Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen???

Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen??? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heren / Dames Ik heb een probleem. Het onderste gedeelte van me scherm doet het niet als ik moet typen.. Hij doet het wel als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 October 2009, 16:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Thumbs down Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen???

Heren / Dames

Ik heb een probleem. Het onderste gedeelte van me scherm doet het niet als ik moet typen.. Hij doet het wel als ik op een icoon druk. Dus precies dat gedeelte helemaal onderaan. Waar die telefoon etc iconen staan. De ondsterste 4 die 'vast' zitten.

Dus als ik bijvoorbeeld zit te smsen en ik wil spatie drukken dan selecteert hij de letters boven de spatie. Dus spatie etc doet het niet maar de letters wel..

Hoe zou dit komen?

Gejailbreakt & Geunlockt > 3.0.1 (7A400)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2009, 16:56
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Draai je scherm eens om te kijken of het toetsenbord het dan wel doet?
  #3  
Oud 18 October 2009, 16:59
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Draai je scherm eens om te kijken of het toetsenbord het dan wel doet?
Dan doet hij het wel. Als ik hem dus horizontaal hou kan ik typen...
  #4  
Oud 18 October 2009, 17:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Broodplank Bekijk bericht
Dan doet hij het wel. Als ik hem dus horizontaal hou kan ik typen...
ook de letters ide nu op de plaats staan van de plaats waar je de andere letters niet kan typen als je je iPhone recht houdt (weet niet of deze zin duidelijk is )
  #5  
Oud 18 October 2009, 17:08
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Ik begrijp je zin. Als je hem horizontaal houdt zit de P etc daar. Daar kan ik dan wel op drukken, dan doet de P het gewoon..
  #6  
Oud 18 October 2009, 17:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Broodplank Bekijk bericht
Ik begrijp je zin. Als je hem horizontaal houdt zit de P etc daar. Daar kan ik dan wel op drukken, dan doet de P het gewoon..
dan lijkt het mij geen lcd probleem te zijn, anders zou de p ook niet werken.
Al eens een restore gedaan?
  #7  
Oud 18 October 2009, 17:11
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik denk dat je even een restore moet doen om te kijken of dit het probleem verhelpt (even geen backup terugzetten). Helpt het niet dan zal het toch een touchscreen probleem zijn (in de zin van moet vervangen worden).
  #8  
Oud 18 October 2009, 17:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Ik denk dat je even een restore moet doen om te kijken of dit het probleem verhelpt (even geen backup terugzetten). Helpt het niet dan zal het toch een touchscreen probleem zijn (in de zin van moet vervangen worden).
'k begrijp niet goed hoe dat nog een touchscreen probleem zou kunnen zijn (heb wel niets van achtergrond kennis ofzo natuurlijk)

maar het lijkt mij dat als punt X na kanteling wel werkt dat dat niet echt touchscreen is toch?
  #9  
Oud 18 October 2009, 17:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

De iconen werken als ik hem gewoon normaal hou, dus een touchscreen fout is het niet .

Hoe doe ik een restore? Dat gaat moeilijk toch want dan krijg je de nieuwe firmware?
  #10  
Oud 18 October 2009, 17:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kal_el Bekijk bericht
'k begrijp niet goed hoe dat nog een touchscreen probleem zou kunnen zijn (heb wel niets van achtergrond kennis ofzo natuurlijk)

maar het lijkt mij dat als punt X na kanteling wel werkt dat dat niet echt touchscreen is toch?
Nee zo kun je het helaas niet stellen, en ik spreek uit ervaring.
  #11  
Oud 18 October 2009, 17:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Nee zo kun je het helaas niet stellen, en ik spreek uit ervaring.
het is precies na de jailbreak gebeurt... ik heb hem daarna nog 3x gejailbreakt voor de zekerheid maar hij is goed gejailbreakt...
  #12  
Oud 18 October 2009, 17:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Broodplank Bekijk bericht
het is precies na de jailbreak gebeurt... ik heb hem daarna nog 3x gejailbreakt voor de zekerheid maar hij is goed gejailbreakt...
Daarom raad ik ook aan even een restore van de firmware te doen, wellicht dat er ergens gewoon softwarematig niet in orde is.
  #13  
Oud 18 October 2009, 18:00
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Moet ik hem restoren via iTunes? Dat lijkt me niet toch? Want daarna kan ik hem niet meer jailbreaken...
  #14  
Oud 18 October 2009, 18:12
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Broodplank Bekijk bericht
Moet ik hem restoren via iTunes? Dat lijkt me niet toch? Want daarna kan ik hem niet meer jailbreaken...
hoezo zou je hem daarna niet kunnen jailbreaken? Heb je gewoon een officiele iPhone? of heb je met een softunlock?

als je gewoon een officiele iphone hebt: ff restoren in itunes en vervolgens blackra1n downloaden en draaien om hem weer te jailbreaken
  #15  
Oud 18 October 2009, 18:13
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libia Bekijk bericht
hoezo zou je hem daarna niet kunnen jailbreaken? Heb je gewoon een officiele iPhone? of heb je met een softunlock?

als je gewoon een officiele iphone hebt: ff restoren in itunes en vervolgens blackra1n downloaden en draaien om hem weer te jailbreaken

Als je hem restoret via je itunes dan krijg je toch 3.1.2 en die is niet te jailbreaken toch ?
  #16  
Oud 18 October 2009, 18:22
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je hoeft niet per se de laatste firmware er op te zetten.
  #17  
Oud 18 October 2009, 18:58
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Je hoeft niet per se de laatste firmware er op te zetten.
Of ik ben te dom of ik snap het niet .

Je gaat naar itunes > herstellen toch? Maar dan gooit hij er automatisch 3.1.2 op?
  #18  
Oud 18 October 2009, 19:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Broodplank Bekijk bericht
Of ik ben te dom of ik snap het niet .

Je gaat naar itunes > herstellen toch? Maar dan gooit hij er automatisch 3.1.2 op?
shift + herstellen en je kan zelf een ipsw bestand kiezen.
Download dus ergens een andere firmware versie, en doe het dan via de shift+ herstellen
  #19  
Oud 18 October 2009, 19:02
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kal_el Bekijk bericht
shift + herstellen en je kan zelf een ipsw bestand kiezen.
Download dus ergens een andere firmware versie, en doe het dan via de shift+ herstellen
Op de Mac alt+herstellen drukken.
  #20  
Oud 18 October 2009, 19:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Standaard

Prachtig heren, dank jullie wel. Als ik dat heb gedaan dan moet ik hem even jailbreaken?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onderste deel van het Scherm doet het niet!! Jeroen iPhone algemeen 18 20 September 2012 21:27
iPhone: Na jailbreak maar een deel van het scherm zichtbaar XfreeztYleX Jailbreak 1 21 April 2011 13:27
onderste deel scherm werkt niet jaap11 iPhone algemeen 3 16 April 2010 15:40
iPhone waarvan het scherm het niet doet... nickpap iPhone algemeen 5 4 January 2010 08:46
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20 May 2008 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:11.