Knopje voor te vergendelen stuk, oplossing? (via cydia)

Knopje voor te vergendelen stuk, oplossing? (via cydia) discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn knopje (bovenaan) voor te vergrendelen werkt zo goed als niet meer. Bestaat er hier een oplossing voor? Ik denk hierbij aan iets via Cydia ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2011, 13:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 43
Standaard Knopje voor te vergendelen stuk, oplossing? (via cydia)

Mijn knopje (bovenaan) voor te vergrendelen werkt zo goed als niet meer. Bestaat er hier een oplossing voor? Ik denk hierbij aan iets via Cydia(?), misschien met SBSettings? Alleszins, alle hulp is welkom want dit is erg vervelend.


Bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 March 2011, 13:12
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Je kan sowieso via je SBSettings locken als het goed is. Via SBSettings en dan helemaal rechts waar ook bijvoorbeeld Dock en More instaat! Maar ik heb geen jailbreak dus de preciese naam weet ik niet meer, maar het staat me dus wel bij dat dit mogelijk is via SBSettings!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 19 March 2011, 13:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 43
Standaard

Ik heb SBSettings, maar waar 'Dock' staat, staat dus enkel More-Refresh-Dock-Respring-Power. Dus iets voor te vergrendelen staat er niet bij Bij More kan ik het niet vinden.
  #4  
Oud 19 March 2011, 13:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 43
Standaard

Ik heb het gevonden, het stond inderdaad onder 'Power', ik dacht dat hij hierbij de iPhone automatisch uitschakelde
  #5  
Oud 19 March 2011, 14:07
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Stond het me toch nog goed bij! Fijn om je te helpen
  #6  
Oud 19 March 2011, 14:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 43
Standaard

Bedankt!
  #7  
Oud 19 March 2011, 16:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 127
Send a message via twitter to Remypas
Standaard

Tip voor toekomstige jailbreaks.
Bedenk je wel dat je, doordat die knop het niet meer doet je niet meer in DFU mode kan komen. Dit is meestal wel nodig voor een jailbreak. Ik had dit laatst met een iPhone van iemand, die daardoor niet meer kon jailbreaken.
Misschien toch handing om te laten repareren voordat je weer wil jailbreaken.
  #8  
Oud 19 March 2011, 17:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2011
Locatie: Nederland
Berichten: 316
Send a message via twitter to lolbroeck
Standaard

@steffen123:
Wat je ook nog kunt doen is ga naar Instellingen -> Activator, daar kan je instellen dat als je bijvoorbeeld de statusbalk ingedrukt houd wordt je iPhone vergrendeld, of dat je de home-knop indrukt en dat dan je iPhone dan wordt vergrendeld.

Activator (from BigBoss) kan je eventueel gewoon downloaden via Cydia.
  #9  
Oud 19 March 2011, 18:35
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Activator zat bij mij zelfs inbegrepen bij SB.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Oplossing voor crash verschillende Cydia apps? Mark83 Jailbreak apps en thema's 10 12 August 2010 11:00
iPhone: Cydia stuk, repareren gaat toch wat lastiger dan gedacht F16Driver Jailbreak 2 1 May 2010 20:24
speakertje stuk? oplossing? microdesign iPhone algemeen 1 15 September 2008 23:38
iphone stuk door cydia passie Archief 3 16 August 2008 19:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:47.