app store op iphone 3g hoe krijg ik het werkend?

app store op iphone 3g hoe krijg ik het werkend? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een mobile me account. maar zodra ik wil inloggen op appstore zegt hij identiteid niet geacepteerd verbind met itunes ? ben al verbonden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 July 2008, 23:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard app store op iphone 3g hoe krijg ik het werkend?

ik heb een mobile me account.
maar zodra ik wil inloggen op appstore zegt hij identiteid niet geacepteerd verbind met itunes?
ben al verbonden met itunes.
maar wat doe ik verkeerd?
(als ik me wil registreren op de appstore via me ME account zegt de store dat het niet hoeft)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 July 2008, 07:10
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als ik het goed lees haal je twee zaken door elkaar: je account bij MobileMe geldt nl. niet voor de iTunes Store. Je hebt voor beide dus een aparte account nodig. Of begrijp ik je verkeerd?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 14 July 2008, 20:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Als ik het goed lees haal je twee zaken door elkaar: je account bij MobileMe geldt nl. niet voor de iTunes Store. Je hebt voor beide dus een aparte account nodig. Of begrijp ik je verkeerd?
dat kan mischien maar als ik mijn account wil aanmaken via itunes store zegt hij dit: (zie screenshot)


(p.s. het werkt niet als ik inlog met de gegevens van mobileme)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg me.jpg‎ (35,1 KB, 25x gelezen)
  #4  
Oud 14 July 2008, 21:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
dat kan mischien maar als ik mijn account wil aanmaken via itunes store zegt hij dit: (zie screenshot)


(p.s. het werkt niet als ik inlog met de gegevens van mobileme)
Aan je screenshot te zien is mijn eerdere post dus onzin, sorry . Je zou gewoon met je Mobile Me account ook de iTunes- c.q. App Store in moeten kunnen.
Op het gevaar af dat ik je weer verkeerd begrijp, probeer je in iTunes Store een account aan te maken of probeer je in te loggen? Dat eerste hoeft niet volgens het screenshot, je kunt direct inloggen met de gegevens van je Mobile Me account.

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 14 July 2008 om 21:19. Reden: vikke dingers
  #5  
Oud 14 July 2008, 21:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Aan je screenshot te zien, is mijn eerdere post dus onzin, sorry . Je zou gewoon met je Mobile Me account ook de iTunes- c.q. App Store in moeten kunnen.
Op het gevaar af dat ik je weer verkeerd begrijp, probeer je in iTunes een account aan te maken of probeer je in te loggen? Dat eerste hoeft niet volgens het screenshot, je kunt direct inloggen met de gegevens van je Mobile Me account.
probeer in te loggen maar lukt niet..
Zie screenshot:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 11.jpg‎ (14,3 KB, 13x gelezen)
  #6  
Oud 14 July 2008, 21:38
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Kan je nou wel of niet 2.0 installeren op de klasieke iphone?
Ik kan het nou niet volgen
  #7  
Oud 14 July 2008, 21:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Kan je nou wel of niet 2.0 installeren op de klasieke iphone?
Ik kan het nou niet volgen
daar gaat dit topic niet over. (kan wel maar kun jij hem niet meer gebruiken omdat hij nog niet gekraakt is) (alleen gepwond kan wel maar is niet mijn voorkeur)
  #8  
Oud 14 July 2008, 21:42
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

thanks man
  #9  
Oud 14 July 2008, 21:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

weet waarschijnlijk waar het aan licht: mijn mobile me is amerikaans:
app store nederlands en dat gaat niet samen volgens mij :S
  #10  
Oud 14 July 2008, 22:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Oké, zou goed kunnen. Die onthouden we......
  #11  
Oud 14 July 2008, 22:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Oké, zou goed kunnen. Die onthouden we......
Weet ook niet of het zo is maar op een of andere manier ben ik nu wel geregistreerd bij app store en hij doet het ook nog :>
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik het snelst een iPhone 4 fabulaus Koopinformatie Nederland 19 4 July 2010 12:24
Krijg de app store enkel in het frans Gerlof Jan iPhone Apps 5 21 March 2010 11:26
Hoe zit het met app store FransP iPad algemeen 2 21 February 2010 09:35
Hoe krijg ik Edge werkend met een Vodafone UMTS abo? Richard2008 Vodafone 2 20 May 2008 21:22
Hoe krijg ik Anysim 1.1 werkend op mijn iphone (Zonder winSCP) ?? miguellio Archief 10 26 October 2007 15:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:36.