Storing Cydia, database is leeg.

Storing Cydia, database is leeg. discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) zit nog ergens in je database. weet niet hoe je die moet verwijderen met jailbreak moet je uitkijken niet alles zomaar te installeren. veel krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 22 September 2009, 16:11
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

zit nog ergens in je database.
weet niet hoe je die moet verwijderen

met jailbreak moet je uitkijken niet alles zomaar te installeren.
veel krijg je pas weg wanneer je je iphone herstelt en als nieuw installeert.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 22 September 2009, 16:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door damnet Bekijk bericht
Zit alleen nog met een ander probleem (wat ana het licht is gekomen na de Cydia update)
Ik probeerde een tijdje geleden een Repo toe te voegen via: Cydia --> Manage --> Source --> Edit --> Add
Die kwam er toen niet bij te staan, maar nu zie daarvan foutmeldingen voorbij komen. Welke op de printscreen te zien is

Gevonden
/etc/apt/sources.list.d/cydia.list
  #23  
Oud 26 January 2011, 19:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2010
Berichten: 11
Standaard

Heeft iemand een probleem met Cydia op het moment? Als ik naar Search of Sections ga, of ik kijk bij Packages onder Manage staat er helemaal niks in...
Ik heb net al een reboot gedaan (redsn0w, tethered) maar dat loste nog niks op. Ik lees terug in dit topic dat serverproblemen de oorzaak kunnen zijn, dus ik was benieuwd of iemand een oplossing heeft of dezelfde problemen!

Ik hoor et wel!
  #24  
Oud 26 January 2011, 20:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2010
Locatie: Helmond
Berichten: 18
Standaard

Ik heb het zelfde probleem. Zag nog net mijn packages en meteen was alles weg.
  #25  
Oud 26 January 2011, 20:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2010
Berichten: 11
Standaard

hopelijk dus snel opgelost, zal dan wel een serverprobleem zijn denk ik...?
nog meer met hetzelfde probleem?
  #26  
Oud 26 January 2011, 20:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2010
Berichten: 11
Standaard

bij mij werkt het weer als nieuw!
  #27  
Oud 26 January 2011, 20:23
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sample86 Bekijk bericht
hopelijk dus snel opgelost, zal dan wel een serverprobleem zijn denk ik...?
nog meer met hetzelfde probleem?
Yup. Problemen met de source zod.

Mocht je dit nog steeds hebben ga dan naar /etc/apt/sources.list.d en verander zod.list naar .old op het eind.
  #28  
Oud 26 January 2011, 22:00
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2009
Locatie: Wervershoof
Berichten: 1
Thumbs up opgelost

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Yup. Problemen met de source zod.

Mocht je dit nog steeds hebben ga dan naar /etc/apt/sources.list.d en verander zod.list naar .old op het eind.

werkt perfect!!!
bedankt voor de tip (ik had bijna mijn telefoon opnieuw geinstalleerd)
  #29  
Oud 27 January 2011, 20:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2009
Locatie: Voorschoten
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Yup. Problemen met de source zod.

Mocht je dit nog steeds hebben ga dan naar /etc/apt/sources.list.d en verander zod.list naar .old op het eind.
Ook bij mij werkt het weer, was al helemaal onthand hahaha

Thnx

Gr Stephan
__________________
Iphone 6 plus 16GB In use , Imac 24 inch 3,06Ghz In use , Ipad 2 16GB Wit In use , Iphone 4 32GB Sold , Iphone 3GS 32GB Sold
  #30  
Oud 28 January 2011, 02:22
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Yup. Problemen met de source zod.

Mocht je dit nog steeds hebben ga dan naar /etc/apt/sources.list.d en verander zod.list naar .old op het eind.
En waar en hoe kan ik dat het best veranderen ?
  #31  
Oud 30 January 2011, 10:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2011
Berichten: 1
Standaard cydia

als ik die zodttd.list verander in .old gebeurt er helemaal niks.
iemand nog meer oplossingen ?

alsnog bedankt.
  #32  
Oud 2 February 2011, 07:30
vivacomputers's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2010
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar vivacomputers Send a message via twitter to vivacomputers
Standaard

Ik heb hetzelfde......

Ik voeg ze toe en dan geeft hij ook foutmeldingen. Het rare is dat als ik kijk met iFile dan zie ik netjes de repo's die ik heb toegevoegd.

EDIT 1:

Als ik Cydia zou verwijderen zou het probleem dan opgelost zijn? Ik weet alleen niet hoe je het moet verwijderen en gek genoeg weet ik nu wel hoe je moet installeren kan iemand me dat even uitleggen?

