Death grip vodafone?

Death grip vodafone? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb totaal geen last van de Death grip, thuis heb ik vol bereik met T-Mobile en KPN en op mijn werk helemaal geen ontvangst ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 September 2010, 11:50
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Ik heb totaal geen last van de Death grip, thuis heb ik vol bereik met T-Mobile en KPN en op mijn werk helemaal geen ontvangst of soms 1 streepje.

Ik heb de gratis bumper via apple besteld, maar deze heb ik er maar weer afgedaan omdat het weinig nut heeft.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 September 2010, 12:26
Kju Kju is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 20
Send a message via twitter to Kju
Standaard

Waar ik in thuis met T-Mo vol 3G bereik had heb ik met Vodafone maar half bereik. Op kantoor had ik met T-Mo nauwelijks 3G bereik, met Vodafone ook nauwelijks bereik. Wel schakelt hij met Vodafone razendsnel terug naar GSM, terwijl hij bij T-Mo dan bleef hangen op nul streepjes 3G en alleen naar GSM ging als het handmatig werd ingesteld, ik had was met T-Mo dan ook vaak niet bereikbaar en met Vodafone tot nu toe geen problemen. Op zich heb ik er verder niet zo'n last van, heb zowel thuis als op kantoor Wi-Fi.
  #23  
Oud 24 September 2010, 20:42
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Ik heb sinds dinsdag de iPhone 4 met Vodafone en ik heb ook last van wegvallende streepjes..
ik heb ook een heel slecht bereik als ik in een gebouw ben ( werk,huis ) ik hou dan nog maar 3 streepjes over, als dan de telefoon vasthoud ( ik heb hem links vast ) dan blijft er vaak maar een streepje over. ik heb ook nog het eerste model iPhone en daar heb ik wel vol bereik mee.
hopelijk bied de bumper mij wel verbetering
  #24  
Oud 24 September 2010, 21:03
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Ook met 1 streepje kun je toch nog gewoon bellen?
  #25  
Oud 24 September 2010, 21:39
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

tuurlijk kan je met 1 streepje gewoon bellen...
maar 1 is heel snel geen.
zit nu binnen en ik maar 2 streepjes bereik...
Tevens is dit zeer nadelig voor je batterijverbruik, hoe minder streepjes hoe meer de telefoon zijn best moet doen om verbonden te blijven met de palen, en dat kost energie.
  #26  
Oud 25 September 2010, 11:38
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Ook met 1 streepje kun je toch nog gewoon bellen?
Yep gaat prima, ik zit nu op Beta 4.2 en deze geeft bijna nooit meer dan 1 streepje weer maar bellen gaat verder probleemloos
  #27  
Oud 25 September 2010, 15:52
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Je moet is proberen het 3G uit te zetten.
Had eerder thuis ook altijd 1 streepje nu 3G uitgezet en thuis op Wi-Fi en volop bereik nu. Vreemd maar ik vind best
  #28  
Oud 27 September 2010, 19:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 34
Standaard

nergens last van.
heb ook vodafone.
onder welke term kan ik eigenlijk de bumpercase aanvragen in de appstore ?
  #29  
Oud 27 September 2010, 20:20
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door okkie100 Bekijk bericht
Je moet is proberen het 3G uit te zetten.
Had eerder thuis ook altijd 1 streepje nu 3G uitgezet en thuis op Wi-Fi en volop bereik nu. Vreemd maar ik vind best
Zo vreemd is dat volgens mij niet. Als 3G aan staat geven de streepjes de 3G signaalsterkte aan, als 3G uitgeschakeld is geven de streepje de GPRS signaalsterkte aan. Beide signalen kunnen afhankelijk van de plaats waar je bent sterk verschillen.
  #30  
Oud 30 September 2010, 11:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 2
Standaard

