LogoMe

LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb logome op me iphone 3g gezet en een nieuwe logo gekozen, die doet ie ook voorbereiden kom ik bij preview en flash druk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2011, 15:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 12
Standaard LogoMe

Ik heb logome op me iphone 3g gezet en een nieuwe logo gekozen, die doet ie ook voorbereiden kom ik bij preview en flash druk ik preview alles is goed, doe ik flash komt er een streep onder te staan. opnieuw opstarten en vervolgens niks veranderd.

Kan iemand mij helpen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17 February 2011 22:16
Bootlogo aanpassen met LogoMe iScorpio Jailbreak apps en thema's 177 19 October 2009 21:55
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17 October 2009 13:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21 March 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:15.