EDIT 2:

Ik ga het maar anders proberen. Ik ga mijn iPhone maar upgraden naar 4.2 en opnieuw jailbreaken. Heb intussen gezien dankzij: Ultimate jailbreak and unlock wizard dat het meer keuze is dus denk ik ook makkelijk.

Edit 3:

Ik heb het inmiddels opgelost dankzij iemand zonder alles opnieuw te installeren. Als je de oude Rock gebruikt dan kan je de fouten zien die erin zitten en vervolgens corrigeren. Op deze manier heb ik de fout eruit kunnen halen en werkt mijn Cydia weer zoals vanouds.

Laatst gewijzigd door vivacomputers; 6 February 2011 om 22:15. Reden: Berichten samengevoegd
  #33  
Oud 6 February 2011, 19:21
vivacomputers's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2010
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar vivacomputers Send a message via twitter to vivacomputers
Standaard

is samengevoegd met het vorige bericht

Laatst gewijzigd door vivacomputers; 6 February 2011 om 22:17.
  #34  
Oud 7 February 2011, 12:17
kakature's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Cydia werkt sinds de 4.2.1 jailbreak nog steeds niet. Heb al alle tips hier in het topic geprobeerd, zonder succes
  #35  
Oud 9 February 2011, 18:58
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 5
Standaard

Hier gisteravond nog gedownload, nu niks meer te vinden.
  #36  
Oud 10 February 2011, 14:56
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 21
Stuur een bericht via Skype™ naar Xtreme404
Standaard Cydia - Geen bronnen

iPod Touch (3e generatie) <FW: 4.2.1> (Greenpois0n):

Ook ik ondervind problemen met de Cydia applicatie. Tijdens het openen van Cydia kreeg ik een foutmelding dat er geen internetverbinding was. Gek genoeg kan ik gewoon op internet zonder problemen. Nadat ik de tweede keer Cydia heb opgestart, zie ik onder Sources, niks staan. Dit probleem ben ik eerder tegengekomen met mijn iPhone en lag niet aan de server van Cydia.

De eerste keer dat Cydia opstart, installeert het programma diverse sources. Zodra het netwerk onderbroken is, kapt Cydia met de installatie en vervolgt deze ook niet. Je zult dan handmatig de sources moeten toevoegen. Ik heb ook geprobeerd om Cydia opnieuw te installeren zonder mijn iPod/iPhone te herstellen, maar kreeg dit tot heden niet voor elkaar.

Mocht mijn informatie onjuist zijn, zou ik graag een stappenplan willen zien hoe ik Cydia opnieuw kan toevoegen of welke sources ik handmatig moet toevoegen.
  #37  
Oud 10 February 2011, 17:19
Banned
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 110
Standaard

Mensen dringende vraag!!!!!!! Ik heb een iphone 3gs 4.2.1 met greenpois0n. Als ik sources ga downloaden een paar. Is er dan kans op een crash?
  #38  
Oud 10 February 2011, 19:03
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 21
Stuur een bericht via Skype™ naar Xtreme404
Standaard

@jailbreakme:
Het downloaden van sources veroorzaakt niet dat je iphone/ipod/ipad vast loopt. Verkeerde of test (beta) packages kunnen leiden dat er problemen ontstaan. Als je bang bent om informatie van je toestel te verliezen, dan zou ik eerst informeren welke source je wilt toevoegen of welke package je wilt installeren. Zoek op iculture forum naar de desgewenste source/package die je wilt installeren. Mocht deze niet voorkomen, kun je altijd je eigen topic beginnen.

4everybody:
Zojuist Cydia weer in de lucht gekregen door het pakket opnieuw te installeren. Hoewel Greenpois0n mij niet toelaat het pakket opnieuw te installeren, kun je via iPhonefolders de toestel benaderen. Bij Apps kun je Cydia verwijderen. Dan start je de iDevice opnieuw op en neem je poging 2 via Greenpois0n, Cydia opnieuw te installeren.

Dit heeft voor mij gewerkt om de sources weer terug te krijgen op de iPod Touch (3e generatie). Mijn iPod heeft heel vaak storing op Wi-Fi. Heeft/Hebben jullie hier ook last van?
  #39  
Oud 11 February 2011, 00:33
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 5
Standaard

Bij mij blijft alles op leeg staan!
  #40  
Oud 11 February 2011, 01:05
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Berichten: 5
Standaard

Iemand daar een oplossing voor?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
cydia is leeg, geen sources, packages niks ruberinho Jailbreak apps en thema's 4 15 March 2011 21:14
Error Database notorieusjb Jailbreak apps en thema's 10 14 November 2010 12:35
Cydia probleem Error database gamertje Jailbreak apps en thema's 4 4 November 2009 18:00
database replication bossche Ontwikkelen voor iOS 1 18 August 2009 13:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.