Iphone geluid probleem/vraag

Iphone geluid probleem/vraag discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal, Sinds vandaag is mijn bundel bij T-mobile ingegaan icm de iphone 4. Ik heb een probleem met de geluidsinstellingen van de iphone. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 November 2010, 13:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard Iphone geluid probleem/vraag

Hey allemaal,

Sinds vandaag is mijn bundel bij T-mobile ingegaan icm de iphone 4.
Ik heb een probleem met de geluidsinstellingen van de iphone.

Als ik bijvoorbeeld een App als Angry Birds ga spelen zet ik het geluid laag (2 blokje meestal) omdat hij anders keihard staat en storend is voor mensen om me heen. Vervolgens stop ik met de App en word een tijdje later gebeld, blijkt dat het geluid van de ringtone ineens heel laag staat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe kan ik dus mijn ringtone een vast volume geven maar die van andere apps handmatig instellen met de knoppen aan de zijkant?

Ik vind het wel raar. Dit is de eerste telefoon waarbij de beltoon wordt beinvloed met de knoppen aan de zijkant. Is in mijn ogen dus niet echt over nagedacht daar bij Apple

Ik heb een jailbreak dus een cydia tweak (mocht die er zijn) is ook welkom. Hoop echt dat er zo'n tweak ergens te vinden is
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2010, 13:59
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Instellingen > Geluiden

Dan bij Beltoon en meldingen zie je een switch "Wijzig met knoppen". Als je die uitzet, wordt het volume van de beltoon niet meer benvloed door de knoppen aan de zijkant
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 24 November 2010, 14:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Instellingen > Geluiden

Dan bij Beltoon en meldingen zie je een switch "Wijzig met knoppen". Als je die uitzet, wordt het volume van de beltoon niet meer benvloed door de knoppen aan de zijkant
Ik heb naar die optie gezocht maar ik kan hem echt niet vinden . Onder ''instellingen'' '''geluiden'' "beltoon" heb ik alleen maar : "Aangepast" en "Standaard". Zit ik in het verkeerde menutje?
  #4  
Oud 24 November 2010, 14:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

ik zie ook de optie "beltoon en meldingen" nergens staan
  #5  
Oud 24 November 2010, 14:46
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Wanneer je in 'Geluiden' zit zie je bovenaan 'Geluid uit' Met de optie Trillen aan of uit te zetten.

Wat staat daaronder?
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #6  
Oud 24 November 2010, 14:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Daaronder staat Geluid aan met de opties:

Trillen: schuif aan uit
Volume schuifje
Beltoon
Nieuw bericht
Nieuwe voicemail
Nieuwe email
enz
enz

Staat daar bij jou wat anders?

Laatst gewijzigd door Mohawk Mandjong; 24 November 2010 om 15:13.
  #7  
Oud 24 November 2010, 15:32
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Dit staat er bij mij:

  #8  
Oud 24 November 2010, 15:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Dit staat er bij mij:

Wat bijzonder!
Dit heb ik nog nooit gezien!
Ook nu op mijn iPhone 4 dus niet!
  #9  
Oud 24 November 2010, 15:50
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Zou dan misschien kunnen dat het een functie van ios 4.1 is.

Het is mij eigenlijk nooit opgevallen of het er eerder al stond.
  #10  
Oud 24 November 2010, 15:56
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Update je iOS naar 4.2.1
  #11  
Oud 24 November 2010, 15:59
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 020 Bekijk bericht
Update je iOS naar 4.2.1
4.2 is nog niet unthetered te jailbreaken op een 4 , lijkt mij dus nog niet verstandig.
  #12  
Oud 24 November 2010, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
4.2 is nog niet unthetered te jailbreaken op een 4 , lijkt mij dus nog niet verstandig.
Voor mij ook niet dus blijf voorlopig wel even van de knopjes af!
  #13  
Oud 24 November 2010, 17:29
Sharkey79's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 37
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Zou dan misschien kunnen dat het een functie van ios 4.1 is.

Het is mij eigenlijk nooit opgevallen of het er eerder al stond.
Ik heb ook 4.1, maar ook ik heb die functie niet...?
  #14  
Oud 24 November 2010, 17:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Dus als ik het goed begrijp is jemmie de enige die geluid afzonderlijk van elkaar kan regelen. Ik zit ook op 4.1 met een iPhone 4 met jailbreak. Hoe kan dat dan?

