Hoe krijg ik Edge werkend met een Vodafone UMTS abo?

Hoe krijg ik Edge werkend met een Vodafone UMTS abo? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vodafone UMTS abonnement en heb bij Edge instellingen ingevuld: APN: live.vodafone.com Gebruikersnaam: vodafone wachtwoord: vodafone Toch krijg ik geen verbinding met safari/mail/weer..... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 May 2008, 19:40
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Berichten: 1
Standaard Hoe krijg ik Edge werkend met een Vodafone UMTS abo?

Ik heb een vodafone UMTS abonnement en heb bij Edge instellingen ingevuld:
APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Toch krijg ik geen verbinding met safari/mail/weer.....

Heeft iemand dit probleem ook gehad?

Thanks!

Richard
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2008, 20:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

Ik heb ook vodafone maar ik heb een GPRS verbinding.
Voor een UMTS moet je volgende versie van de iphone hebben.

->
# EDGE: deze maakt gebruik van hetzelfde netwerk als gsm (en dus GPRS), maar gebruikt een andere modulatietechniek waardoor hogere snelheden mogelijk zijn. Soms noemt men dit wel eens 2.5G (2G is de GSM standaard, en 3G is UMTS)
# UMTS: maakt gebruik van een nieuwe netwerkarchitectuur, zowel voor spraak als voor data. Ook wel 3G (3de generatie) genoemd.
  #3  
Oud 20 May 2008, 22:22
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Je isntelling:

APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

zij gewoon goed, heb je data roaming aangezet? Test het anders eens op een telefoon van een vriend, wellicht is het nog niet/niet goed aangezet bij VF
Reageren

Labels
internet, umts, vodafone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik mijn iPhone gesynchroniseerd met een nieuwe macbook Pro? Nafets Archief 1 30 April 2010 22:49
Hoe kom ik aan een iPhone met vodafone ? Robberto Koopinformatie Nederland 12 25 January 2010 18:21
Vodafone wint groot umts-contract met overheid wil T-Mobile 1 10 November 2008 17:39
app store op iphone 3g hoe krijg ik het werkend? Tieme iPhone Apps 10 14 July 2008 23:13
Hoe krijg ik Anysim 1.1 werkend op mijn iphone (Zonder winSCP) ?? miguellio Archief 10 26 October 2007 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:32.