van de opties werkte.

dus dacht ik laat ik hem dan maar weer deinstalleren.

ik kon alleen sp3 niet meer deactiveren in winterboard en kreeg de hele tijd een gemiste oproep die ik eerder ook al had (vlak voordat ik sp 3 installeerde) alsof de iphone een backup van zichzelf heeft gemaakt.

nu (nadat ik sp3 weer verwijderd heb van mijn iphone) blijven mijn icons niet staan op de plek waar ze horen (na reboot/respring), krijg ik nogsteeds die gemiste oproep en laad mijn thema af en toe niet.

iemand van jullie misschien een idee?
Thanks
Hoe heb je de oude versie verwijderd. Via Cydia of handmatig.
  #1187  
Oud 14 July 2009, 13:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

Cydia, gaf wel een aantal errors.
Ik heb 5 columns en 5 rows al gedeinstalled 5 dock lukt niet via cydia
ben alleen bang dat ik iets ga vergeten op het moment dat ik het handmatig ga doen.
  #1188  
Oud 14 July 2009, 13:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Graag gedaan....



Hoe heb je de oude versie verwijderd. Via Cydia of handmatig.
Welke van de twee is de juiste methode en als dat handmatig is.. Hoe doe je dat?
  #1189  
Oud 14 July 2009, 13:22
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrPaul Bekijk bericht
Welke van de twee is de juiste methode en als dat handmatig is.. Hoe doe je dat?
Voor mij werkte handmatig via SSH.
Ik ben zelf een beta tester (dus vorige 2.xx was al verwijderd, maar ook die heb ik eerst handmatig verwijderd), maar dit is wat ik gedaan heb, en heb nu geen enkel probleem met SP3.0.

SP3.0 Beta gedeactiveerd in Winterboard.
Respring (automatisch)
Alles handmatig verwijderd wat er te vinden is van de beta via SSH.
Reboot uitgevoerd.
Hierna in Cydia de optie gekozen SP3.0 verwijderen.
Hierna weer respring.
SP three 1.0 geinstalleeerd via Cydia.
Geactiveerd in Winterboard.
Respring (automatisch)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eniux
Cydia, gaf wel een aantal errors.
Ik heb 5 columns en 5 rows al gedeinstalled 5 dock lukt niet via cydia
ben alleen bang dat ik iets ga vergeten op het moment dat ik het handmatig ga doen.
Lokatie van bestanden 3.0 die ik handmatig heb verwijderd:

- SupremePreferences3.0.dylib in /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries
- Supreme Preferences 3.0.strings en SP3.0-Applications.strings in /Applications/Preferences.app (Dutch.lproj)
- Supreme Preferences 3.0.theme in /Library/Themes
- com.iMario.SupremePreferences.plist in /User/Library/Preferences

Verwijderen van bestanden via SSH voor eigen risico, weet waar je mee bezig bent.
  #1190  
Oud 14 July 2009, 13:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

Thanks ik ga even kijken of er nog restbestanden ergens verstopt staan. En anders moet ik dan toch maar restoren weer wat te doen vandaag


*update


Stond niks meer in, alles lijkt verwijderd te zijn.
5 dock icons is nu ook weg.
In principe is alles wat kloot met mijn springboard nu weg (incl winterboard)
en nog steeds hetzelfde probleem

mjah dan maar recoveren


bedankt voor de moeite dragon

Laatst gewijzigd door eniux; 14 July 2009 om 13:42.
  #1191  
Oud 14 July 2009, 14:09
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Is de permissions van /private/var/mobile/Library/Preferences folder niet veranderd. Moet staan op 755 en de group en owner moet op mobile staan. En check bij com.imario.supremeprefrences.plist dat de group and owner op mobile [501] staat en permission op 0600 staat.

Mits je nog geen recover hebben uitgevoerd.

Ga je toch een jailbreak te doen raad ik je aan om dit via redsn0w te doen. Heb begrepen dat deze alleen het Cydia verhaal aantast.

Citaat:
Uninstall SP3 and winterboard, then rejailbrake your phone with redsn0w (don't restore or anything, just rejailbreak real quickly, takes less than 5 minutes) Then download winterboard and SP3 again and activate SP3 in winterboard and it should work.
  #1192  
Oud 14 July 2009, 14:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard

had hem nog niet uitgevoerd. restore bestandje van apple was nog aan het downloaden. ik ga het even proberen. nogmaals bedankt update volgt

*update

Probleem opgelost, Dat scheelde me zeker anderhalf uur thanks dragon

ben nu nog even aan het controleren of hij stabiel blijft.

Laatst gewijzigd door eniux; 14 July 2009 om 15:12.
  #1193  
Oud 14 July 2009, 19:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 41
Standaard

Hela!

als eerste mijn complimenten iMario.

