Word helikopterpiloot met de game iCopter

Word helikopterpiloot met de game iCopter discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Verveeld wel na een tijdje vind ek...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 April 2008, 13:47
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 47
Standaard

Verveeld wel na een tijdje vind ek
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 May 2008, 10:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Iemand al voor elkaar gekregen dat de scores wel opgeslagen worden? Ik heb 1.1.4 en bij mij worden ze niet opgeslagen. Ander iemand heeft oudere firmware en daar worden ze wel opgeslagen
  #23  
Oud 20 May 2008, 07:19
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 11
Standaard

nee, ik heb ook nog steeds het zelfde probleem
Maar wat moest ik dan veranderen in die eh.. 755??
  #24  
Oud 20 May 2008, 08:19
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Lol 755?? jemig ik kom maar tot 255 en heb het van mijn iPhone verwijderd
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #25  
Oud 20 May 2008, 09:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Waar mijn huis staat.
Berichten: 47
Standaard

Ik heb het nu veranderd naar 777 en bij mij slaat ie het nu op.
  #26  
Oud 20 May 2008, 09:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

welke fw heb jij dan?
  #27  
Oud 20 May 2008, 09:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Waar mijn huis staat.
Berichten: 47
Standaard

1.1.4. Voorheen sloeg ie ook de highscores niet op. Ff ge-SSH'ed en de permissions stonden al op 755. Dus toen maar 777 geprobeerd en hij werkt nu.
  #28  
Oud 21 May 2008, 09:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 32
Standaard

even een uitleg je hoe je dat allemaal doet met 755 en 777, wat houdt dit allemaal precies in?
  #29  
Oud 21 May 2008, 09:58
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 4
Standaard

2135 jaja
  #30  
Oud 21 May 2008, 13:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 43
Standaard

gvd dacht ik met 1102 hoog te zijn:S
__________________
iPhone 8gb RIP, iPhone 3G 16gb, iPad 16gb
  #31  
Oud 21 May 2008, 14:13
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boetz Bekijk bericht
even een uitleg je hoe je dat allemaal doet met 755 en 777, wat houdt dit allemaal precies in?
Kijk even in de WiKi onder het kopje Permissies
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #32  
Oud 21 May 2008, 15:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Hmm, ik draai ook 1.1.4 en heb het bestandje ook op 777 gezet, maar nog slaat ie de scores niet op
  #33  
Oud 21 May 2008, 15:14
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

mocht wel wa leuker zijn kwa uitzicht.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #34  
Oud 24 May 2008, 16:26
Banned
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 51
Standaard

goed begin maar kan wel een update gebruiken...
  #35  
Oud 27 May 2008, 22:23
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Nog een leuke game erbij, top spelletje ja nu al verslavend
  #36  
Oud 27 May 2008, 22:39
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Leuk spel werkte in 1 keer met 1.1.4.
Vind wel zwaar vervelend dat het spel na elke keer opstarten score wist:S
Nu moet ik het gaan onthouden of hier posten
  #37  
Oud 28 May 2008, 16:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik ben via WinSCP naar de map Applications/iCopter gegaan, vervolgens op "Voorkeuren" geklikt en naar de tab "Overdracht" gegaan en dan de octaal naar 0777 verandert (dus W, R en X voor alle). Maar als ik 0777 instel, wordt het vinkje doorzichtig grijs, dus ik denk dat het niet meer geactiveerd is dan ofzo? iCopter wil de scores ook niet opslaan.
Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?
  #38  
Oud 28 May 2008, 18:48
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tommehh Bekijk bericht
Ik ben via WinSCP naar de map Applications/iCopter gegaan, vervolgens op "Voorkeuren" geklikt en naar de tab "Overdracht" gegaan en dan de octaal naar 0777 verandert (dus W, R en X voor alle). Maar als ik 0777 instel, wordt het vinkje doorzichtig grijs, dus ik denk dat het niet meer geactiveerd is dan ofzo? iCopter wil de scores ook niet opslaan.
Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?
Scores niet opslaat tijdens het spel? of na elke keer dat je het spel opnieuw opstart op je iphone? want na elke keer dat ik het spel opnieuw opstart (wat ik al gaf) staat er score 0. Erg vervelend
  #39  
Oud 28 May 2008, 19:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb icopter en HighScores.txt op 0777 gezet en nu onthoud hij mijn highscore.
Ook na afsluiten en terug opstarten staat de score er nog steeds.
  #40  
Oud 28 May 2008, 21:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 37
Standaard

kan iemand mij dan vertellen wat ik fout doe?

Of misschien in het kort even stap voor stap zeggen wat ik moet doen in WinSCP? Zit ik überhaupt wel in de juiste map? Even ter verduidelijking, ik zit niet in de map var of mobile ofzo hé, ik zit in applications en dan iCopter. Ik zie ook HighScores.txt, heb rechtermuisklik gedaan en dan de derde laatste optie (=Eigen opdrachten) --> Aanpassen, dan bij de tab Overdracht heb ik het octaal veranderd naar 0777; maar hij doet het nog altijd niet. Toen ik het octaal aangepast had, werd het hokje eronder ook niet meer aanklikbaar, en staat dus af.

Alvast bedankt voor degene die hun tijd ervoor nemen om het uit te leggen

@ hierboven: hij slaat de scores wel op zolang ik de applicatie niet verlaat, van het moment ik terug even op het springboard ben, staat de score op 0.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iwork afmaken op de pc met word ? Bhola iPad algemeen 5 5 July 2010 12:01
3G met IOS4 word extreem warm Poserman iPhone algemeen 0 24 June 2010 14:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:37.