Tele2 E ipv Tele2 3G in Iphone 5 met IOS 7.0.2

Tele2 E ipv Tele2 3G in Iphone 5 met IOS 7.0.2 discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ofschoon ik 3G geïnstalleerd heb geeft mijn Iphone links boven in het startscherm Tele2 E aan. Volgens de helpdesk van Tele2 staan alle instellingen goed. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 October 2013, 23:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard Tele2 E ipv Tele2 3G in Iphone 5 met IOS 7.0.2

Ofschoon ik 3G geïnstalleerd heb geeft mijn Iphone links boven in het startscherm Tele2 E aan. Volgens de helpdesk van Tele2 staan alle instellingen goed. Zij zeggen dat waarschijnlijk komt door mijn update naar IOS 7.2. Heeft iemand een soortgelijke ervaring en zo ja hoe is dat dan opgelost.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 October 2013, 23:04
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Maybe even de netwerkinstellingen herstellen.
  #3  
Oud 4 October 2013, 23:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

Dat heb ik al gedaan.
  #4  
Oud 4 October 2013, 23:09
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2011
Berichten: 98
Standaard

Ik heb de laatste tijd hetzelfde alleen dan bij KPN. Steeds vaker E ipv 3G. Hier alleen op een i4 met 6.1.3 erop.
  #5  
Oud 4 October 2013, 23:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

De oplossing heb ik al gevonden op dit forum. Als ik de vliegtuigmodus in- en vervolgens weer uitschakel heb ik Tele2 3G weer.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 oktober 2013 om 22:26 ----------

Helaas ben ik te optimistisch geweest, want de Iphone is weer terug bij Tele2 E.
  #6  
Oud 4 October 2013, 23:32
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Is er dan wel voldoende 3G bereik in jou omgeving? Al geprobeerd met een andere iPhone? Dan ligt het aan de iPhone zelf en is deze defect...
  #7  
Oud 13 November 2013, 19:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

Als ik echter Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen selecteer en vervolgens Mobiel netwerk Dataroaming weer activeer dan wordt 3 G een tijdje onthouden door de Iphone totdat het weer mis is en ik alles weer herhaal. Is dit op te lossen en ben ik de enige die dit probleem heeft?
  #8  
Oud 13 November 2013, 19:52
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 411
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Ik vermoed dat de 5s een slimmere afhandeling voor dataverkeer heeft, waarbij gekeken wordt of de 3G signaal sterk genoeg is voor sufficiënte afhanfeling van data.. Indien de telefoon het idee heeft dat E-signaal sneller is dan 3G-signaal, dan wordt gekozen voor E..
  #9  
Oud 13 November 2013, 20:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 3 July 2013
Berichten: 132
Standaard

De Iphone die ik heb is een Iphone 5 en geen Iphone 5S.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Iphone werkt niet met Tele2 simkaart Shienz Unlock 9 25 August 2013 19:50
Iphone met Tele2 of Tmobile? Mangopeer iPhone algemeen 15 31 July 2012 18:43
Sinds update naar IOS 5 geen Wi-Fi (probleem alleen thuis, Tele2) jss Wi-Fi 16 5 March 2012 12:18
Synchronisatie met tele2 Iphone4 Marleybob iPhone algemeen 0 14 January 2012 21:00
Iphone + Tele2 pokpokpok Koopinformatie Nederland 2 1 April 2010 16:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:27.