HELP!, LogoMe geïnstalleerd en nu doet die het niet! :(

HELP!, LogoMe geïnstalleerd en nu doet die het niet! :( discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Gegroet iPhoneFans, Had me Iphone net lekker runnen en toen deed die het niet meer. Het ging als volgt: Ik had heb gejailbreaked en van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-03-09, 13:08
VerCouter's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar VerCouter
Standaard HELP!, LogoMe geïnstalleerd en nu doet die het niet! :(

Gegroet iPhoneFans,

Had me Iphone net lekker runnen en toen deed die het niet meer.
Het ging als volgt:

Ik had heb gejailbreaked en van alles er op geinstalleerd met cydia enzo.
Toen las ik op internet dat je met LogoMe je opstart scherm kon veranderen.
Nou oke grappig, doe hem eigenlijk nooit uit maar toch gebeurt het een keer grappig een ander plaatje.
MAAR TOEN!, ik hag LogoMe er opgezet en een plaatje, vervolgens doe ik hem uit en start ik hem opnieuw op. Blijft me iPhone 3G hangen op het opstartscherm. Nou oke nog een keer opnieuw opstarten maar nee, weer dat appeltje met wall-e.. goed balen dus..

Krijg hem ook niet in Recovery mode.. Ook lukt het niet om hem aan me itunes te koppelen. Zodra ik namelijk hem reboot en dan koppel aan itunes gaat dat met een halve seconde en dat gaat te snel..

Kan iemand mij helpen hoe ik hem weer aan de praat krijg.

Het enige wat ik nu dus zie is een opstartscherm waar die op blijft hangen..

Alvast HARTELIJK bedankt en ik hoop zo dat iemand me kan helpen..


Groetjes,

Nils V

Laatst gewijzigd door VerCouter; 21-03-09 om 13:15.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-03-09, 13:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Zet hem in DFU (kijk even in de wiki hoe dat moet) en herstel hem met een FW die jij nodig hebt. (kijk even zelf wat, want misschien gebruik jij wel Yellowsn0w om te unlocken, dan kan je niet zomaar 2.2.1 gebruiken)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 21-03-09, 13:18
VerCouter's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar VerCouter
Standaard

Dat is het punt dus, ik krijg hem niet in DFU

geprobeert op meerder manieren.. maar het wil niet
  #4  
Oud 21-03-09, 13:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

DFU lukt altijd!

Tip: tover de klok van window's even op je buroblad toveren, kan je precies de seconden zien
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 21-03-09, 13:24
VerCouter's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar VerCouter
Standaard

OMG!! Thanks doet het!!

Zal het nog even uitlegen wat het probleem nu was.. HEEL STOM.
(me iphone kabel was kapot aan de achterkant van me pc, dus hij maakte geen connectie)

Maar dit zeg ik niet hard op..
Thanks voor jullie reacties..!

Gr Nils

Topic: Close
  #6  
Oud 21-03-09, 13:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Mooi, dan gaat deze op slot! Kan iedereen overkomen

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onderste deel van het Scherm doet het niet!! Jeroen iPhone algemeen 18 20-09-12 21:27
iPhone waarvan het scherm het niet doet... nickpap iPhone algemeen 5 04-01-10 08:46
Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen??? Broodplank iPhone algemeen 27 18-10-09 21:58
Ik heb cydia net geinstalleerd nu vraagt die who are you? LinDaatje123 Archief 3 03-09-09 16:16
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20-05-08 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:30.