Vodafone: voert datalimieten in voor smartphones

Vodafone: voert datalimieten in voor smartphones discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Vodafone voert per 6 september datalimieten in voor zijn internetabonnementen voor smartphones. Klanten met het goedkoopste abonnement krijgen een limiet van 250MB per maand, duurdere ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 August 2010, 17:14
Mandarijntje's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 20
Standaard Vodafone: voert datalimieten in voor smartphones

Vodafone voert per 6 september datalimieten in voor zijn internetabonnementen voor smartphones. Klanten met het goedkoopste abonnement krijgen een limiet van 250MB per maand, duurdere abonnementen krijgen een maandlimiet van 1GB, laat de provider weten.
Ook gaan we voor het bellen weer betalen in hele minuten.

Bron: Vodafone voert datalimieten in voor smartphones | Mobile | Tweakers.net Nieuws

Nou daar ben je lekker mee als nieuwe klant. We gaan weer terug naar hoe het 5 jaar geleden was.
Gelukkig ben ik sinds een week over naar Vodafone. Dus ik heb er zelf de komende 2 jaar nog geen last van.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2010, 17:23
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Wijziging van de voorwaarden, dan kun je ook weer opzeggen volgens mij

EDIT zie net alleen voor nieuwe klanten geldt dit, hmmm
__________________

  #3  
Oud 13 August 2010, 17:31
hekimoglu's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 148
Standaard

Ja maar alsnog, over een jaartje ben ik dus weg bij vodafone.

Heb niet voor niks een iPhone 4 gekocht.
  #4  
Oud 13 August 2010, 17:32
Mandarijntje's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 20
Standaard

Inderdaad. Als het over 2 jaar nog zo is, dan ben ik ook weg bij vodafone.
  #5  
Oud 13 August 2010, 17:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2010
Berichten: 118
Standaard

Ik ben benieuwd wat een abonnement nu gaat kosten en wat elke GB meer moet kosten. Als je er niet overheen mag of wanneer dit erg veel gaat kosten, dan verwacht ik een leegloop bij Vodafone.

Ik heb dan liever de wat slechtere verbinding van T-Mobile.
  #6  
Oud 13 August 2010, 18:05
FME FME is offline
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 16
Standaard

iedereen zegt ik stap over op die of die. maar wat nou als de andere partijen ook hierop overgaan? als consument zijnde doe je er geen ene fok tegen. als straks exclusiviteit afloopt van tmobile dan heb je kans dat zij het ook gaan invoeren...
  #7  
Oud 13 August 2010, 18:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 3
Standaard

Dus nu tot 6 september de tijd om over te stappen?
  #8  
Oud 13 August 2010, 19:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 8
Standaard

Toch maar weer blij dat ik toch maar een abbonement heb genomen bij t mobil met de iPhone 4, zat te twijfelen maar heb nu toch weer 2jaar onbeperkt . Trouwens goede ontvangst in Apeldoorn.
  #9  
Oud 13 August 2010, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Shit,
Heb net besteld bij Vodafone en morgen krijg ik binnen. Dus wat houd dit in geld het voor iedereen? Is dat veel 250 mb?
  #10  
Oud 13 August 2010, 20:26
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FME Bekijk bericht
iedereen zegt ik stap over op die of die. maar wat nou als de andere partijen ook hierop overgaan? als consument zijnde doe je er geen ene fok tegen. als straks exclusiviteit afloopt van tmobile dan heb je kans dat zij het ook gaan invoeren...
Ze gaan het ook allemaal invoeren, dat jullie dit niet eerder wisten...

Wanneer je 10 keer zoveel data verbruikt als de gemiddelde Tele2 klant, dan zal Tele2 de dienstverlening buitengebruik stellen en krijg je van Tele2 het verzoek je gebruik te beperken.

http://se.tele2.nl/files/Fair_Use_Po...ondiensten.pdf
  #11  
Oud 13 August 2010, 20:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Ja, dit had vodafone ook eerst maar nu is het 250 mb voor mensen die onder x aantal euro per maand betaald
  #12  
Oud 13 August 2010, 20:37
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Triest... In plaats van meer geld te pompen in innovatie, besluiten ze om ons terug te gooien naar het jaar 2003. Imode, iemand? Zucht.
  #13  
Oud 13 August 2010, 20:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

indd, ik heb een vraag. Als ik App store open via Iphone, gaat dat dan ook via internet? Anders ga ik nog makelijker over die 250 MB heen
  #14  
Oud 13 August 2010, 20:41
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Ja de App Store (en ook de iTunes Store app) maakt verbinding met de servers van Apple
  #15  
Oud 13 August 2010, 20:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Shit, 250 MB is nix toch?
Heb gisteren trouwens nieuwe abbo afgesloten was nog geen klant geld deze actie dan ook voor mij.
Want staat vanaf 6 september voor nieuwe klanten? DUs geld dit ook voor mij of niet

Laatst gewijzigd door Hermadrid; 13 August 2010 om 20:48.
  #16  
Oud 13 August 2010, 20:49
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Weet niet wat jij allemaal op je iPhone doet? Als je bijv. alleen Hyves/Facebook apps gebruikt en dat ook niet intensief, zul je niet snel over de 250 MB heen gaan. Zeker niet als je vaak een Wi-Fi verbinding hebt.

Maar 250 vind ik persoonlijk maar weinig

Kijk eens bij Instellingen > Algemeen > Gebruik
  #17  
Oud 13 August 2010, 20:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Weet niet wat jij allemaal op je iPhone doet? Als je bijv. alleen Hyves/Facebook apps gebruikt en dat ook niet intensief, zul je niet snel over de 250 MB heen gaan. Zeker niet als je vaak een Wi-Fi verbinding hebt.

Maar 250 vind ik persoonlijk maar weinig

Kijk eens bij Instellingen > Algemeen > Gebruik
ik weet niet heb nog nooit Iphone gehad heb nu 2 dagen mijn Iphone 4 maar moet wachten op microsimkaart.
Maar deze actie geld toch niet voor mij heb gisteren mijn abbo aangevraagd en zou die morgen krijgen? Dus ik zit toch 2 jaar met FUP?
  #18  
Oud 13 August 2010, 20:54
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Ja. Dit wordt pas in september ingevoerd voor alle abonnementen vanaf dan.

http://www.vodafone.nl/Vodafone/wg20...el+Sms+Web.pdf

Indien Contractant een datagebruik heeft dat tien keer zoveel (of meer) per maand is dan het gemiddelde van alle gebruikers, zal Vodafone contact opnemen met Contractant om het gebruik te matigen. Duurt dit datagebruik echter drie maanden binnen een periode van 12 maanden, dan behoudt Vodafone zich het recht voor om de Overeenkomst te beindigen en Contractant een passend aanbod te doen.
  #19  
Oud 13 August 2010, 20:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Mooi, dus ik zit 2 jaar goed of niet? Hoe zit het met jou?
  #20  
Oud 13 August 2010, 21:00
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hermadrid Bekijk bericht
Mooi, dus ik zit 2 jaar goed of niet?
Dat is maar hoe je het bekijkt, het gemiddelde gebruik gaat bij een limiet van 250MB natuurlijk ook naar beneden.
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:49.