Jemmie is het geen cydia app die dat regelt? De tekst is namelijk Engels op je nl iPhone?
  #15  
Oud 24 November 2010, 19:03
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Niet de enige, Timmeh heeft dit ook

De uitleg is Engels de benamingen erboven niet. Zal eens bij mijn goede vriend, Google, navragen.
  #16  
Oud 24 November 2010, 19:24
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Niet de enige, Timmeh heeft dit ook

De uitleg is Engels de benamingen erboven niet. Zal eens bij mijn goede vriend, Google, navragen.
Sorry, ik had je info niet bekeken.. Deze functie is nieuw in iOS 4.2
  #17  
Oud 24 November 2010, 19:28
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Sorry, ik had je info niet bekeken.. Deze functie is nieuw in iOS 4.2
Nog vreemder ik heb ios 4.1

Edit:
Het lijkt inderdaad een functie van 4.2 te zijn:

http://gumballtech.com/2010/11/03/ios-4-2-new-features/

Vreemd het staat me niet bij dat ik een cydia app heb die dit verzogt, en ook als ik mijn lijst met geinstalleerde cydia apps langs loop vind ik niet echt iets wat dit zou kunnen activeren.

Sorry all, toch even wachten op de unthetered jb voor 4.2

Laatst gewijzigd door jemmie; 24 November 2010 om 19:43.
  #18  
Oud 24 November 2010, 21:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Dat is balen zeg. Ik was juist zo blij dat 4.2 niet de moeite waard was om naar te updaten (air print/play, who needs it), maar dit wil ik toch wel graag hebben .

Off-topic
Nog even een vraag offtopic:

Wat is Untheterd Jailbreak? Betekent dat je je iphone op afstand dus zonder tussenkomst van een pc kan jailbreaken ala jailbreakme.com? Ze zeiden dat de JB voor 4.1 ook untheterd was maar ik heb limerain toch echt via mijn pc gedaan? Dan is het toch theterd?

Ik heb namelijk onwijs veel apps op mijn telefoon en instellingen en ik lees overal dat ik die kwijt raak als ik update? Is dat ook zo? Dat was voor mij dagen werk


Laatst gewijzigd door King1987; 24 November 2010 om 22:19.
  #19  
Oud 24 November 2010, 22:18
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Off-topic
Thetered betekend dat elke keer je de telefoon opnieuw opstart deze opnieuw aan de computer moet hangen om hem 'opnieuw' te jailbreaken en zonder extra apps zelf normaal te kunnen gebruiken.

Als je een unthetered jailbreak gebruik zal je de eerste keer wel gebruik moeten maken van een computer om te jailbreaken, maar daarna hoef je wanneer je de iPhone herstart deze niet opnieuw te jailbreaken.

De apps uit de app store worden gesynced met iTunes, dus dat mag geen probleem zijn om terug te zetten, na een herstel van de reserve kopie zullen ook de instellingen terug zijn.

De apps uit cydia zul je op een andere manier moeten restoren. Je kunt hier bv aptbackup voor gebruiken, deze maakt een lijst van alle cydia apps en wanneer je vervolgens een reserve kopie maak zal deze lijst naar iTunes gesynced worden.
Wanneer je na een update opnieuw jailbreaked en vervolgens de reserve kopie terug zet zal je eerst de app aptbackup moeten terug zetten en wanneer hier in restore kies zullen alle cydia apps worden geinstalleerd.



Gaan we nu weer ontopic gr. King1987

Laatst gewijzigd door King1987; 24 November 2010 om 22:20. Reden: offtopic :)
  #20  
Oud 24 November 2010, 22:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 60
Standaard

Bedankt Jemmie! Dat is super duidelijk. Ik ga gelijk achter aptbackup aan. Nog 1 klein vraagje, je kunt dus gewoon je iphone herstellen/restoren via Itunes als je er net de nieuwste firmware op hebt gezet? Dat wist ik niet. Ik dacht dat hij dan ook gelijk de oude firmware restored (waar hij dus een backup van gemaakt heeft) maar ik begrijp hieruit dat dat dus niet zo is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18 October 2014 13:20
Geluid probleem BS'50 iPhone algemeen 1 14 December 2009 11:16
iPhone 3G: TurboSim probleem/vraag t2krambo Unlock 6 16 May 2009 21:37
Vraag/Probleem (Email) Sylerr iPhone algemeen 2 14 May 2009 19:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:02.