Helemaal eens met Huibregt.... en zorg gewoon dat je een provider hebt met fatsoenlijke netwerk dekking: Vodafone of KPN.
Dan kan het antenneprobleem ook niet zijn gang gaan zodat het problemen oplevert. Zeg dat het gemiddeld 1 of 2 streepjes afneemt bij prima ontvangst. Wat is dan het probleem dat je 3 of 4 streepjes overhoud. Zelfs met 1 streepje kun je goed bellen. Waar hebben we het dan nog over. Ik ben overgestapt naar KPN met de Iphone 4. Nergens last van! Perfecte netwerkdekking overal en supersnel internet.
  #31  
Oud 30 September 2010, 13:08
DaveD30
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Nou ik heb t-mobile en heb wel dat er 1 of 2 streepjes wegvallen maar ondervind er verder geen problemen mee.
  #32  
Oud 30 September 2010, 13:19
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb Vodafone maar heb nergens last van, zelfs niet als ik het probeer te forceren. Gelukkig hou ik hem ook met rechts vast en type/swipe/klooi met rechts



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door valentino88 Bekijk bericht
onder welke term kan ik eigenlijk de bumpercase aanvragen in de appstore ?
iPhone 4 case program. Maar wees wel snel
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #33  
Oud 30 September 2010, 13:55
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 68
Stuur een bericht via MSN naar wouterstorre
Standaard

helemaal geen last ook niet binnenhuis of als ik mijn handen er om heen vouw ahahha
  #34  
Oud 1 October 2010, 06:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2009
Locatie: amsterdam
Berichten: 25
Standaard

ik heb vodafone met een 3gs en het bereik bij mij thuis en op m'n werk in amsterdam is echt heel erg slecht..

inmiddels heb ik t-mobile erbij en dat werkt voor mij op die locaties veel beter.
  #35  
Oud 1 October 2010, 09:10
marjan3006's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 44
Send a message via twitter to marjan3006
Standaard

@bartmanbla,
Klopt het gesprek valt weg.
  #36  
Oud 6 October 2010, 11:57
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Totaal niet
Totaal wel! Ik heb de test zelf uitgevoerd. Ik werk zelf bij Vodafone.
  #37  
Oud 6 October 2010, 14:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 2
Standaard

Volgens mij schakel je met 3g op een totaal ander netwerk dan 2g. Zodra je op 3g gaat nemen de streepjes af omdat het dan 'druk' is op het netwerk. Hoe drukker het netwerk, hoe minder het 'bereik'.
Vooral T-mobile heeft daar last van in de 'spitsuren'. Dan zitten de Iphone gebruikers volop te internetten. Andere providers hebben een minder druk 3G netwerk omdat zij geen exclusieve deal hebben met Iphone. Schijnt dat Iphone gebruikers veel meer internetten dan andere smartphone gebruikers.
  #38  
Oud 7 October 2010, 21:06
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bartmanbla Bekijk bericht
ik heb vodafone met een 3gs en het bereik bij mij thuis en op m'n werk in amsterdam is echt heel erg slecht..

inmiddels heb ik t-mobile erbij en dat werkt voor mij op die locaties veel beter.
Hier ook Amsterdam, the same. Verschrikkelijk slecht bereik thuis (nee geen nieuwbouw) en op het werk (wel 'nieuwbouw' / beton) zelfs af en toe geen service op het werk. Met t-mobile had ik op beide plekken uitstekend gsm bereik. Maar verder een zeer waardeloos (als in: bruikbaar en continu wisselend 3G netwerk) buiten en onderweg. Dat is nu met Vodafone wel anders! Ik kan in de trein op de stukken waar ik brakke dekking / verwerking van 3G van t-mobile had, prima uit de voeten met Vodafone nu!
  #39  
Oud 23 December 2010, 16:41
DaveD30
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Nou even een update jongens!
Ik had achteraf toch wel veel last van t-mobile en de deathgrip.
Kan nu kostenloos ontbinden en moet de phone terug sturen en krijg mijn aankoop bedrag terug.
Ga zo maar ff langs alle shops om een nieuwe iphone 4 te scoren met vodafone!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
death grip bellen5 iPhone algemeen 1 25 March 2011 12:17
Death grip [gratis case/hoesje hoe?] kami124 iPhone algemeen 9 13 March 2011 21:06
Death Grip 3GS Upodtouch iPhone algemeen 5 9 November 2010 17:19
death grip Dexstron iPhone algemeen 1 13 August 2010 18:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:42.