niet alles installeren

niet alles installeren discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen, Als je iets installeert via cydia dan zie je soms dat hij 2 of soms wel meerderen dingen installeert. Soms zijn het dingen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2010, 18:14
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 31
Standaard niet alles installeren

Hey mensen,

Als je iets installeert via cydia dan zie je soms dat hij 2 of soms wel meerderen dingen installeert. Soms zijn het dingen die je eigenlijk niet eens nodig hebt.
Is er een manier om enkel maar het programma dat je nodig hebt te installeren zonder dat je daarbij andere dingen hoeft te installeren?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2010, 18:21
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Waar doel je dan op? Je kan er vanuit gaan dat alles wordt meegenstaleerd nodig is om de applicatie te laten werken.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 15 September 2010, 18:25
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Waar doel je dan op? Je kan er vanuit gaan dat alles wordt meegenstaleerd nodig is om de applicatie te laten werken.
Ik heb bij heel veel programma's dat er staat dat ik lockinfo ook moet installeren. Dat heb ik al gedaan, maar dan installeert hij er weer overheen en krijg ik een foutmelding dat 1 of ander bestand niet vervangen kan worden in de map van lockinfo.
  #4  
Oud 15 September 2010, 21:55
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Dus Lockinfo even verwijderen voor je gaat installeren. Je kan namelijk niet selecteren in Cydia wat je wel of niet wilt installeren.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes installeren mislukt kan Quicktime niet installeren elvis4ever iTunes 2 19 July 2010 23:38
Windows: I tunes toont niet alles sander01 iTunes 7 6 February 2009 20:48
iPhone: Na firmware update en nieuwe jailbreak alles opnieuw installeren? Jakiie Jailbreak 3 18 October 2008 19:28
alles opnieuw installeren? larslooffen Archief 3 11 September 2008 20:57
stappenplan (alles werkt niet!) rebellion Unlock [archief] 3 17 November 2007 18:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:43.