Overstap tmobile naar vodafone

Overstap tmobile naar vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Een paar weken geleden heb ik een sim only abbo afgesloten via de website van vodafone. Die werd vandaag geactiveerd waarmee ik kon bellen smsen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 November 2012, 22:38
» iPhone 5c 32GB (Blauw) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2010
Locatie: de moer
Berichten: 57
Standaard Overstap tmobile naar vodafone

Een paar weken geleden heb ik een sim only abbo afgesloten via de website van vodafone. Die werd vandaag geactiveerd waarmee ik kon bellen smsen maar nog niet kon internetten. Naar de klantenservice gebeld en die hebben me geholpen dat mijn mobiele datanetwerk apn niet klopte. Stonden oude gegevens van tmobile nog veranderd naar vodafone dat werkte weer.

Ging er vanuit dat ik gewoon goede verbinding heb volle bereik links in me scherm van me iphone dus. Ik heb sinds vandaag nog geen volle bereik gehad een a drie strepen max en meer ook niet. Zou er misschien aan mijn instellingen niet kloppen dat nog anders staat?

Soms is het ook heel raar want ik zit gewoon op 3G maar af en toe zie ik E staan. Wat houdt dat verder allemaal in want ben daar helemaal niet bekend mee.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2012 om 23:08 ----------

En nu krijg ik volle bereik als ik ook de letter E op me scherm zie van me iphone boven aan.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 November 2012, 00:12
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Het ligt aan de dekking, daarom heb je niet altijd vol bereik. Vooral bij 3G hebben mensen minder bereik dan op EDGE.

E betekent EGDE, een stapje hoger op GPRS en een stap lager op 3G.
  #3  
Oud 2 November 2012, 06:50
» iPhone 5c 32GB (Blauw) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2010
Locatie: de moer
Berichten: 57
Standaard

wat houdt dekking in?
  #4  
Oud 2 November 2012, 06:55
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bloemenwinkel Bekijk bericht
wat houdt dekking in?
Je netwerk dekking. Het bereik van je GSM zendmast. Dat is bij jou wat minder.
  #5  
Oud 6 November 2012, 00:44
» iPhone 5c 32GB (Blauw) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2010
Locatie: de moer
Berichten: 57
Standaard

bedankt in een dorp zie je het bereik wel mee vallen ben je in een grote stad vol bereik meteen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toch overstap naar Tmobile ipv Vodafone lions90 T-Mobile 9 10 April 2011 08:44
TMobile iPhone met een Vodafone abbo?! thirs. T-Mobile 5 10 June 2010 16:24
Tmobile vs. Vodafone i.k. Koopinformatie Nederland 2 10 January 2010 16:30
overstap KPN -> TMobile, vraag Yekio Koopinformatie Nederland 5 3 September 2009 17:18
Overstap naar Mac robijnv iPhone algemeen 1 26 August 2008 20:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:50.