email via gesloten wifi?

email via gesloten wifi? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb sinds enige dagen de iphone 3g en ik vind 'm geweldig! mijn abonnement incl internet gaat pas in op 1 jan 2009. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 November 2008, 00:33
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 79
Standaard email via gesloten Wi-Fi?

ik heb sinds enige dagen de iphone 3g en ik vind 'm geweldig! mijn abonnement incl internet gaat pas in op 1 jan 2009. Ik heb nu gewoon m'n huidige sim kaart erin gedaan voor alleen bellen, mailtjes ophalen en internetten doe ik via Wi-Fi.

hoe kan het nu dat ik toch nieuwe emails binnen krijg terwijl ik geen verbinding heb buitenshuis?

of gaat alles dan via mijn 2g abonnement??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 November 2008, 08:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Die haal je dan inderdaad via 2G (EDGE/GPRS) of via 3G (UMTS) binnen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 28 November 2008, 21:57
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 79
Standaard

kan ik dit dan niet uitschakelen? dit omdat ik pas 1 januari m'n nieuwe abonnement kan gebruiken incl. onbeperkt internet. huidige abonnement is alleen spraak
  #4  
Oud 28 November 2008, 22:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja, dmv SBsettings uit Cydia of Boss-prefs ook uit Cydia. (moet hij wel gejailbreakt zijn)

Wil jij je profiel nog even aanpassen? Dan zien we wat voor Iphone je hebt e.d
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 28 November 2008, 22:10
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 79
Standaard

data roaming uitschakelen, werkt dat ook niet?
  #6  
Oud 28 November 2008, 22:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Staat altijd bij mij uit, maar gebruik wel 3G/GPRS, dus nee, dat helpt niet
  #7  
Oud 28 November 2008, 23:52
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunqueejump Bekijk bericht
kan ik dit dan niet uitschakelen? dit omdat ik pas 1 januari m'n nieuwe abonnement kan gebruiken incl. onbeperkt internet. huidige abonnement is alleen spraak
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunqueejump Bekijk bericht
data roaming uitschakelen, werkt dat ook niet?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Staat altijd bij mij uit, maar gebruik wel 3G/GPRS, dus nee, dat helpt niet
Je kan altijd in Settings > General > Network > Cellular Data Network (engelse versie) de gegevens verkeerd zetten zodat deze geen verbinding kan maken.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 29 November 2008 om 00:15.
  #8  
Oud 29 November 2008, 02:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je kan altijd in Settings > General > Network > Cellular Data Network (engelse versie) de gegevens verkeerd zetten zodat deze geen verbinding kan maken.
Al hebben niet alle Iphone's dit: Kijk maar in dit topic
  #9  
Oud 29 November 2008, 06:34
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 79
Standaard

ik heb nu mijn emailaccount op inactief gezet, werk dit ook ipv de accountgegevens verkeerd te zetten?
  #10  
Oud 29 November 2008, 08:39
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Al hebben niet alle Iphone's dit: Kijk maar in dit topic
Wel, das juist. Maar je hebt de oplossing hier wel gegeven.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunqueejump Bekijk bericht
ik heb nu mijn emailaccount op inactief gezet, werk dit ook ipv de accountgegevens verkeerd te zetten?
Kijk eens naar post #19 van deze link en probeer (indien mogelijk) dit eens.

https://forum.iculture.nl/f18/i...tml#post147875

En anders misschien dit !!!
http://unlockit.co.nz

Laatst gewijzigd door macfreaker; 29 November 2008 om 08:43.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
email wel via Wi-Fi niet via 3G of umts iFerdinand Wi-Fi 2 8 February 2011 09:37
Kan geen email versturen via Wi-Fi in buitenland arcovandermeij Wi-Fi 4 25 October 2010 15:08
Email wachtwoord Wi-Fi 3G KPN mislukt I-Stefke KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 20 September 2010 23:32
email en Wi-Fi buiten de deur. pattymac Wi-Fi 2 18 May 2009 15:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:04.