E achter het provider logo

E achter het provider logo discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand wat de E achter het logo van de provider betekend, op de plaats waar normaal 3G staat...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 October 2013, 23:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Locatie: Afferden
Berichten: 30
Standaard E achter het provider logo

Weet iemand wat de E achter het logo van de provider betekend, op de plaats waar normaal 3G staat
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 October 2013, 23:38
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

da's edge...
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #3  
Oud 19 October 2013, 23:59
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 411
Standaard

Enhanced Data Rates for GSM Evolution - Wikipedia
  #4  
Oud 20 October 2013, 21:41
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Dat staat voor Edge zoals eerder werd gezegd, is een vorm van 2g in het kort.
  #5  
Oud 20 October 2013, 21:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.649
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
is een vorm van 2g in het kort.
Eigenlijk van 2.75G (in het kort).
  #6  
Oud 20 October 2013, 22:52
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Het is sneller dan GPRS. Als je de best mogelijke snelheid van EDGE hebt, kan dat sneller zijn dan trage snelheid met 3G. Alleen Vodafone biedt EDGE aan door het hele land heen, KPN biedt dat enkel op een aantal hotspots en T-Mobile volgens mij helemaal niet meer tegenwoordig.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #7  
Oud 21 October 2013, 00:39
mrboolean's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 260
Stuur een bericht via ICQ naar mrboolean Send a message via twitter to mrboolean
Standaard

Edge biedt veel voordelen wanneer de 3G dekking minimaal is of wanneer de maximale capaciteit van 3G wordt bereikt. Het gaat nog over GSM, 2G dus, maar is in de praktijk tot zo'n drie maal zo snel als GPRS, het rondje dat je ziet naast de netwerknaam. Als je van 3G terugvalt naar 2G met GPRS heb je een verbinding die hoogstens geschikt is voor mailen en whatsapp. Val je terug naar Edge, dan kun je ook nog een klein beetje internetten.

Alle drie de providers in Nederland bieden op dit moment Edge aan. T-Mobile is nu bezig met de uitrol van zijn 4G netwerk en activeert gelijktijdig Edge. Misschien dat je daardoor opeens de E zag in je display?
  #8  
Oud 21 October 2013, 00:48
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Juist ja, ik zie het: T-Mobile verbetert bereik binnenshuis en bereidt 4G-netwerk voor - iPhoneclub.nl

Eind 2011 was het nog niet hun voornemen: "T-Mobile Nederland maakt geen gebruik van de EDGE variant. Een uitzondering is bijvoorbeeld TU Delft, deze maakt gebruik van EDGE." Mocht tijd worden.
  #9  
Oud 21 October 2013, 18:13
Bas Bas is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb een t-mobile abonnement en in R'dam krijg ik het "E"symbool de laatste dagen ook regelmatig.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
provider logo Flipke1405 Ringtones en Wallpapers 5 22 June 2012 00:41
Apple Logo achter op iphone iiijordi iPhone accessoires en onderdelen 0 12 October 2010 18:41
iPhone: onbekende provider, hoe achter te komen? 3gs new bootrom zuhoor Jailbreak 10 7 July 2010 22:45
iPhone 3G: provider logo in 3.1 rikkie123 Unlock 38 12 February 2010 13:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:23.