[Storing] Providers 3G

[Storing] Providers 3G discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Vers 2.2.1. geflashed toestel, geen jailbreak maar ook de hele dag al geen dataverbinding meer gehad....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 03-02-09, 20:56
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 513
Standaard

Vers 2.2.1. geflashed toestel, geen jailbreak maar ook de hele dag al geen dataverbinding meer gehad.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 04-02-09, 11:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 91
Standaard

Dag 4. Weer werkt het niet. Begint nu wel zwaar iritant te worden.
  #23  
Oud 13-02-09, 19:21
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Iemand anders last bij Vodafone van "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk"?
__________________
Marc.
  #24  
Oud 13-02-09, 19:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Ulvenhout
Berichten: 94
Stuur een bericht via Skype™ naar herk0039
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zwaan Bekijk bericht
Iemand anders last bij Vodafone van "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk"?
Ja, Iphone van mijn husband (ook mobiel datanetwerk Vodafone) ligt er ook uit sinds vanmiddag
  #25  
Oud 13-02-09, 20:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een vraag misschien dat iemand mij kan helpen ik heb de Iphone 3G met Vodafone deze werkt perfect. Tot zins kort heb ik geen internet meer. Geeft steeds aan (mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk) ik heb wel altijd internet gehad instellingen goed ingesteld bij APN: live.vodafone.com wachtwoorden ook vodafone. Heb ook niets verander met mijn abonnement weet iemand hier een oplossing op.
  #26  
Oud 13-02-09, 20:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

hier precise hetzelfde, heb alles al geprobeerd!

Afwachten dus..
  #27  
Oud 13-02-09, 21:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb sinds vanochtend 11.30 geen verbinding meer met het mobiele datanetwerk van Vodafone. Ben blij dat het niet helemaal aan mij ligt, maar schiet niet op en duurt nu wel erg lang...
  #28  
Oud 13-02-09, 21:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 30
Standaard

Bij mij doet Vodafone internet het nu ook niet... hoop dat het snel weer online is, kan niet zonder
  #29  
Oud 13-02-09, 23:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 70
Standaard

Bij mij doet ie het inmiddels weer, ik dacht dat het aan mijn iphone lag. Dus ik wilde hem restoren maar godzijdank deed ie het opeens.

Ik heb hem pas sinds 2 dagen maar had juist vodafone genomen omdat daar altijd goed 3g bereik is...
  #30  
Oud 15-02-09, 11:49
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MikMakMan Bekijk bericht
Bij mij doet ie het inmiddels weer, ik dacht dat het aan mijn iphone lag. Dus ik wilde hem restoren maar godzijdank deed ie het opeens.

Ik heb hem pas sinds 2 dagen maar had juist vodafone genomen omdat daar altijd goed 3g bereik is...
Het bereik is er wel alleen de datatransfer niet
Maar nu werkt alles hier ook weer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Providers Duitsland Smon iPhone algemeen 0 15-08-09 22:54
Automatisch schakelen tussen providers Apple99 Archief 1 02-01-09 01:50
Verschillende Abbo's van Providers jessia iPhone algemeen 0 29-11-08 19:04
3G ondersteunende providers Jarhead Overige providers Nederland 10 30-10-08 22:16
Verschillende Providers lhy Overige providers Nederland 0 14-12-07 10:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:27.