Alleen heb ik het volgende:

Na het instellen van een 5-icon dock viel het me op dat als er een mail of sms of dergelijke binnen kwam dat het icoontje dat het aantal aangeeft (het rode balletje) niet meer goed wordt weer gegeven.. het cijfer staat te ver naar boven (of het bolletje te ver naar onder?)



Ook is dit terug te vinden bij het mail account venster:



Het herstellen van de de 5-icon naar 4-icon dock heeft niet geholpen.

Enig idee waar dit aan ligt en hoe ik dit op kan lossen?

Alvast bedankt!
  #1194  
Oud 14 July 2009, 19:37
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Denk niet dat dit aan de Dock instellingen ligt, je tijd op je status bar is namelijk ook meer omhoog.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #1195  
Oud 14 July 2009, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 41
Standaard

mmh.. dat was me nog niet eens opgevallen..

maar kan het zijn dat SP dit veroorzaakt heeft?

wat ik heb gedaan sinds ik SP3 heb geinstaleerd:

carrier name aangepast,
reflective dock aan en uit gezet,
Notifications aan en uit gezet,
lock screen op 20 sec gezet,
show music info aan en uitgezet (gaf problemen tijdens film kijken, stond alleen null null null op de taakbalk,
5-dock aangezet en weer uit vanwege het probleem dat ik nu heb..

edit:

ik heb even een ander theme aangezet in WB maar ook daar het zelfde probleem.

Laatst gewijzigd door -DUS-; 14 July 2009 om 19:47.
  #1196  
Oud 14 July 2009, 19:47
Mr.Honda!'s schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -DUS- Bekijk bericht
Hela!

als eerste mijn complimenten iMario.

Alleen heb ik het volgende:

Na het instellen van een 5-icon dock viel het me op dat als er een mail of sms of dergelijke binnen kwam dat het icoontje dat het aantal aangeeft (het rode balletje) niet meer goed wordt weer gegeven.. het cijfer staat te ver naar boven (of het bolletje te ver naar onder?)



Ook is dit terug te vinden bij het mail account venster:



Het herstellen van de de 5-icon naar 4-icon dock heeft niet geholpen.

Enig idee waar dit aan ligt en hoe ik dit op kan lossen?

Alvast bedankt!
geen idee waar door het komt ik heb nl. nergens last van.

ik heb SP 3.0 en five-column springboard zie hier onder

  #1197  
Oud 14 July 2009, 19:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mr.Honda! Bekijk bericht
geen idee waar door het komt ik heb nl. nergens last van.

Ik heb SP 3.0 en five-column springboard zie hier onder
Als ik jouw screenshot vergelijk met die van mij zie ik dus dat de positie van de cijfers verschoven is..?

Zou het mogelijk zijn dit ergens aan te passen via SSH?

Edit:

Ik zie zelfs dat het cijfer op mij kalender te hoog staat...

Laatst gewijzigd door -DUS-; 14 July 2009 om 19:54.
  #1198  
Oud 14 July 2009, 19:57
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik zie hier alleen maar reacties op reacties van mensen bij wie de zaken het wel doen, op onderstaande link meer reacties van mensen bij wie heet niet werkt, o.a. van mijzelf.

Supreme Preferences Three 1.0 geschikt voor iPhone OS 3.0 [jailbreak] > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #1199  
Oud 14 July 2009, 20:18
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Ik zie hier alleen maar reacties op reacties van mensen bij wie de zaken het wel doen, op onderstaande link meer reacties van mensen bij wie heet niet werkt, o.a. van mijzelf.

Supreme Preferences Three 1.0 geschikt voor iPhone OS 3.0 [jailbreak] > Nieuws > iPhoneclub.nl
als ze probs hebben kunnen ze toch beter hier hun vraag stellen dan daar? Ivm dit een forum is.
  #1200  
Oud 14 July 2009, 20:42
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ok heb je gelijk in dus hier mijn vragen:

Waarom doet na een installatie van SP (surpreme preferences), een update van WB (winterboard) en een update van MS (mobile substrate) eigenlijk niets het meer, zoals instellingen veranderen in WB, SP kan dus ook niet geactiveerd worden in WB, niets meer ook niet deactiveren, alleen door middel van een deinstallatie, iconen kunnen wel verplaats worden, maar na een respring, reboot staat alles weer terug zoals het voorheen was, enig idee iemand ??
Discussie gesloten

Labels
instellingen, preferences, settings, supreme, winterboard


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
supreme preferences pieter69 Jailbreak apps en thema's 8 30 May 2011 01:30
iPhone: Supreme preferences syds Jailbreak 1 24 May 2010 23:08
Supreme Preferences milan13 Archief 1 4 October 2009 16:54
FW 2.x: Supreme Preferences 1.6.3 RVPV2009 Jailbreak [archief] 1 1 May 2009 12:38
Supreme Preferences 3.0 Beta - Firmware 3.0 - By iMario iMario Archief 15 24 April 2009 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:34.