Instellingen vodafone zakelijk

Instellingen vodafone zakelijk discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Best iphone gebruikers ik loop tegen het volgende probleem aan: Mijn instellingen voro het vodafone netwerk zakelijk zijn APN: office.vodafone.nl gbr naam: vodafone w8twoord: vodafone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 June 2008, 21:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Locatie: amersfoort
Berichten: 10
Standaard Instellingen vodafone zakelijk

Best iphone gebruikers ik loop tegen het volgende probleem aan:
Mijn instellingen voro het vodafone netwerk zakelijk zijn

APN: office.vodafone.nl
gbr naam: vodafone
w8twoord: vodafone

Volgens vodafone is dit helemaal juist en is ook mijn abbo geschikt om te inetrnetten.

Dat klopt ook wel want als ik mijn sim in de iphone van mijn collega stop werkt edge gewoon met de instellingen die hierboven staan. Stop ik daarna de sim in mijn eigen iphone dan werkt edge niet en meldt safari "Safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindbaar is "

Ik kan verder volgens mij nergens iets instellen, maar krijg dus mijn internet niet aan de gang via edge.

Iemand een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 June 2008, 21:29
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

zoekfunctie gebruiken !
vodafone+edge intypen en je komt er wel
__________________
at your service
  #3  
Oud 12 June 2008, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Locatie: amersfoort
Berichten: 10
Standaard

oplossing gevonden, boss prefs erop gezet en wat in en uitschakelen en het werkt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apn instellingen vodafone? nschip Vodafone 0 19 September 2010 16:58
Vodafone zakelijk Mobiel online instellingen efefes Vodafone 19 27 April 2010 00:10
[FW 3.0] Vodafone NL MMS instellingen Olaf! Vodafone 119 14 October 2009 22:48
3Gs Vodafone instellingen Pino777 Archief 1 8 August 2009 11:22
Vodafone zakelijk op iPhone Mac159 Vodafone 0 19 June 2008 14:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:21.