Simkaart actief?

Simkaart actief? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Wordt je nieuwe simkaart actief als je hem in de telefoon stopt en aanmeld op het netwerk (zonder te bellen)....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 December 2010, 14:55
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard Simkaart actief?

Wordt je nieuwe simkaart actief als je hem in de telefoon stopt en aanmeld op het netwerk (zonder te bellen).
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 December 2010, 18:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Dat hangt wellicht van de provider af, maar meestal (voor de veiligheid) moet je de klantenservice bellen met het verzoek om de sim te activeren.
  #3  
Oud 24 December 2010, 18:31
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Dat hangt wellicht van de provider af, maar meestal (voor de veiligheid) moet je de klantenservice bellen met het verzoek om de sim te activeren.
Ja dat is al gebeurt, maar het gaat hierom.
Op 14-01-11 wordt mijn nummerbehoud over gezet, en gaat mijn abbo in.
Nu wilde ik alvast ff kijken, zonder te bellen, of ze mijn kaartje wel goed hebben geknipt. Zonder dat mijn abonnement al wordt gestart.

Dus kan ik het kaartje erin stoppen om te zien of het werkt?
  #4  
Oud 24 December 2010, 18:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Ja, dat kan.
Echter moet je dan gewoon niet je pincode van je simkaart invullen, want als je dat doet wilt ie zich aanmelden op het netwerk van je provider.

Krijg je geen melding om een pincode in te vullen? Dan ziet je telefoon de simkaart niet en is ie dus niet goed geknipt
  #5  
Oud 25 December 2010, 18:17
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rowinvd Bekijk bericht
Ja, dat kan.
Echter moet je dan gewoon niet je pincode van je simkaart invullen, want als je dat doet wilt ie zich aanmelden op het netwerk van je provider.

Krijg je geen melding om een pincode in te vullen? Dan ziet je telefoon de simkaart niet en is ie dus niet goed geknipt
Ik had het idee, zolang je niet belt voor de eerste keer, dat je abonnement niet werd gestart tot je daadwerkelijk gaat bellen.
  #6  
Oud 5 January 2011, 00:32
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Kaartje werkt, doordat de standaard pincode op 0000 staat start hij gewoon op en zag ik het netwerk van de KPN verschijnen.

Nu maar wachten tot volgende week vrijdag en goodbye T-Mobile.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 05:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 18:10
Belgi: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers Belgi 1 17 August 2010 09:57
Simlock actief joukeenstan iPhone algemeen 4 4 March 2010 23:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:13.